Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ βρε κουκλα μου στα εγραψα πριν λιγα απο αυτα που εχω περασει με τα χανουμακια του χρηστου(ετσι τις λεω,τι να κανω.......) κα ικαταλαβες ποσο σε νοιωθω...... εκει που πρεπει να τα σπασεις ολα,εκει πρεπει να βρησκεις το κουραγιο να περνεις τη μορφη της πληρης αδιαφοριας και να δεις ποσο θα σου βγει σε καλο! και εγω αυτο εκανα.....εκει που εσκαγα, μια μερα μου την εδωσε και ειπα αντε πια......αν θελει να ειναι με αυτες θα παει να τις βρει αργα ή γρηγορα..αν θελει να ειναι μαζι μου,θα μεινει μαζι μου,...

Δημοσίευση

Γιατι δεν σεβομαστε τιποτα?της ειπε οτι ειναι παντρεμενος και ξερεις τι απαντησε αυτη?"ε και?ο μονος εισαι?στη μοδα ειναι ο γαμος"...βρες μου εσυ τον τροπο να αδιαφορησω με τετοιες μ....κιες οταν ακουω....30 και χρονων να πουμε...ουτε 15 να ειμασταν

Δημοσίευση

και εγω το ιδιο περιστατικο ειχα οταν ειμασταν 2 μηνες παντρεμενοι αλλα πηρα την κατασταση στα χερια μου :P

ακομα φοβαται αυτη με ειδε στο δρομο και αλλαξε πεζοδρομιο ο φοβος φυλαει..... :silly:

Δημοσίευση

Liberty είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις.Κι εκείνος έτσι θα αντιδρούσε αν σε έπαιρνε τηλέφωνο ένας πρώην για χρόνια πολλά ή απλά για να μάθει νέα σου ;)

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ζηλεύω τις πρώην :silly: Με τις πρώην(και αντίστοιχα εμείς με τους πρώην)το έχουν ξαναδεί το έργο και για να σταμάτησε η σχέση σημαίνει οτι κάτι δεν τους άρεσε,κατι δεν τους ικανοποιούσε.Άρα γιατι να το ξανακάνουν;Ειδικά όταν είναι σε έναν ευτυχισμένο γάμο ;) Τα ''νέα φρούτα'' πρέπει να φοβόμαστε(και για εμάς και για εκείνους ;) )

Εγώ στην θέση σου θα το συζητούσα,χωρίς νεύρα και με χιούμορ. :P

Δημοσίευση

κοπελα μου καλημερα, εγω ειχα παθει το εξης μια γνωστη μας μαλον δεν ειχε πως να περασε τη μερα της κ εκανε αναπαντητες στο κιν. του αντρα μου, βλεπαμε τις κλησεις την περναμε εμεις μηπως ηθελε κατι τιποτε η κυρια δεν απαντουσε.....αφου αυτο κρατησε ολη μερα προς το βραδυ κ ενω ημαστε εξω ξανα τα ιδια.....περνω κ εγω το κινητο κ τις γραφω μερικα λογακια :angry: να σου αυτη μετα απο λιγο κ τη μυνημα ηταν αυτο κ γιατι το εκανα; κ δεν ημουν εγω κ κατι κουφα, γυριζω λοιπον κ τις λεω ακου να σου πω εγω το μυνημα το εστειλα στον αριθμο που εβλεπα κ εφοσον το πηρες εσυ αρα εσυ ησουν,κ αντε κ παρατα μας.....κ απο τοτε ησυχασαμε.. ;)

Δημοσίευση

Ηοpe απωθημενο ειναι η κυρια.δεν ηταν σχεση ποτε γιατι αυτη το επαιζε καπως...και τα απωθημενα να σου πω την αληθεια τα φοβαμαι...Ξερεις καλα οττι ο γαμος και γενικοτερα οι μακροχρονιες σχεσεις μονο ευκολες δεν ειναι και καποιες φορες κουραζουν....τα απωθημενα δεν ξερω τι κακο μπορουν να κανουν...αντε σας επρηξα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...