Μετάβαση σε περιεχόμενο

tha trelathwwwwwww!!!!!!!!!ax ti ginete??????

Recommended Posts

koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ekana ena testaki ksexasmeno edw kai 8-10 mines pou eixa sto ntoulapi!!!!!!!!!

axnooooooooooooooo thetiko!!!!!!!!!!

alla fenete h deuteri rozouli grammoula!!!!!!!

loipon mallon mallon EPESA STHN PERIPTWSH KAI EGW TWN LANTHASMENWN THETIKWN TEST!!! :silly: :silly:

DEN GINETE NA EIXA PERIODO PRIN 4 MERES KAI TWRA AXNOOO TEST!!!

ok kapoios pezei mazi mou... :angry:

twra ti kanw?????????????

poio na einai to epomeno mou vima?

na parw ena kainourgio testaki aurio na dw kai ekeino???

ax filenadessssssssssssssssssssss trellenomaiiiiiiiiiiiiiii

an einai psema kai auto paei!!!!tha me mazeuete!!! :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρινιω γεια σου!!

γενικα,δεν ειμαι του τεστ απο το φαρμακειο,ειμαι της χοριακης!

το μονο που ξερω ειναι οτι αν βγει θετικο τοτε ειναι σωστο,μονο αν βγει αρνητικο υπαρχει περιπτωση να ειναι λαθος το αποτελεσμα..στο λεω απο προσωπικη εμπειρια!

ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι αυτο που επιθυμεις! :)

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις αύριο κιόλας μια χοριακή! Τα λεφτά που θα δώσεις για ν'αγοράσεις άλλο ένα τεστάκι φαρμακείου, θα τα δώσεις στην χοριακή η οποία είναι πολύ πιο αξιόπιστη! Σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα να έχεις!! Και πολύ σύντομα να μας επιβεβαιώσεις τα ευχάριστα και σε εμάς!! ;)

μαρινιω μου περιμενουμε νεα σου,ευχομαι να εισαι εγκυουλα και ολα να πανε καλα...παντως δυσκολα πεφτουν εξω τα τεστ...και επισης και εγω ειχα περιοδο και ημουν εγκυος :)

ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ καινουργιο το ψηφιακο τεστ πολυ καλο σου λεει και εβδομαδεσ

. Πρησμένη κοιλιά

Οι ορμονικές αλλαγές στην αρχή της εγκυμοσύνης μπορεί να σας προκαλέσουν πρήξιμο, παρόμοιο με αυτό που νιώθουν μερικές γυναίκες πριν την περίοδό τους. Γι' αυτό μπορεί να νιώσετε ότι τα ρούχα σας σας σφίγγουν στη μέση, αν και η μήτρα σας είναι ακόμα μικρή.

auto to niwthw entona akoma....

alla eixa periodo prin 1 evdomada! :silly:

ΜΑΡΙΝΙΩ???????????????? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ????????

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...