Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ήταν ο κολλητός ενός φίλου μου που σπούδαζε στη Γερμανία. Το καλοκαίρι του 2003 κανόνισα να παω για μπανιο με τον φίλο μου και θα περνούσαμε από το σπίτι του κολλητού του που επιτέλους ήταν Ελλάδα για διακοπές. Χαλαρή εγώ μιας και ήμουν κολλημένη με έναν άλλον που μόλις είχε φύγει μόνιμα για Ντουμπάι. Τον γνώρισα και δεν έδωσα σημασία. Μικρούλης (3 χρόνια νεότερος), φοιτητής στο εξωτερικό και θα φεύγαμε και οι δύο για διακοπές. Έλα όμως που από την ώρα που τον γνώρισα δεν ξεκόλλησα από πάνω του! Μιλούσαμε μέχρι τις 6 ώρα το πρωί!!!!! Όταν αποχαιρετηστήκαμε του είπα "Χάρηκα που σε γνώρισα, θα μαθαίνω νέα σου από τον κολλητό σου! Καλά να περνάς!".

Δύο μέρες μετά με πήρε τηλέφωνο και πήγαμε ξανά για μπάνιο. Μια από τα ίδια. Μας βρήκε το πρωί να μιλάμε. Στις 4 μέρες γνωριμίας είχα μιλήσει μαζί του όσο δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο. Με τα πολλά έκανε κίνηση το πιπινάκι και με φίλησε. Για 10 μέρες κοιμόμασταν 2 ώρες τη μέρα! Δεν ξεκολλούσαμε! Πήγαμε μαζί διακοπές και κανονίσαμε 1 μήνα μετά να τον βρω στο Ανόβερο. Πήγα για 1 εβδομάδα και έμεινα 3!!!!!

Στον χρόνο επάνω ανέβηκα Βερολίνο για να είμαστε μαζί και στους 9 μήνες δεν πήρε προφυλάξεις και.... με τύλιξε!!!! Εγώ κουβέντα για γάμο. Δεν ήθελα.

Στους 6 μήνες της εγκυμοσύνης μου και τη μέρα που πήρε το πτυχίο του πήγαμε για δείπνο στο πιο ψηλό κτήριο του Βερολίνου. Εκεί, στα σκοτεινά και με την πόλη κάτω από τα πόδια μας μου ζήτησε να παντρευτούμε. 20 μέρες μετά βρέθηκα παντρεμένη με τον Δρ Πιπίνη μου!

Είμαστε ακόμα παιδία που μεγαλώνουμε παιδιά.

Δημοσίευση

εμείς γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια μέσω ιντερνετ... καλό?

μετά από ατελείωτες ώρες τσατ με έπεισε να βγουμε...

πήγαμε λοιπόν σινεμά στο minority report. ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και το βράδυ εκεινο γεμάτο εκπλήξεις! μέχρι και ξύλο έφαγε το μωρό μου από την πρώην του η οποία δεν τον πήρε και πολύ καλά τον χωρισμό τους...

μετά από 4 χρόνια μαζί, τον χώρισα για λίγο με αποτέλεσμα στον μήνα πάνω να με κυνηγάει με το μονοπετρο. οκ, δεν έγινε έτσι ακριβώς. η αλήθεια είναι ότι με έπεισε να πάμε ένα ταξιδάκι 5 μέρες στην βουδαπέστη μήπως και τα ξαναβρούμε... και εκει μου σκασε το παραμύθι, εγώ φυσικά είπα ναι, μετακομίσα μαζί του λίγες μέρες μετά και 8 μήνες αργότερα μαντρευτήκαμε.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ. Σ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ.... ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΕΓΩ 14 ΑΥΤΟΣ 21!! :dry: Ε ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΧΤΗΚΑ!! (ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ)ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ... ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!! (13 ΧΡΟΝΙΑ Ε????? ΠΩΠΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ....) :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Γνωριστηκαμε σε ταξιδακι απο Θεσ/νικη με προορισμο.. Μυκονο! :angry:

Διαφορετικες παρεες με κοινους φιλους αλλα ποτε δεν ειχε τυχει

να βρεθουμε...!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Του εκανα την δυσκολη γιατι τον θεωρουσα βαρετο και τυπικο...

και δεν ηθελα να μου κανει την ζωη δυσκολη.. :laugh:

5 μηνες μετα τον εβλεπα και γυαλιζε το ματι μου... :laugh:

Ειμαστε παντρεμενοι 1,5 χρονο και εχουμε ενα πλασματακι 4 μηνων.

Δεν τον αλλαζω πλεον με τιποτα..

Εκρυβε μεγαλη τρελα μεσα του..!!

Καμια φορα τα φαινομενα απατουν...!!!

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Εμενα προταση γαμου δεν εγινε.φυσικα ηρθε...Αληθεια κοριτσια πως εγινε η προταση γαμου?ρομαντικα η το ξερατε?

Αααα τι μου θυμησες.....Ηταν πολυ ρομαντικα...

Στην 6η μας επετειο ειχε κλεισει ενα υπεροχο δωματιο στα Χανια για 2ημερο και καλα να γιορτασουμε τη μερα..Το βραδυ λοιπον πηγαμε σε ενα καλο εστιατοριο και οταν γυρισαμε στο ξενοδοχειο ανοιγω τη πορτα και τι να δω!

Ειχε συνεννοηθει με την ιδιοκτητρια και μολις φυγαμε στολισε το δωματιο με κερια,ροδοπεταλα,πουπουλα,σαμπανια...επαθα σοκ!!! :woohoo:

Το μαγικο ηταν πως μολις ανοιξε τη σαμπανια αρχισε να ριχνει καρεκλοποδαρα και το δαχτυλιδι που μου πηρε ηταν το ιδιο που εβλεπα πριν λιγες μερες στο κοσμηματοπωλειο χωρις να ξερω τιποτα φυσικα!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Τόνια φοβερή πρόταση γάμου!!! :laugh: Μπράβο Μάκη!!! Ξέρουν οι Κρητικοί να κρατάνε τα καλά κορίτσια! ;)

Εμείς γνωριστήκαμε στο γραφείο που δουλεύω. Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά! Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μείναμε μαζί. Νιώθαμε ότι γνωριζόμασταν πολλά χρόνια!! Ακόμα και τώρα του λέω διάφορα για το παρελθόν νομίζοντας ότι είμασταν μαζί!!

Η πρόταση δεν ήταν ακριβώς 'πρόταση γάμου'...πήγαινα σπίτι του συχνά και είχε γνωρίσει και την οικογενειά μου χωρίς να έχουμε αναφέρει κάτι για γάμους και τέτοια! Σε μία συζήτηση με την μητέρα μου της είχε εκμυστηρευτεί ότι θέλει να προχωρήσουμε σε γάμο αλλά φοβάται την αντιδρασή μου..(είχα χωρίσει πρόσφατα από μία σχέση 10 χρόνων).

Μία βραδιά λοιπόν, κάναμε βόλτα με το αυτοκίνητο και γυρνάω και του λέω:"με εμάς τί θα γίνει;" και τί μου απαντάει: "εσύ θα μου πείς! ως πότε θα με περιφέρεις χωρίς βέρα;" Του λέω λοιπόν ότι τα έχει παίξει τελείως και συνεχίσαμε την βόλτα μας χωρίς να ξανα-αναφέρουμε τίποτα.

Μετά από λίγο καιρό, πήγαμε σε ένα κοσμηματοπωλείο να αγοράσουμε ένα δώρο για ένα μωράκι που βαπτιζόταν, κι εκεί που διάλεγα εγώ το δώρο, παίρνει ένα μονόπετρο και μου το βάζει στο χέρι..... :silly:

Πότε τα'πανε με την κοσμηματοπώλενα, πότε τα κανονίσανε, χαμπάρι δεν πήρα!!! :laugh:

Σε ένα μήνα κλείνουμε 1 χρόνο γάμου και ακόμα και τώρα τον πειράζω και του λέω ότιδεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου! :P

Δημοσίευση

Εμεις ημασταν συμφοιτητες και στην ιδια παρεα για 4 χρονια αλλα τοτε εγω ημουνα με αλλον και αυτος με αλλη. Δεν ειδε ποτε ο ενας τον αλλον ερωτικα. Καποια στιγμη χωρισαμε και οι δυο απο τις σχεσεις μας και αργοτερα πιασαμε δουλεια στην ιδια εταιρια. Εκει γνωριστηκαμε καλυτερα, μου εκανε τον δυσκολο αλλα εγω ηξερα χωρις να γινει τιποτα οτι αυτον θα παντρευτω μια μερα. Φυσικα εγινε το δικο μου :silly: και μετα απο 2 χρονια σχεσης παντρευτηκαμε με πολιτικο. Οταν ηρθε το μωρο ορισαμε την ημερομηνια της γαμο-βαφτισης αλλα τον απειλουσα οτι αν δε μου κανει μια πρωτοτυπη προταση δεν παντρευομαι :laugh: Τελικα τον επριξα και μια μερα πριν παντρευτουμε με ξυπναει στον υπνο μου και μου λεει αν θελω να τον παντρευτω. Του λεω σιγα το πρωτοτυπο και μεβρισε γιατι λεει οτι αλλα ειχε στο νου του αλλα επειδη τον ρωτουσα συνεχεια ποτε θα μου την κανει απο πεισμα το καθυστερουσε. Σας λεω τι ειχε σκεφτει ως προταση (που δεν την εκανε ποτε)

1. Να γραψει στο φανελακι του μωρου που ειναι το δωρο μου μες το σπιτι και οταν πηγαινα να τον ξεντυσω το πρωι να το βλεπα και να πηγαινα να το βρω με μια καρτα που να ειχε την προταση.

2. Να ημασταν με το στρωμα θαλασσης που εχει εκεινο το μαξιλαρακι που βλεπεις κατω στο βυθο και να πηγαιναμε σενα μερος που θα χε κρυψει το δωρο μου και εκει που θα ημασταν πανω στο στρωμα να μου λεγε "αχ τι ειναι αυτο εκει κατω στο βυθο?" :blush:

Του εδωσα ενα φιλι και του ειπα οκ ειναι πρωτοτυπα. Πες πως την εκανες Ι DO :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

εγω ακομα θυμαμαι την προταση γαμου και μου ερχεται να τον σπασω στο ξυλο, ηθελε να μην το ψιλιαστω με τιποτα και να μου κανει εκπληξη αλλα ξινο μου το εβγαλε, λοιπον μια μερα καθομασταν σπιτι του και απο κατω ειχε ενα μαγαζι που γινονταν ολο τα γλεντια των γαμων τι νυφες ειχα δει και αναστεναζα δεν λεγεται :laugh: εκει που καθομασταν μου πεταει εγω δεν ειμαι ετοιμος για γαμο και βασικα θελω να μεινω λιγο μονος μου βαρεθηκα :ohmy: μενω καγκελο!! του λεω πλακα κανεις, εκεινος με σοβαρο υφος μου λεει οχι θελω να μεινω μονος μου, ε με επιασε τρελλα κλειστικα στο μπανιο για λιγο και ελεγα δεν μπορει να το εννοει λες να μου κανει προταση, μετα ομως τον ειδε οτι το ελεγε σοβαρα και αρχισα να κλαιω του τα εψαλα και σηκωθηκα να φυγω, πριν φτασω στην πορτα με πηρε αγκαλια εγω να τον ψιλοχτυπαω να με αφησει και να κλαιω, αυτος να προαπαθει να μου μιλησει και να μην τον αφηνω, και τοτε κανει την μαγικη κινηση βγαζει το κουτακι απο την τσεπη του γονατιζει και το ανοιγει, :blink: εμεινα καγκελο πηρα το δαχτυλιδι ασυναισθητα το φορεσα και αρχισα να τον βριζω για το ποσο βλακας ειναι και οτι αυτα δεν ειναι αστεια, μα καταλαβαινεται τον πονο μου μου εκανε προταση και εγω αντι να χαρω ειχα ακομα την πικρα και το κλαμα που νομιζα οτι χωριζαμε, παντως αυτο που ηθελε το καταφερε μου εκανε εκπληξη, ακομα του το κοπαναω οτι μου χαλασε την στιγμη που ονειρευομουνα με τις βλακειες του.

Δημοσίευση

Πω πω έχω πλαντάξει στο κλάμα, έχω κατασυγκινηθεί με τις ιστορίες που διάβασα.

εμείς : τον γνώρισα από φίλο μου -> που είχε έναν φίλο -> που είχε ένα άλλο φίλο -> που είχε έναν ξάδερφο τον άντρα μου. άκου να δεις.

Εγώ είμαι από Έδεσσα αλλά ήρθα Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2001 για να σπουδάσω. Λοιπόν τον Μάρτιο του 2002, πριν απο 7 1/2 χρόνια περίπου, είχα βγει με τις φίλες μου για καφέ. Όταν χωριστήκαμε καθώς πήγαινα στο σπίτι μου πέρασα από κάποιους φίλους μου, των οποίων το σπίτι ήταν στο δρόμο πηγαίνοντας για το δικό μου σπίτι. Οι φίλοι μου όμως είχαν κανονίσει να πάνε στα μπουζούκια στο Ρόδον, γιατί ο συμφοιτητής του ενός φίλου μου θα έφευγε φαντάρος. Εγώ δεν ήθελα να πάω γιατί δεν είχα λεφτά εκείνο το διάστημα (φοιτήτρια βλέπεις). Όμως αυτός που θα πήγαινε φαντάρος είχε κάτι κάρτες με τις οποίες είχες δωρεάν ποτό και έτσι με έπεισε. Πήγα εγώ ντύθηκα σενιαρίστηκα και τσουπ έτοιμη να πάμε. Ξαναπάω στο σπίτι των φίλων μου και γνωρίζω ένα ακόμα παλικάρι φίλο του φαντάρου ο οποίος θα έφευγε και αυτός φαντάρος και είχε καλέσει κάποια άλλα άτομα και αυτός για τα μπουζούκια, μέσα σε αυτούς και τον 1ου ξάδερφο τον άντρα μου. Πάμε στα μπουζούκια και έρχεται ο άντρας μου με 2 ακόμα. Στην αρχή μου άρεσε ο ένας από τους 2, αλλά επειδή ήταν πολύ μούχλας και ακοινώνητος τον απέρυψα στο λεπτό. Μετά σηκωθήκαμε χορέψαμε και εκεί που χορεύαμε όλοι μαζί ξαφνικά βρέθηκα να χορεύω με τον άντρα μου αγκαλιά και μόνοι μας. Γυρνάμε στο τραπέζι καθόμαστε δίπλα δίπλα και συζητάμε διάφορα και τελικά ανταλλάξαμε και τηλέφωνα. Το βράδυ του έστειλα μήνυμα "πέρασα πολύ ωραία απόψε" και αυτός τίποτα. Νόμιζα πως αυτό ήταν. Την επόμενη μέρα το πρωί μου έστειλε μήνυμα κανονίσαμε να βγούμε το βράδυ μετά τη δουλειά του για ποτό και πήρα λίγο τα πάνω μου. Όταν βγήκαμε κορίτσια όμως το βράδυ να τον έχω όλη νύχτα να μου λέει πως έχει περάσει άσχημα με τις γυναίκες και να μου έχει κάνει το κεφάλι καζάνι. Τελικά πετάγομαι και εγώ και του δίνω ένα φιλί να σκάσει... :blush:

ε με είχε πρίξει, ακόμα απορώ τι του βρήκα τότε :)

στα 4 χρόνια γνώρισε τον πατέρα μου, τη μητέρα μου την είχε γνωρίσει πιο νωρίς, στα 4 1/2 συζήσαμε, στα 5 1/2 δώσαμε λόγο, χωρίς πρόταση και εγώ :( και πριν 2 1/2 εβδομάδες παντρευτήκαμε. :P

τον αγαπάω τοοοοοοοοοοοοοοοο...οοοόσο πολύ..... :kiss:

Δημοσίευση

Nickis έγραψε:

Μία βραδιά λοιπόν, κάναμε βόλτα με το αυτοκίνητο και γυρνάω και του λέω:"με εμάς τί θα γίνει;" και τί μου απαντάει: "εσύ θα μου πείς! ως πότε θα με περιφέρεις χωρίς βέρα;"

:laugh: :laugh: :laugh: Καλα σου ειπε το παιδι Νικουλα!Σα δε ντρεπεσαι να το εκθετεις και να μη θελεις να το αποκαταστησεις!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

εγω ακομα θυμαμαι την προταση γαμου και μου ερχεται να τον σπασω στο ξυλο, ηθελε να μην το ψιλιαστω με τιποτα και να μου κανει εκπληξη αλλα ξινο μου το εβγαλε, λοιπον μια μερα καθομασταν σπιτι του και απο κατω ειχε ενα μαγαζι που γινονταν ολο τα γλεντια των γαμων τι νυφες ειχα δει και αναστεναζα δεν λεγεται :laugh: εκει που καθομασταν μου πεταει εγω δεν ειμαι ετοιμος για γαμο και βασικα θελω να μεινω λιγο μονος μου βαρεθηκα :ohmy: μενω καγκελο!! του λεω πλακα κανεις, εκεινος με σοβαρο υφος μου λεει οχι θελω να μεινω μονος μου, ε με επιασε τρελλα κλειστικα στο μπανιο για λιγο και ελεγα δεν μπορει να το εννοει λες να μου κανει προταση, μετα ομως τον ειδε οτι το ελεγε σοβαρα και αρχισα να κλαιω του τα εψαλα και σηκωθηκα να φυγω, πριν φτασω στην πορτα με πηρε αγκαλια εγω να τον ψιλοχτυπαω να με αφησει και να κλαιω, αυτος να προαπαθει να μου μιλησει και να μην τον αφηνω, και τοτε κανει την μαγικη κινηση βγαζει το κουτακι απο την τσεπη του γονατιζει και το ανοιγει, :blink: εμεινα καγκελο πηρα το δαχτυλιδι ασυναισθητα το φορεσα και αρχισα να τον βριζω για το ποσο βλακας ειναι και οτι αυτα δεν ειναι αστεια, μα καταλαβαινεται τον πονο μου μου εκανε προταση και εγω αντι να χαρω ειχα ακομα την πικρα και το κλαμα που νομιζα οτι χωριζαμε, παντως αυτο που ηθελε το καταφερε μου εκανε εκπληξη, ακομα του το κοπαναω οτι μου χαλασε την στιγμη που ονειρευομουνα με τις βλακειες του.

Πω πω Μαριαντα πως δε τον πλακωσες στις γρηγορες!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Τονια ο.τι και να πω λιγο θα ειναι....πρεπει να ηταν απλα καταπληκτικα.ετσι?πως τα οργανωσε ολα?μπραβο του

Liberty ειδες οργανωση ο κερατουκλης και δε πηρα χαμαρι;! :P

Ηταν οντως καταπληκτικα!!! :blush:

Δημοσίευση

marianda επρεπε και εσυνα του κανεις πλακα να ανοιξεις την πορτα να φυγεις να του πεις οχι...ετσι να δει τι ωραια...χαχαχα

μπααααα τιποτα εμενα....ακομα του το κοπαναω που προταση δεν μου εκανε ο κυριος

Δημοσίευση

savropiuine και μεις οταν παντρευτηκαμε με πολιτικο ητανε για να παρω μορια. Πολυ ρομαντικο. Του λεω αντε παμε στο δημαρχειο και μου λεει οκ!!! Καναμε γαμο οι 2 μας και μετα το ανακοινωσαμε στους δικους μας. ΣΟΚ!!!χαχαχα

Δημοσίευση

Πολύ ωραίες ιστορίες...

Εμείς βρεθήκαμε με κοινή παρέα στη θάλασσα πριν 3 χρόνια! Εγώ φεσκοχωρισμένη! Με κέρδισε από την αρχή, ήταν κάτι διαφορετικό, ένας άντρας με έντονη προσωπικότητα, που δίπλα του ένιωθα απίστευτη σιγουριά.

Μετά απο 4 μήνες που είμασταν μαζί, μπήκε ξαφνικά ΄στο γραφείο μου, γονάτισε μου έδωσε το δαχτυλίδι και με ρώτησε αν θέλω να τον παντρευτώ! Ήμουν απόλυτα σίγουρη! Είμαι απόλυτα ευτυχισμένη και ήρεμη μαζί του. Κάθε μέρα εύχομαι να κρατήσει για πάντα! Τώρα περιμένουμε το πρώτο μας μωράκι.

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ....ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ...ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΤΕ....ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ.....ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ...ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ....ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ''ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ''.....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ....

ΓΘΥΡΝΑΩ ΑΓΓΛΙΑ....ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΙΛ....ΜΕ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΚΑΝΟΙΝΙΚΑ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΔΥΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.....ΜΕ ΕΙΧΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΝΤΑΒΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙ!!!!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ...ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΤΑ 5...ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΕΡΟΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.....

Δημοσίευση

Eγω το σκεφτηκα πολυ κοριτσια...αν και τον αγαπαω πολυ δεν πηγα μονο με συναισθημα στον γαμο...σκεφτηκα αν ειναι ωριμος,αν μπορει να προσφερει σταθεροτητα συναισθηματικη σε μενα και αν ερθει και μωρο και κλπ..με τρομαζει οταν ακουω ολες τις φιλες μου να μιλανε για τρελο ερωτα και γαμο γιατι πιστευω οτι η τρελα δεν συμβαδιζει οταν πρεπει να αποφασεισεις κατι τοσο σοβαρο.ειμαι λαθος ρε κοριτσια?μηπως δεν ειμαι ρομαντικη?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...