Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ "ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ" ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ???

Recommended Posts

καλη αρχη να εχετε

εγω πηρα ενα κουταλακι της κικο που ειναι μαλακο και βαθυ και με βολεψε ξερεις δεν ειναι σκληρο να χτυπαει στα ουλα της και στο στοματακι της

και δυο πιατακια μονο ενα της νυκ και ενα αλλο οχι μαρκα

βαθια ομως

αυτα μεχρι στιγμης εχω

και για νερακι επειδη δεν πιανει μπιμπερο της πηρα ενα ποτηρακι με μια τρυπουλα και το καταυχαριστιεται μουσκεμα γινεται το βαζει στο στομα και οταν ξεδιψασει το φτηνει αλλα κλαιει για να της το παρω

καλη αρχη μην αγχωνεσαι στην αρχη ισως δεν τρωει πολυ αλλα μετα θα τρωει εμενα τωρα δεν την προλαβαινω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

AX KORITSIA MPRIZVUHKA TVRA POLY ASXHMA KAI UELV NA AKYRVSV THN PARAGGELIA ME TA PLASTIKA BPA FREE.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΑΝΟΞΙΔΩΤΑ...ΤΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ?ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ......ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ????

Κουταλάκια chicco μόνο γιατί με τα Nuk έπεπε να της βάζω 3-3 τις κουταλιές. Μπωλάκια avent και από τα δικά μας τα πορσελάνινα...

Πλέον χρησιμοποιούμε το σερβίτσιο που μας έκανε δώρο για τα γενέθλιά μας η sweetmammy από την Παρουσίαση. Μας αρέσει πολύ και το προσέχουμε σαν τα μάτια μας γιατί θα το ξαναδώσουμε πίσω στον Μιχαλάκη.. Για προίκα. :P

Α! Πορτοκάλι φάγαμε 5 μηνών. 1/2 κουταλιά για δοκιμή, σταδιακά αυξήσαμε ποσότητα, κι εφόσον δεν είχαμε καμιά αλλεργική αντίδραση, τα τσακίζαμε όλο το χειμώνα.

LaLa μου ουσα φοιτήτρια είχα κατι πιατακια μελαμινης, οβαλ για να σερβίρω καναπεδακια και σαλατουλες στα Parties μου και όχι μονο!

Σε ενα party μου λοιπον ενας καλεσμενος μου εφερε την αδελφη του μαζι

που σπουδαζε διατροφολογος και "μου την ειπε" γιατι τα πιατελακια μου

με τα υπεροχα καναπεδακια μου, κοσμουσαν διαφορες χαρακιες!

Με τον καιρο τα φθαρμερνα-χαραγμενα σκευη απο μελαμινη γινονται τοξικα! γι αυτο και γω τα πεταξα και πηρα ανοξειδωτα!

AthinaK έγραψε:

http://www.babylove.de/cgi-bin/babys_kueche.pl?id=zubehoer&sid=31owj2gnxdt90hopmes39ndadrev7k6m&k=HG&hp=1256740321

Στο νούμερο 4 είναι τα μπολ και στο 6 τα κουταλάκια που της πήρα.

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ?

ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ;)

Δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν αντίστοιχα στην Ελλάδα. Είναι γερμανική μάρκα... Είναι όντως πολύ χαριτωμένα και έχουν μόνο 3,50€.

sweetmammy έγραψε:

Εχω και το ποτηρακι της nuk αλλα επισης εχει πιασει αλατα η πιπιλα και δεν καθαριζει με τιποτα... και την πλενω καθε μερα... και την εχω βρασει και της εχω βαλει και cif αλλα τιποτα...!

Βαλε την πιπιλα σε ενα μπολακι με λευκο ξυδι χωρις νερο για καμια ωρα... Αν ειναι οντως αλατα, θα γινει σαν καινουρια! Αλλιως προκειται για αλλοιωση του υλικου, οποτε πεταμα...

SAKOULINA έγραψε:

Αγγελική μου δεν είναι νωρίς για πορτοκάλι? Πολλοί γιατροί λένε να μην χρησιμοποιούμε πορτοκάλι πριν το χρόνο περίπου

Η πρωτη στερεα τροφη που προτεινε ο παιδιατρος για τον απογαλακτισμο ειναι:

Στο 2ο γευμα

1η εβδομαδα... 1 αχλαδι αλεσμενο με λιγο νερο, 1-2 κουταλιες και μετα γαλα, τη δευτερη μερα περισσοτερο αχλαδι ... και λιγοτερο γαλα. κ.τ.λ.

2η εβδομαδα... 1 αχλαδι και ενα πορτοκαλι (χωρις κουκουτσια, το ασπρο και το σκληρο μερος, να φαει οσο θελει απο αυτο και μετα γαλα.

3η εβδομαδα... 1 αχλαδι, 1 πορτοκαλι και 1 μηλο χωρις συμπληρωμα γαλα πλεον εκτος και δεν κανει κεφι τη φρουτοκρεμα γενικα οποτε συνεχιζουμε το γαλα...

Η καταληξη ειναι:

Με το νερωμενο αχλαδι τρελαθηκε... οποτε η πρωτη εβδομαδα πηγε θαυμα!

Το Σαββατο του προσθεσα πορτοκαλι βαλεντσια (γλυκο), απο το πολυ καθαρισμα εμεινε το μισο. Στις πρωτες κουταλιες ηταν εκπληκτος αλλα καταπινε κανονικα. Φοβηθηκα ομως να του δωσω οσο ηθελε και στη μεση περιπου του εδωσα το γαλα. Την επομενη μερα του εδωσα κατι παραπανω και πηγα να του δωσω το μπιμπερο αλλα εγινε χαμος εκλαιγε με τρελα και μουγκριζε κοιτωντας το μπωλακι... Με αναγκασε να του το δωσω σχεδον ολο. Εννοειται οτι φοβηθηκα πολυ για το εντερο και τα κακα αλλα... δεν εγινε τιποτα!

Χθες (Τριτη) συνεχισα το αχλαδι - πορτοκαλι αλλα ξινιζε τη μουρη του και εφτυνε τα παντα... Δοκιμασα και το πορτοκαλι ηταν μαλλον νεραντζι, αηδια δηλαδη!

Τελικα εφτιαξα αλλη φρουτοκρεμα αλλα και το νεο πορτοκαλι ηταν αρκετα ξινο, του εβαλα λοιπον και μισο μηλο (τρεις μερες νωριτερα απο το προγραμμα) Δεν λερωθηκε καν η σαλιαρα γιατι αναμεσα στις κουταλιες εγλυφε τα χειλια και τη μυτη του! :laugh: :laugh:

Δεν μου φαινεται να εχει αλλεργια σε κανενα απο αυτα τα φρουτα.

Εννοειται δε, οτι γαλα δεν ξαναθελησε απο τη μερα που τον αφησα να φαει ολοκληρη την κρεμα των 2 φρουτων...

Το 2ο γευμα εχει γινει η καλυτερη διασκεδαση μου!!!

θα προσπαθησω να ανεβασω κι ενα βιντεακι να γελασετε κι εσεις...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...