Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ "ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ" ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ???

Recommended Posts

καλη αρχη να έχετε!!!!!εγω πρωτη κρεμουλα του έδωσα κρεμα βανιλια ρυζαλευρο της νουνού.πηρα μπολακια βαθια και κουταλακια της chicco..μια χαρα τα βρηκα πάντως!!ααααα και σαλιαρες παρε πλαστικες!!βολευουν παρα πολυ ασε που δεν βαφουν κιολας!!!οι λεκεδες απο φρουτοκρεμα δεν βγαινουν με τιποτα!!

φιλακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επισης ξεχασα...

Σαλιαρες εχω παρει αυτες που απο κατω ειναι πλαστικο και απο πανω πετσετε... ετσι δεν περναει απο κατω ουτε το φαι ουτε το γαλα και δεν λερωνετει το μωρο... η αληθεια ειναι οτι τα φρουτα δεν φευγουν ευκολα αλλα σαλιαρα ειναι... ποσο πια θα τη χρησιμοποιησει;

Τα πλαστικα οντως δεν ειναι καλα... κι'εγω μελαμινη εχω αλλα δεν μπαινει στον φουρνο μικροκυμματων...

Τα καλυτερα μακραν ειναι τα πορσελανινα αλλα θα πρεπει καθε εβδομαδα να αγοραζεις καινουρια γιατι τα ριχνουν ολα κατω... ας τα αφησουμε για πιο μεγαλη ηλικια που θα καταλαβαινουν να μην τα σπανε...!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ KALAS TOY IKEA ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΤΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΕΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΖΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΡΛΕΝΕΤΑΙ (ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΙΑΝΩ ΕΤΣΙ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΝΟΥ....ΧΑΧΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ...ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! :kiss:

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!! ;)

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ;)

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ...ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ

ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ...ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠ'ΤΟ

ΧΕΡΙ :laugh: ΛΙΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΡΙΞΕΙ :P

antroula, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ

ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ

ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΤΑΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ...ΖΗΛΕΥΕΙ! ;)

ego theoro ton eafto mou eidiko kathoti exo parei oti uparxei stin agora...xazomama....telika ta pio oraia pou mpainoun k pluntirio piaton alla k fourno mikrokumaton itan tou IKEA pou einai k polu oikonomika

to agoraki mou έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑ ΟΧΙΙΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ... :blush:

ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ

ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ, ΠΙΑΤΑΚΙ ΚΤΛ

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ?

ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΛΕ...ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ :woohoo: :laugh: :laugh:

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ?

ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ :P

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΙΚΙΟ????

ΝΑ ΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΨΕΛΝΕΙ Η ΝΥΦΗ ΜΕΤΑ???? :whistle:

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ JUMBO ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΕΑ.

ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΤΗΣ CHICCO ΜΕ ΤΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

ΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ!!!!! :P:P

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΕΣ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ CHICCO 6+ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ...

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΩΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΟΡΘΙΟ!

ΤΡΩΜΕ ΑΧΛΑΔΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ, ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΩΝΙΑ!

Αγγελική μου δεν είναι νωρίς για πορτοκάλι? Πολλοί γιατροί λένε να μην χρησιμοποιούμε πορτοκάλι πριν το χρόνο περίπου

Εγω επειδή εχω μια απεχθεια προς τα πλαστικά ( προτιμω να μεινω νηστική παρα να φαω με πλαστικο πηρουνι/κουτάλι ή σε πλαστικο πιατο) και επειδή νομιζω οτι ειναι πιο επιβλαβή για την υγεια , πηρα γυαλινα και πορσελάνινα μπολάκια απο το ΙΚΕΑ παμφτηνα ! Πηρα και μικρά γυαλινα ταπεράκια για να τα βαζω στο ψυγειο ή μαζι οταν βγαινουμε και μια χαρά .

Στην αρχή που το μωρο δεν ερχετε σε επαφή με το πιατο μπορειτε να βαλετε πορσελάνη ή γυαλινο . Τωρα πηρα και μελαμινης(?) παλι απο το ΙΚΕΑ γιατι σπάσαμε 5-6 οποτε δεν γινοταν αλλο :P

Οχι, σιγουρα δεν ειναι ! Δεν ειμαι βεβαια οτι ειναι μελαμίνης αυτα που εχω αλλα νομιζω τετοιο πρεπει να ειναι .

Ποτέ δεν βάζω ζεστό φαγητό (καυτό) και φυσικά ποτε μα ποτε δεν τα χρησιμοποιω για να ζεστάνω κατι (δεν νομιζω να μπαινουν στο φουρνο και φουρνο μικροκυμάτων φυσικά και δεν χρησιμοποιώ ) .

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΗΡΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΞΙΚΑ 100% ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ GREEN TO GROW ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ 3 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ 2 ΜΙΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΑΚΙΑ...ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ 2 ΚΥΠΕΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ....ΘΑΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΛΛΑ ΣΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΗΛΟ ΜΠΟΛ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ 2-3 ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΑΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΤΑΝ ΤΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ......ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΕΣΤ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ..ΔΕΙΤΕ ΤΑ

Το μπιμπερό Safe Starter της KidBasix είναι η πιο ασφαλής λύση για το μωρό σας. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 304, δεν διαβρώνεται από ουσίες που υπάρχουν στις τροφές και στα υγρά όπως συμβαίνει με τα πλαστικά. Συγκεκριμένα, έχει χαρακτηριστεί από την Αμερικάνικη Παιδιατρική Οργάνωση ως το ασφαλέστερο μπιμπερό στην αγορά!

Επιπλέον, το Safe Starter είναι BPA και Phthalate free, καθαρίζει πολύ εύκολα, δεν χαλάει με τη πάροδο του χρόνου, δεν σπάει και είναι ιδιαίτερα ελαφρύ σε σχέση με τα γυάλινα μπουκάλια.

Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 304 (ειδικά κατασκευασμένο για τη φύλαξη υγρών και φαγητού).

Ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Για πολύ σημαντικούς λόγους. Ο κυριότερος, δεν περιέχει καμία τοξική ουσία που υπάρχουν στα πλαστικά μπιμπερό.

Η ουσία Bisphenol A, που υπάρχει σε πολλά πλαστικά σκεύη, έχει αποδειχτεί ότι δημιουργεί ορμονικές διαταραχές, αποβολές, καρκίνο μαστού και προστάτη, πρώιμη εφηβεία και νοητική καθυστέρηση.

Η ουσία Polystirene που πάλι υπάρχει σε πλαστικά σκεύη εκκρίνει την styrene, μια καρκινογόνα ουσία επηρεάζοντας το συκώτι, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο και τα νεφρά.

Τα Phthalates που χρησιμοποιούνται για να μαλακώσει το πλαστικό όταν υπερθερμανθούν εισχωρούν στο υγρό ή στο φαγητό και ευθύνονται για προβλήματα στα νεφρά, στο συκώτι, και στους πνεύμονες.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΤΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΗΕΙΔΩΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ-ΠΟΤΗΡΑΚΙ ........ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ...ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΜ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΑΝ ΔΕ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ

Με μπριζωσες bell τα πετάω και ξανα τα γυαλινα . Δε πα να τα σπάσει ολα , μονο να μην μου χτυπήσει !

Αντρούλα πηρα και γω δυο εκπαιδευτικά BPA Free αλλα το μετάνιωσα (εγω ενα ηθελα για δοκιμη αλλα ο αντρας μου ο κουβαρντας ολα δυο δυο τα παιρνει ). Επρεπε να παρω τα ανοξείδωτα της Sigg απο την αρχή ! Το πλαστικο ετσι και μεινει το νερο μεσα αλλάζει γευση :(

aggeliki 30 έγραψε:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΕΣ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ CHICCO 6+ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ...

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΩΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΟΡΘΙΟ!

ΤΡΩΜΕ ΑΧΛΑΔΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ, ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΩΝΙΑ!

aggeliki sou edose o doc to ok gia portokali?nomizo oti einai polu noris akoma....

Εγώ της πήρα χωρίς PVC και τα μπολ και τα κουταλάκια. Ό,τι σας βολέψει βασικά... Να πάρεις και μπολάκια με καπάκι για να το μεταφέρεις το φαγητό του. Νομίζω η AVENT έχει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...