Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Eνας τύπος σε κακό χάλι, γεμάτος γρατσουνιές στο πρόσωπο και στο λαιμό , συναντιέται με έναν φίλο του.

Εκείνος ανήσυχος τον ρωτά :

- Μα καλά...Τί έπαθες ; είσαι χάλια.

- Aσε, θάψαμε χθες την πεθερά μου...

- Και καλά, τί είναι όλες αυτές οι γρατσουνιές ;

- Δεν ήθελε !!!

• Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

Περί μωρών

Αν κοπούν τα νύχια ενός βρέφους πριν συμπληρωθούν 12 μήνες από την γέννηση του θα γίνει κλέφτης όταν μεγαλώσει.

Κραταω στην αγκαλια μου τον Ροχαμη ή τον παπακώστα ή τον Γιαγκουλα δηλ?

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Eνας τύπος σε κακό χάλι, γεμάτος γρατσουνιές στο πρόσωπο και στο λαιμό , συναντιέται με έναν φίλο του.

Εκείνος ανήσυχος τον ρωτά :

- Μα καλά...Τί έπαθες ; είσαι χάλια.

- Aσε, θάψαμε χθες την πεθερά μου...

- Και καλά, τί είναι όλες αυτές οι γρατσουνιές ;

- Δεν ήθελε !!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Πεθανα παλι Μπελλαααααα!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

αχαχαχαχα

μιάου!!!!

πρέπει να κρατάμε τις γάτες μακρυά από μωρά γιατί υποτίθεται πως ρουφάνε την αναπνοή τους και τα σκοτώνουν.

μία γάτα σε καράβι θεωρητικά φέρνει καλή τύχη.

αν δείτε μαύρη γάτα από πίσω αυτό είναι κακός οιωνός.

αν μία γάτα φτερνιστεί μία φορά σημαίνει πως θα βρέξει.

αν σκοτώσετε μία γάτα θα έχετε δεκαεφτά χρόνια γρουσουζιάς. γενικά το να την σκοτώσεις συνεπάγεται την θυσία της ψυχής σου στον διάβολο.

αν αγοράσεις με χρήματα γάτα μην περιμένεις να πιάσει ποτέ ποντίκια.

αν δείτε μία γάτα πάνω σε τάφο να είστε σίγουροι πως η ψυχή του νεκρού ανήκε στον διάβολο. αν δε, δείτε δύο γάτες να τσακώνονται κοντά σε σημείο κηδείας ή δίπλα σε τάφο που είναι φρέσκος να ξέρετε πως είναι ο άγγελος του φωτός και ο άγγελος του σκότους που παλεύουν για την ψυχή του νεκρού.

Δημοσίευση

bell έγραψε:

mama_xina έγραψε:

Κραταω στην αγκαλια μου τον Ροχαμη ή τον παπακώστα ή τον Γιαγκουλα δηλ?[/quote:3s2c19jg]

Μπελλα να τα γνωρισουμε τα παλικαρια μας να κανουν συμμορια! :silly:

Της κορης σου δε τα εκοβες τοτε να τη παρουν κι αυτη για τσιλιαδορο;; :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

έλα ο αρχηγός θα είναι ο δικός μου....που μόλις γεννηθηκε είχε τοσο μεγάλα νυχια που ειχε καταγρατσουνιστεί το πρόσωπό του ηταν χάλια....ε μολις τον πήρα αγκαλιά άρχισα και τα έκοβα με το στόμα μου.

Δημοσίευση

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

~ Η γυναίκα που είναι έγκυος πρέπει να τυλίγεται με λευκό σεντόνι στην κοιλιά για να κάνει όμορφο παιδί. Κατά προτίμηση όλα τα σεντόνια της να είναι μεταξωτά και να τα έχει για έναν ολόκληρο μήνα μετά!

~ Το σίδερο εμφανίζεται και στη γέννα, πέρα από το γάμο. Η λεχώνα πατάει σίδερο για να μην "σπάσει".

ΓΑΜΟΣ

~ Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι πρέπει να αγοράζει όλα τα πράγματά του διπλά και μάλιστα μόνο συγκεκριμένες μέρες. Επίσης στο γάμο να είναι όλα διπλά (παπάδες, λαμπάδες κλπ.)

~ Το κρεβάτι του ζευγαριού πρέπει να στρωθεί από πρωτοκόρες και να ζουν και οι δυο γονείς τους.

~ Στο σπίτι των νεόνυμφων απαγορεύεται ο καφές, για να μην τα βρουν σκούρα μάλλον...

~ Οι γάμοι δεν πρέπει να τελούνται σε δίσεκτο έτος ούτε στις 13 του μηνός.

~ Στην τσέπη του γαμπρού πρέπει να υπάρχει ένα ψαλίδι. Λέγεται ότι κόβει τις κακιές γλώσσες. Επίσης συνηθίζεται να τοποθετείται βελόνα και κλωστή, για να ράψει τα στόματα των κακών.

~ Στη μέση του γαμπρού δένεται ένα μαντήλι, το οποίο είχε φορεθεί από τη νύφη την προηγούμενη νύχτα.

~ Το νιόπαντρο ζευγάρι δεν πρέπει να περάσει πάνω από ποταμό ή γιοφύρι.

~ Τον πρώτο χρόνο ενδύκνειται να φυτεύουν ένα δέντρο για να είναι και οι ίδιοι καρποφόροι.

~ Προτείνεται το πρώτο κατοικίδιο να είναι γουρουνάκι.

ΚΗΔΕΙΑ

~ Μετά από κηδεία δεν πρέπει να γυρίσεις στο σπίτι σου αμέσως, για να μην πάρεις το θάνατο εκεί.

~ Πρέπει να καθίσεις 3 φορές για να ξεγελάσεις το Χάρο και να κάτσει κι αυτός.

~ Όταν περνά ο νεκρός να ρίχνεις νερό και να σπας ένα πιάτο για να κουφαθεί ο Χάρος.

~ Η έγκυος δεν πρέπει να παρακολουθήσει ποτέ κηδεία γιατί το παιδί της θα λυποθημά.

~ Στις κηδείες οι αριθμοί πρέπει να είναι μονοί. (Τα κιλά στα κόλυβα, τα κεριά, οι παπάδες κλπ.)

~ Αν πεθάνουν πολλοί αγοράζουν κλειδαριές, για να κλειδώσουν το θάνατο στον τάφο! (Τις ρίχνουν μέσα δηλαδή.)

Δημοσίευση

θυμήθηκα άλλο ένα καλό

Το παιδί πρέπει να το περνάει κάτω απο την πόρτα ένα άτομο.(δηλαδη αν θέλεις να σηκώσεις το καρότσι, γιατί π.χ έχει νερά έξω και δεν θέλεις να λερώσεις το σπίτι, δεν γίνεται να σε βοηθήσει 2ο άτομο).

Δημοσίευση

Ξέχασα κι ένα τελευταίο, που δε μου το είπε η πεθερά μου, αλλά ο πατέρας μιας φίλης μου, πολύ παλιά.

Ότι, όταν μασάς τσίχλα για πολλή ώρα, και μετά τη βάλεις πάνω σ' ένα κουτάλι και βάλεις το κουτάλι πάνω από φωτιά, θα λιώσει η τσίχλα και θα μείνει αίμα, επειδή λέει, η τσίχλα μας τραβάει το αίμα!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Ξέχασα κι ένα τελευταίο, που δε μου το είπε η πεθερά μου, αλλά ο πατέρας μιας φίλης μου, πολύ παλιά.

Ότι, όταν μασάς τσίχλα για πολλή ώρα, και μετά τη βάλεις πάνω σ' ένα κουτάλι και βάλεις το κουτάλι πάνω από φωτιά, θα λιώσει η τσίχλα και θα μείνει αίμα, επειδή λέει, η τσίχλα μας τραβάει το αίμα!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ναι . Αδυνατιζει κιολας!

Ξερεις ποοοοοσες θερμιδες χανεις μασωντας 2 τσιχλες

την ημερα? Δεν μπορεις να φανταστεις! Μασα λοιπον

μια τσιχλα για 4 ωρεσ και μετα ανεβα στη ζυγαια, Θα εκπλαγεις!

Δημοσίευση

αμα το μωρο σταυρωνει τα πόδια όταν κάθεται θα αποκτησει αδελφάκι, αν κουνάει το καρότσι και ειναι άδειο επίσης.Και αν το κεφάλι του μωρού ειναι μυτερό πίσω το επόμενο θα ειναι αγορι.αμα τρως ψωμι και κανεις πολλά ψίχουλα θα κάνεις πολλά παιδιά.

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

αμα το μωρο σταυρωνει τα πόδια όταν κάθεται θα αποκτησει αδελφάκι, αν κουνάει το καρότσι και ειναι άδειο επίσης.Και αν το κεφάλι του μωρού ειναι μυτερό πίσω το επόμενο θα ειναι αγορι.αμα τρως ψωμι και κανεις πολλά ψίχουλα θα κάνεις πολλά παιδιά.

ayto me ta podia mou to exoun pei kai emena .ayto omologo mou arese polu!!!!!!kai tora pou to skeytome kounaei kai to karotsi mono tou!!!!

ax ante to kalokairaki na balw mpros gia ninaki :):)

Δημοσίευση

καλα εμένα μου λεγαν επειδη ειχε μυτερο κεφαλι πισω όταν ήμου έγκυος ότι θα κάνω αγόρι....αλλά κορίτσι ήταν το μωράκι που έχασα.

ακομα σταυρωτα κοιμάτε ο δικό μου...αρα θα κάνω σιγουρα αφροδίτη και εγω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όλα όσα είπες κορίτσι μου είναι όλα όσα σκέφτομαι και έχω και εγώ στο μυαλό μου. Μπορεί να μου λέει ότι έχει καταλήξει σε μένα να επιμένει να κάνουμε προσπάθειες για παιδί αλλά κι εμένα στο μυαλό μου έχει κολλήσει Αυτό που σου είπε ο συνάδελφος σου δεν ξέρω πως αλλιώς να δικαιολογήσω την παράταση του δίνει στο να κάνει μία πρόταση γενικά στο να πάμε παρακάτω πολλές φορές πιστεύω ότι περιμένει να μείνει να μείνω έγκυος για να κάνει αυτό το βήμα το χούμε συζητήσει πάρα πολλές φορές μου απαντάει πως ξέρει ότι το έχει καθυστερήσει πολύ Από βλακεία του κεφαλιού του δε μου λέει όμως ποτέ τον πραγματικό λόγο που δεν πιστεύω πως είναι απλά από μία βλακεία του κεφαλιού του.. φυσικά ολη αυτη η αναμονη που με βαζει συνεχως να περιμενω κατι που ποτέ δεν εεχεται φερνει εντασεις και με απομακρυνει.. παραλληλα ομως επιμενει στην προσπαθεια αποκτησης παιδιου.. δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη γιατι οπως ειπες ενα παιδι τα αλλαζει ολα ειναι μια πολυ σοβαρη αποφαση Και πραγματικά είναι κάτι που λαχταράω πολύ δεν θέλω όμως σε καμία περίπτωση να κάνω ένα γάμου τι να δεχτώ μία πρόταση επειδή έμεινα έγκυος.
    • Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.
    • @elbeεντωμεταξυ πως έκοψες να τον κοιμίζεις στα χέρια και κοιμάται μόνος του; Έτσι ξαφνικά; Και δεν έκλαιγε..; Εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος ή άμα την έχω αγκαλιά όρθια.. τα χέρια μου δεν είναι στα καλά τους..😂
    • @annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι! @Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω. Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.
    • Για πορτοκάλι,φράουλα,ακτινίδιο ξέρω...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...