Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρονια πολλα σε ολες τις Δημητρουλες και τους Δημητριδες που γιορταζουν στο σαιτ, αλλα και ενα ειδικο χρονια πολλα στην ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ 29 το φιλαρακι μου που γνωρισα μεσα εδω και δεν την αλλαζω με τιποτα,

Δημητρουλα μου να εισαι παντα ευτιχισμενη, χαμογελαστη, η ψυχη της παρεας, το φιλαρακι μου, να σε βλεπω παντα να γελας γιατι εχεις μια καρδια πολυ γλυκια, να χαιρεσαι και τον δημητρακη σου σε αγαπω πολυ φιλεναδα!!

post-4972-13873934737525_thumb.jpg

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Δημητρούλα29!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα γιατί είσαι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος!! Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη, να χαίρεσαι και τον μικρό σου Δημητράκη.. Να 'ναι πάντα γερός και δυνατός!! Πολλά πολλά φιλάκια...

Και επίσης ... Χρόνια πολλά σε όλες τις Δήμητρες... που γιορτάζουν, να χαιρόμαστε κι αυτούς που αγαπάμε και γιορτάζουν οι υπόλοιπες!!!

Δημοσίευση

Χρονια πολλα στη δημητρουλα29 και σε ολους οσους γιορταζουν.ο.τι επιθυμουν.Την μεγαλυτερη αγαπη μου ομως θα μου επιτρεψετε να τη στειλω στον αντρα μου,τον δημητρακη, μου που τον αγαπω παρα πολυ και του ευχομαι του χρονου και μπαμπας...φιλια σε ολους σας

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες. Να έχετε υγεία και μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!!

Dimitroula29 δεν σε ξεχνώ. :woohoo: Να έχεις ότι επιθυμείς στην ζωούλα σου και να χαίρεσαι τον Δημητράκη σου!!!!! :woohoo: :kiss:

Lovie να χαίρεσαι και συ τον αντρούλη σου ! Να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι !!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

Χρονια πολλα σε ολες τις Δημητρουλες και τους Δημητριδες που γιορταζουν στο σαιτ, αλλα και ενα ειδικο χρονια πολλα στην ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ 29 το φιλαρακι μου που γνωρισα μεσα εδω και δεν την αλλαζω με τιποτα,

Δημητρουλα μου να εισαι παντα ευτιχισμενη, χαμογελαστη, η ψυχη της παρεας, το φιλαρακι μου, να σε βλεπω παντα να γελας γιατι εχεις μια καρδια πολυ γλυκια, να χαιρεσαι και τον δημητρακη σου σε αγαπω πολυ φιλεναδα!! DSC03999.jpg

Με συγκίνησες ρε ακαθαρμα!Ειναι τα πιο όμορφα λογια που εχω ακουσει στη ζωη μου! Πραγματικά με εχεις κομπλάρει τελείως. Θελω τοσα πολλα να γράψω! Το μονο που θα ηθελα αυτη τι στιγμη ειναι να σε ειχα διπλα μου να σε παρω μια αγκαλια και να κλαιω απο χαρα στο ώμο σου!Σε ευχαριστώ πολυ για ολα. Να εισαι παντα καλα και εσυ και η οικογένειά σου! :kiss:

dallia μου τα αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου! :P :laugh: Σε ευχαριστω παρα πολυ! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες μεσα απ την καρδια μου! Να ειστε παντα καλα!

Lena μου σε ευχαριστω! Εγινες η αιτία να γνωρίσω μεσα απο αυτο το site αξιόλογα ατομα σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου! Οτι επιθυμείς σου εύχομαι!

Επισης ευχομαι και εγω χρονια πολλα σε ολες της συνονόματες μου, χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν τα παιδακια τους, χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν οι αντρες τους και πάει λέγοντας.

tirogaridaki να χαιρεσαι τον γιόκα σου! Με το καλο το νινάκι! :kiss:

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

:P :silly: :blink: :laugh: :)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΙΤΛΕΡ(ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ

ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φανη μου σε ευχαριστώ κοπέλα μου! καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι! :kiss:

PURPLE τρελοκομείο! :P :laugh: Να εισαι καλα κοπελα μου! Με το καλο το μωρακι σου! Σου εύχομαι την πιο εύκολη γέννα! :kiss:

Δημοσίευση

fatsoula.aik.1981 έγραψε:

δημητρούλα29 δε σε ξέρω αλλά σου εύχομαι χρόνια σου πολλά με υγεία και ευτυχία!όλα να σου πάνε κατ'ευχήν...

να μου ζήσει και ο αντρούλης μου ε? :P

Σε ευχαριστω κοπελα μου!Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!Και του χρόνου με υγεία!

Δημοσίευση

χρονιασ πολλα με υγεια και ευτυχια κοπελα μου :kiss:

χρονια πολλα και στην MITSI φιλεναδα να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου :kiss:

χρονια πολλα και σε οσες και οσουσ γιορταζουν να ειστε παντα χαμογελαστοι :kiss:

Δημοσίευση

δημητρουλα χρονια σου πολλα να χαιρεσαι την γιορτη σου,χρονια πολλα και στον δημητρακη σου που ειναι ενας γλυκας

και να μην ξεχασω την λατρεμενη μου συμπεθερα ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ MITSI !!!!!

να σε χαιρομαστε φιλακια πολλα

Δημοσίευση

χρονια μας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!1

σας ευχαριστω και εγω με την σειρα μου για τις ευχες σας...

οι μισες να πιασουν θα περασω τζαμι το υπολοιπο της ζωης μου χιχι :P;);) :laugh: :silly: :kiss:

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...