Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πειραματιστηκα και καταφερα και εφτιαξα ενα βιντεακι με την κορουλα μου, ειναι η πρωτη μου αποπειρα οποτε μην εισαστε αυστηροι, χαχα :cheer: σας παρουσιαζω λοιπον την κορουλα μου.

http://www.youtube.com/watch?v=ixOtI5c_Zhs

Δημοσίευση

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αν και το εκανα βιαστηκα και εβαλα οτι φωτο βρηκα μπροστα μου δεν ψαχτηκα πολυ, στο pc μου εχει ενα προγραμμα το movie maker εκει το εφτιαξα, μετα βεβαια εκανα εκατο ωρες για να το κανω να παιξει γιατι ηθελε μετατροπη και το εκανα δημοσιευση και το αλλαξα και μου πηρε εκατο ωρες να το ανεβασω στο youtube οποτε κατι δεν εκανα σωστα, παντως σαν στησιμο στο movie maker

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου πολυ ωραιο! Κοιτα για πρωτο δημιουργημα ειναι τελειο! ;) Είσαστε ολοι κουκλιά!Φτου φτου φτου! :P Ευκολο δεν ειναι το movie maker?

Δημοσίευση

Είμαι πολύ πολύ περήφανη που θα γίνω νονά αυτής της υπέροχης μπέμπας!! Είναι τιμή μου, να έχω αυτό το πλασματάκι στην ζωή μου!! Και φυσικά και σένα κουμπαρούλα μου!! Να μας ζήσει η γλυκοπαραμυθένια σου!!!

Έχω κι εγώ ένα προγραμματάκι που φτιάχνει βιντεάκια και θέλω κι εγώ να του φτιάξω!! Κάτσε να βρεθούμε, να κάνουμε μαζί πολλά.. και έχω να τους φτιάξω βιντεάκια... ουουου!! Όρεξη να'χουμε!! :laugh:

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Είμαι πολύ πολύ περήφανη που θα γίνω νονά αυτής της υπέροχης μπέμπας!! Είναι τιμή μου, να έχω αυτό το πλασματάκι στην ζωή μου!! Και φυσικά και σένα κουμπαρούλα μου!! Να μας ζήσει η γλυκοπαραμυθένια σου!!!

Έχω κι εγώ ένα προγραμματάκι που φτιάχνει βιντεάκια και θέλω κι εγώ να του φτιάξω!! Κάτσε να βρεθούμε, να κάνουμε μαζί πολλά.. και έχω να τους φτιάξω βιντεάκια... ουουου!! Όρεξη να'χουμε!! :laugh:

ΑΧ Ελενα μου με συγκινησες, με τα λογια σου, θα ειναι η αρχη μιας υπεροχης φιλιας, ασε που η κορη μου βλεπω να κλεβει την καρδια του γιου σου και να ριχνουμε πολυ γελιο μαζι τους χαχαχα :laugh:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

dallia έγραψε:

ΑΧ Ελενα μου με συγκινησες, με τα λογια σου, θα ειναι η αρχη μιας υπεροχης φιλιας, ασε που η κορη μου βλεπω να κλεβει την καρδια του γιου σου και να ριχνουμε πολυ γελιο μαζι τους χαχαχα :laugh:[/quote:1ou9f493]

Γουστάρω τρελά! Τι υπέροχα συναισθήματα ειναι αυτα απόψε!

Δημοσίευση

Αχ Μαριάντα μου συγκινήθηκα.Κάτι οι ορμόνες κάτι το τρυφερό και γεμάτο αγάπη βιντεάκι σου...πολύ θέλει; :silly:

Να σου ζήσουν και τα δυο σου ζουζούνια και να τα καμαρώνεις γερά και ευτυχισμένα! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...