Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Γιατί; Τι έγινε;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!

ΕΛΙΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ...

Δημοσίευση

Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΦΑΙ-ΜΠΑΝΙΟ?-ΥΠΝΟ... ΠΟΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ?

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΙΛΑΜΕ!

ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΕΣ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ? ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ...

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΩ... ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ...

ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΡΙΟ-ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ!

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Δημοσίευση

Κοίτα, επειδή είστε μαζί 8 χρόνια και κάνατε ένα παιδί, δε σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε και μαζί...

Τις περισσότερες φορές ο χωρισμός είναι η καλύτερη λύση...

Ξεκουράσου όσο μπορείς... Πολλές φορές αυτό που το βράδι μας φαίνεται πανύψηλο βουνό, το πρωί είναι πετραδάκι... Με μένα συνήθως έτσι τυχαίνει!!!

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ....ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ

ΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ???

ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ....

Δημοσίευση

κοριτσάκι προσπάθησε να ηρεμήσεις να χαλαρώσεις και όντως ίσως αύριο να το δεις με άλλο μάτι...ελπίζω πάντως να τα γράφεις λίγο υπερβολικά και να μην είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα... :(

πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω στα περισσότερα ζευγάρια είναι το γιατί δεν συζητάνε τα προβλήματά τους. με το να συζητάς νομίζω πως βρήσκεις λύσεις και όλα μπορούν να διορθωθούν. αγάπη να υπάρχει μόνο και θέληση. εγώ με τον άντρα μου αν έχουμε ένα πρόβλημα το συζητάμε και το λύνουμε και ύστερα πάμε παρακάτω...

μη με παρεξηγήσεις.... :)

ελπίζω αύριο να είσαι όχι απλά καλύτερα αλλά και κάτι παραπάνω... :P

Δημοσίευση

Αχ Αγγελική μου :( Λυπάμαι πολύ...

Κυρίως γιατι σου έδωσε ελπίδες και σε κράτησε πίσω.Μην βαραίνεις ένα οικοδόμημα που δεν αντέχει.Φύγε απο μέσα πριν πέσει και σε πλακώσει...Εσένα και τον μικρούλη σου.

Επέλεξε το καλύτερο για εσάς τους δυο.Στο είχα πει και στο προηγούμενο ποστ,θα στο ξαναπώ και πάλι...Διάλεξε το καλύτερο μέλλον για το παιδί σου.

Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν αλλάζουν(στο λέω απο προσωπική εμπειρία)ή αυτός που θα αλλάξει είναι 1/1000...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.Εμείς είμαστε εδώ για ό,τι θελήσεις :kiss:

Δημοσίευση

ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΚΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΞΕΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ-ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. Η ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ... ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ 24ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ.

ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ... ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΟΧΙ!

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ 8 ΚΙΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ...

ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΥΠΝΙΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ... ΚΑΙ,

ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...

ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΔΩΡΟ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΞΕΡΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΕΥΡΑ) ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ...

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΩΣ ΕΔΩ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ !! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΘΟΥΝ ΟΛΑ!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΕΡΩΤΕΥΤΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΕΒΑΣΤΕΙ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ..ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ.

1. WHY MEN MARRIED BEACHES

2. ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ...........

Δημοσίευση

Σίγουρα όταν μία σχέση δεν πάει καλά φταίνε και οι δύο.. όμως στην περίπτωση της Αγγελικής, από τα λίγα που έχω διαβάσει, έχει προσπαθήσει πάρα πολύ για να κρατήσει την σχέση της ζωντανή. Πρέπει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες αλλά όχι και τρίτες και τέταρτες γιατί συνήθως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.. Για να αλλάξει κάποιος χρειάζεται γερό ταρακούνημα! Ο άνδρας της Αγγελικής πράτει εκ του ασφαλούς! Δεν την έχει ικανή να τον παρατήσει.. Αγγελική μου δεν σου λέω να τον χωρίσεις..αλλά να τον ταρακουνήσεις!! Ξέρεις εσύ τον τρόπο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...