Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τσιγαρο και παιδια!


Eleny2

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Θελω να συζητησουμε κατι.

Τι θα κανατε στην θεση μου!

Με το χερι στην καρδια!

Μεσα στο σπιτι δεν καπνιζει κανενας!

Ειναι νομος και τον σεβονται ολλοι!

Πηγαμε εχτες μια επισκεψη στον αδελφο του αντρα μου που γιορταζε!

Εχουνε ενα μωρακι!

Οσο ηταν το μωρο στο σαλονι δεν καπνιζε κανενας!

Οταν ομως κοιμηθηκε και το πηραν στο κρεβατακι του, ο πεθερος μου αναψε τσιγαρο, αναψε και η νυφη μας, αναψε και η πεθερα μου, αγνοωντας οτι εχω τα παιδια μου εκει!

"Ειναι μεγαλα αυτα"

Ειπε ο πεθερος μου!

Μεγαλα για να καπνιζουν μαζι τους?

Κοριτσια δεν μπορουσα να ανασανω!

Πηρα τα παιδια και πηγα στην κουζινα.

Ελα ομως και εκει καπνιζε η γιαγια!

Με πιασαν τα νευρα μου!

Καποια στιγμη ειπα"πω πω καπνιλα πολυ!"

Το οτι ειμουν σε ξενο χωρο μου επιτρεπετε να μιλησω, οταν και οι ιδιοι οι σπιτονυκοκοιρεοι το κανουν?

Εσεις τ θα κανατε στην θεση μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα έφευγα κατευθείαν.....και ας με παρεξηγούσαν. :angry:

Σε ότι αφορά τα παιδιά δεν είμαι καθόλου διαπραγματεύσιμη. Εννοείτε δεν καπνίζει κανένας σπίτι μας και όπου πάμε.

Αφού δεν καταλαβαίνουν με λόγια, τι να πω...πολύ αναίσθητοι άνθρωποι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω θα απαιτουσα να βγπυν εξω. Δεν ειναι μονο τα δικα σου παιδια που υποτιθετε οτι ειναι μεγαλα. Ο καπνος μενει. Ακομα και αν δεν καπνιζει κανεις οταν ειναι το μωρο μπροστα ο κανός μενει στις κουρτινες στα χαλια στους καναπεδες και μετα το αναπναιουν και τα μωρα και ολοι. Μετα ειναι ελλειψη σεβασμου στοςυ μι καπνιζοντεσ. Στο δικο μας το σπιτυ δεν καπνιζει κανεις. Ακομα και φιλοι του αντρα μου οταν ερχονται, βγαινουν εξω χωρις να χρειαστε καν να τους το πω γιατι κανουν σπιτια σους το ιδιο και ας εχουν "μεγαλα" παιδια. Και η μαμα μου απο τοτε που εχει το μωρο δηλωσε ορθα κοφατ στις φιλεναδες τις οτι επκεινε κουρτινες χαλια κλπ, και να αν θελουν να καπνισουν να βγουν εξω- ο μπαμπας σου ουτος η αλλως καπνιζε παντα στο μπαλκονι.

Αυτο να κανεις. Να απαιτησεις να σε σεβονται εσενα και τα παιδια σου που δεν χρωστανε σε τιποτα να αναπνεουν το δηλητιριο αυτο!!

Δεν ειναι ντροπη, τα προφυλλασεις, εξαλλου αμα παρεξυγηθουν να φανε χωρια που ελεγε και η γαιγια μου. Η υγεια των παιδιων μαε ειναι πιο συμανυικη απο τα μουτρα που θα κανουν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα καντινου!

η αληθεια ειναι οτι σε ξενο σπιτι δεν μπορουμε να επιβαλλουμε αυτο που πιστευουμε εμεις,αλλα επειδη μιλαμε για παιδια εγω θα ρωταγα σε ποιο δωματιο μπορω να παω με τα παιδια που να μην καπνιζει κανεις κ να μπορουν να παιξουν. Τα παιδακια βεβαια λιγο δυσκολο να τα περιορισεις σε ενα χωρο.Θα καθομουν για λιγο παντως.Οπως και κανω,χθες ειμασταν στον αδερφο του αντρα μου που γιορταζε,οσο ο μικρος ηταν στο σαλονι κανεις δεν καπνιζε,ειχαν ανοιξει κ παραθυρο,αλλα καποια στιγμη ηρθαν πολλοι,ειπε ο αδερφος του αντρα μου οποιος καπνιζει να παει στην βεραντα,αλλα λογω καιρου...οποτε καθησαμε 3 τεταρτα και φυγαμε.Χωρις παρεξηγηση,ειπαμε οτι δεν θελουμε να πιεστει κανεις αλλα κ το παιδι κ εγω σαν εγκυος δεν μπορουμε να ειμαστε μεσα στα τσιγαρα.

Εγω παντως κ πριν γενησω -που ειμαι καπνιστρια- σε γιορτες που ειχαμε κ παιδακια ελεγα σε ολους το τσιγαρο στη βεραντα κ τα παιδια αλωνιζαν σε ολο το σπιτι. Στραβωναν κατι θειοι τη μουρη τους αλλα στο σπιτι μου κανω οτι θελω !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδη σε ενα μηνα θα παω για καποιες εξετασεις στην μπεμπα μου στο Ηρακλειο και μενω αρκετα μακρια θα περασουμε απο ενα φιλικο μας σπιτι που καπνιζουν ολοι :dry:

εκει αναγκαστικα θα παω να πιασω ενα δωματιο οση ωρα θα ειμαστε εκει που να μην καπνιζουν αν κανει και καλη μερα θα οταν αποφασισουν να καπνισουν θα παω μια βολτα με την μικρη εξω!!! :S:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενάκι χαρά στο κουράγιο σου!! Εγώ κάπνιζα πριν το παιδί! Με την εγυμοσύνη το έκοψα κι ενώ έλεγα θα καπνίσω ξανά μετά τώρα δεν θέλω ούτε να το βλέπω! Μακάρι να μου μείνει και να μην ξανακαπνίσω ποτέ! Για το παιδί μου όμως δεν ανέχομαι τσιγάρο! Έχω τσακωθεί με φίλο γιατί μου την είπε ότι είμαι παράλογη σε 1 μήνα παιδί και κάπνιζε ο αναίσθητος πάνω από το καροτσάκι! Κι ας ήταν σε εξωτερικό χώρο του την είπα με ωραίο τρόπο και στράβωσε! Σκασίλα μου κι εμένα! Τώρα όταν έρχεται στην κρεπερί με τσιγάρο,μου λέει πάω να το σβήσω κι έρχομαι να σας χαιρετήσω! Και ο άγιος φοβέρα θέλει! Είναι γαιδουριά αυτό που έκαναν και συγνώμη κιόλας για το θάρρος μου! Τι πάει να πει είναι μεγάλα; :angry: Είναι παιδιά! ΠΑΙΔΑΚΙΑ μικρά!! Δεν είναι υποχρεωμένα να φουμάρουν μαζί τους! Πως μου την σπάει ο κάγκουρας ο Έλληναρας που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο μόνο η πάρτη του! Στο εξωτερικό πως το σέβονται; Πως σέβονται τον νόμο και δεν καπνίζουν μέσα στα μαγαζιά; Μόνο εδώ δεν μπορούν; ΕΛΕΟΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κριμα ειναι τα παιδακια και το ξερουμε ολλοι!

Κουμαντο δεν θα τους κανω, αλλα βρε κοριτσια τεκες ητανε!

Ας πηγαινανε στην κουζινα!

Ελειψη σεβασμου το λεω εγω!

Ηταν τα πεθερικα μου!

Δεν ητανε ξενοι!

Και μετα γιατι δεν τους εμπιστευομαι τα παιδια!

Αν ξαναγινει, σιγουρα θα μιλησω!

Αλλα βρε κοριτσια, σε ξενο σπιτι?

Πολυ απλα θα αργισω πολυ να ξαναπαω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εδω στο νοσοκομειο μεσα ειδα μια νοσοκομα στο παιδιατρικο να καπνιζει στο δωματιο που εχουν οι νοσοκομες!!!Αν δεν μπορουν να το σεβαστουν οι γατροι μεσα στο νοσοκομειο τι να περιμενεις απο εξω!!!!!!!!!!!!! :S:side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα εφευγα την ιδια στιγμη και θα τους εγραφα στα παλια μου τα παπουτσια οπως εγραψαν κι αυτοι την υγεια του παιδιου μου!!!!!! :angry::angry:

Κι εγω καπνιζω με τον αντρα μου αλλα μονο στο μπαλκονι και μετα πλενουμε χερια και μασαμε τσιχλα για να περιορισουμε οσο το δυνατο περισσοτερο τη μυρωδια..και εννοειται οτι δεν επιτρεπουμε σε κανενα να καπνισει στο σπιτι πλεον ουτε κι οταν κοιμαται το μωρο!και σε οποιον δεν αρεσει να μη ξαναρθει! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σηκωνόμουν και θα έφευγα αμέσως!!!

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο σπίτι των πεθερικών μου: καπνίζουν όλοι ανεξαιρέτως (η πεθερά μου μόνο σπάνια). Ήταν η νύφη τους έγκυος, και κάπνιζαν όλοι μα όλοι μες στα μούτρα της, και ο άντρας της και όλοι. Και μετά που γεννήθηκε το παιδί, συνεχίστηκε το ίδιο βιολί, να καπνίζουν όλοι και να φυσάνε τον καπνό μες στα μούτρα του μωρού και να ανάβει η πεθερά μου κεριά για να τραβήξουν τον καπνό (!!!!!!!!!!!!!!!!!), να είναι μες στο αμάξι με κλειστά παράθυρα, με το παιδί εννοείται, και να ανάβουν τσιγάρο!!!

Τώρα που χώρισε ο γιός τους και παντρεύτηκε ξανά, το πρόβλημα λύθηκε: κάπνιζε και η γυναίκα του, και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, και φυσικά βγήκε το παιδί με αναπνευστικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ προσωπικά θα μιλούσα. Καλά τι πάει να πει είναι μεγάλα παιδιά; 3 χρονών μεγάλο είναι; Όπου έχει τσιγαρίλα δεν τα πάω τα μωρα μου. Σε ανοιχτό χώρο δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά σε συγγενείς εννοείται πως θα μιλήσω.

Όταν ήμουν έγκυος ήρθε μια πλασιέ και καστικώθηκε στο σπίτι μας. Ζήτησε να καπνίσει και εγώ της είπα όχι και η μάνα μου τη λυπήθηκε. Επιτόπου έγινα αυστηρή και είπα όχι. Εδώ είναι ο χώρος που μένω και δεν μπορώ τον καπνό. Στα δύο μέτρα είναι η βεράντα. Ας πάει εκεί. Φρίκαρα.

Όπως επίσης έχω φρικάρει με την ξαδερφη μου που είναι 6 μηνών έγκυος, κάνει 10 τσιγάρα με την ευχή του γιατρού και στο σπίτι καπνίζουν ο άντρας της, η μητέρα της, ο αδερφός της και δεν θυμάμαι αν καπνίζει και ο πατέρας της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw ekopsa to tsigaro otan apofasisa na minw eguos maxairi .

o antras mou apo tote pou mathame thn egimosinh kapnizei apoklistika sto mpalkoni (tou ekane kalo giati to elatose ,bariete na bgenei :laugh: )

oloi oi filoi mas kai sigeneis mas kapnizoun eksw .

se spitia otan pame pali to idio .

den exw empiria elenh mou na sou pw tti tha ekena ,mexri tora oloi sebonte to mwro kai emena .

einai kai kseno spiti kai petherika ....ti na sou pw :blush:

o antras sou ti gnomh exei?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο αντρας μου λεει οτι δεν μπορουμε να μιλησουμε γιατι δεν ειναι δικο μας το σπιτι.

παντως αν ξαναγινει, θα μιλησω και ευχομαι να καταλαβουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το σπίτι δεν είναι δικό σας, αλλά τα παιδιά είναι. Οπότε, μη μιλήσετε, μην τους πείτε να το σβήσουν, αλλά σηκωθείτε να φύγετε. Εγώ αυτό θα έκανα. Κι ας παρεξηγηθούν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ετσι, θα κανω!

Αφου ο σπιτονυκοκοιρης με μωρο παιδι καπνιζει γιατι οι καλεσμενοι να μην το κανουν?

Απλα αυτο που εγινε δεν θα ξαναγινει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσωπικα επειδη η μεγαλη μου εχει ασθμα ελαφριας

μεν μορφης που εκδηλωνεται με εντονο βηχα, θα τους

ελεγα ευγενικα "μηπως να αναβατε τσιγαρο εξω?"

Αν παλι δεν μ ακουγανε θα εφευγα παλι διακριτικα

προφασιζομενη οτι τα παιδια πρεπει να πανε για υπνο.Ειναι χαζη δικαιολογια αλλα ειναι παραλογο ναα εκθετω τα παιδια σε τοσο

πολυ καπνο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Κ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..ΔΕ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας πω εγω κατι που παραμενω καπνιστρια κατι?

σιγουρα ειναι πολυ κακο να καπνιζεις μεσα στο σπιτι και εγω δεν το κανω και αν παω καπου οπου καπνιζουν και εχω το παιδι μου σηκωνομαι και φευγω χωρις να πω τιποτα

πολλες φορες μου την εχουν πει κιολας με σχολια του τυπου ''ελα μωρε και εσυ καπνιζεις'' και απαντω ''εγω ναι το μωρο μου ΟΧΙ''

η πρωην του αντρα μου καπνιζει σαν αραπης διπλα στα παιδια της!!!!!!!! και οχι μονη της αλλα μαζι με ενα τσουρμο φιλες της.

η μικρη της εχει αλλεργικο ασμα και βροχικα που συμαινει οτι πρεπει να ζει σε ενα πολυ καθαρο περιβαλλον και οχι φυσικα σε καπνο.αδιαφορο την αφηνει....περσυ τρεχαμε την μικρη στο νοσοκομειο με το αναπνευστικο της και ο αντρας μου της εχει βαλει πολλες φορες χερι γιαυτο αλλα δεν ειναι εκει να βλεπει τι γινεται δυστυχως

και μετα σου λενε μανα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΗΚΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ Ε.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ .

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΤΣΙΓΑΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρητά και κατηγορηματικά τους το λες με ωραίο τρόπο μήπως και καταλάβουν κι αν όχι πολύ απλά σηκώνεσαι και φεύγεις γνωστοποιώντας το λόγο μήπως και αισθανθούν κάπως άσχημα... Τι πάει να πει είναι μεγάλα τα παιδιά; Εγώ βέβαια επειδή είμαι και φανατική αντικαπνίστρια αν δεν καταλάβαιναν με το καλό θα τους προσέβαλα γιατί για το παιδί μου μπορώ να γίνω πολύ bitch σε όποιον δεν σέβεται και δεν καταλαβαίνει. Νευρίασα τώρα πολύ!!! Γκρ, γκρ, γκρ....

line_line_b_beg_40_time_1240891200_text_f4ef20ede9eddceae920eceff520e5dfede1e9.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το έχω αντιμετωπίσει και εγώ αυτό !!!!!!δυστυχώς!και απλά εχω κάτσει λιγότερο ή εχω φυγει!

Προσωπικά μεγάλωσα σε 1 σπίτι που ο μπαμπάς μου οταν ηταν σπιτι κάπνιζε παρα πολύ!!!!!!!ακόμη και τωρα με δυσκολία τον κραταω να μην καπνισει στο παιδί μου πια μπροστα!ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!Αλλα ειναι γονεις μου και θα πω κατι οτι θελω στο κάτω κάτω...

Αλλα σε καμία περιπτωση δε μπορώ να πώ κάτι σε ξένο σπίτι! δικοί τους οι κανόνες...ηθικά θα επρεπε απο μονοι τους να πουν δεν θα καπνίσουμε..αλλά αφου δεν το κάναν εσυ απλά θα γινεις η κακιά αν μιλήσεις!

Παιρνεις τα παιδάκια σου και αποχωρέις..!

Τωρα το τι κάνουν οι γονεις στο σπιτι τους με τα παιδια τους δικό τους θέμα κορίτσια..!δε μπορείς εσυ να πεις στον ιδιοκτητη μην καπνιζεις σπιτι σου για το παιδι μου οταν εκειος καπνιζει μπροστα στο δικό του>>??

απλά δε γινεται!

Καθεσαι σπιτι σου ή πας χωρις τα παιδιά σου ..!εγω αυτης της γνωμης ειμαι..

εγω οταν παω στην πεθερα μου ξερω οτι θα τσακωθω πάλι ...για το τσιγαρο..το μονο που καταφερνψ ειναι να την βαζω στον απορροφητηρα και οτι γλυτωσει το παιδι μου!

ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΛΣΣΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ απο πολλους : τα δικα μας μεσα εδω δεν μεγαλώσαν τι πάθαν???...τα 2 μου ουτε καν καπνιζουν !

φερτε το πριόνι!!!!!!!

Δεν ανεφερα το πιο σημαντικό πρόβλημα ομως...ο αντρας μου καπνίζει στο σπιτι οταν κοιμαται ο αγγελος!!!!!!και καλά αφου κοιμαται μπορώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ 200 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!Πειτε μου τι αλλο να κανω και να πω!

και μετα μου λετε για τους ξενους!! υπαρχουν και χειροτερα!

και εγω ειμαι καπνιστρια αλλα δεν καπνιζω σπιτι μου ! πως εκεινος δε μπορεί?

αχ νευριασα πάλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω στη θεση σου θα τους ζητουσα ευγενικα να μην καπνιζουν και αν λεγανε οτιδηποτε θα εφευγα χωρις δευτερη σκεψη!!!!! :angry::angry::angry:

Καπνιζα χρονια, αλλα παντα σεβομουν οσους δεν καπνιζανε και τωρα πια απαιτω να σεβοντε ολοι το παιδι μου κι εμενα (που πλεον μυριζω τσιγαρο και ποναει το κεφαλι μου....)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα όταν είχαν έρθει τα πεθερικά με τους κουνιάδους για το γάμο, τους είπαν οι γονείς μου ότι μέσα στο σπίτι μας απαγορεύεται το κάπνισμα, επειδή ο πατέρας μου είναι καρδιακός. Το σεβάστηκαν, βέβαια, και περνούσαν τον περισσότερο χρόνο στη βεράντα καπνίζοντας.

Τη μέρα του γάμου πήγαν στο σπίτι του θείου και νονού μου, όπου ντύθηκε ο άντρας μου, και ρώτησαν αν μπορούν να καπνίσουν. Η νονά μου καπνίζει, αλλά 2-3 τσιγάρα τη μέρα, κι αυτά έξω απ' το σπίτι, αλλά ντράπηκαν και τους είπαν, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ε, λοιπόν, ντουμάνιασαν το σπίτι. Δεν μπορούσε κανείς να αναπνεύσει. Μετά το αέριζαν μια βδομάδα!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ όταν πρόκειται να έχω επισκέψεις στο σπιτι μας

εξαφανιζω ΟΛΑ τα σταχτοδοχεία. Αν κάποιος μου ζητήσει

απλα του λέω οτι στο τραπέζι του μπαλκονιού έχει 2!

Έχω και ωραιότατες πολυθρόνες. Δεν παει να κάνει και

-11 °C , αν θέλουν να καπνίσουν, να πάνε εξω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικα εμενα μου χει τυχει να ειμαι σε ενα μερος με τον αντρα μου, χωρις το παιδι και να καπνιζουν ολοι και τους ειπαμε με πολυ ευγενικο τροπο συγνωμη αλλα εμεις φευγουμε γιατι δεν αντεχουμε τοση καπνα. Ουτε παρεξηγηση ουτε τιποτα.

Οσον αφορα το μωρο εκει γινομαι κερβερος. Στα πεθερικα μου το ξεκαθαρισα και το καταλαβαν. Οταν ειναι το μωρο στο σπιτι τους βγαινουν εξω και καπνιζουν και μετα για να το πιασουν πλενουν χερια, δοντια και αν μυριζουν πολυ αλλαζουν και ρουχα!!!!!! Η ιδια καμια φορα μου λεει αν εχει καπνισει, οτι παει να πλυνει τα χερια της ή να κανει μπανιο για να τον παρει. Τοσα αρθρα εχουν βγει για το καπνισμα. Το ξερει οτι ολοι το καλο του θελουμε και δεν το κανουμε απο καπριτσιο. Τωρα παλευω να τους το κοψω γιατι παει στις κουρτινες στους τοιχους και το μωρο θα το κρατανε αυτοι οταν παω στη δουλεια. Το θελουνε και αυτοι ομως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...