Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και κάνω το update:

Δεν σκουπίζουμε βράδυ, δεν κάνουμε δουλειές, φάτε που είστε νέες να παχύνετε -> Ναααα η κυτταρίτιδα και μετά τα σχόλια "πως έγινε έτσι μετά τον γάμο". Η καλύτερη συμβουλή της πεθεράς για να έχει να θάβει τη νύφη. "Η τεμπέλα μόνο τρώει και εχει γίνει σαν φάλαινα."

Δεν βγαινουμε έξω πριν να 40ντισουμε. Οικονομία. Τόσα έξοδα καναμε για να γεννήσουμε και ακολουθεί και η βάφτιση. Ξέρετε πόσο έχει πάει ένας καφές που μου θέλετε και έξοδο; Και λίγες είναι 40 μέρες. Σπάταλες! Έχετε και απαιτήσεις!

• Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Και φυσικά παίζει ρόλο και ο τρόπος που σου το λένε. Άλλο μάνα και γιαγιά και άλλο πεθερά. Δηλαδή, να σηκώνομαι το πρωί και να λέω καλημέρα, και να παθαίνει η πεθερά μου κρίση που δε νίφτηκα πρώτα, και θα της πάει χάλια μέρα, ε, σόρι, αλλά αυτό μόνο χαριτωμένο δεν το βρίσκω!

ayto me to kalimera polu xontro!!!!mia kalimera einai auth pesth kai as pesi katw !!!

h pethera mou den leei teteia ,den etixe na akousw tipota .alla me thn mama mou ta exoume pei kata kairous .

ayto me ta nyxia mhpos inai giati tote den eixane hlektriko kai htan me thn lampa kai an ta kobane mporei na kobane kai kanena daxtilo!!! :laugh: :laugh: lew egw tora .

Δημοσίευση

Κορίτσια με τα ΜΗ που έχω ακούσει από τότε που γέννησα.... Αν άκουγα το κάθε τι που μου έλεγαν θα έπρεπε να βάλω τα παιδιά σε γυάλα και να μπω και εγω μέσα. Αλλά δεν ...ψάρωσα! Εγώ εκεί! Το παλευω ενάντια στο παιχνίδι του παραλόγου!

Γιατί πόσες φορές δεν μάντεψαν από μια κίνηση που κάνατε αν το παιδί είναι αγόρι ή κορίτσι; Έπιασες τα μαλλιά σου με το δεξί χέρι; Κορίτσι θα κάνεις.

Το μωράκι σου έχει μια μπλε φλεβα στη μύτη; Το επόμενο θα είναι αγόρι.

Αφήστε που 4 γιατροί μου είχαν πει ότι περιμένω κορίτσι και η πεθερά μου μέχρι και που πήγα να γεννήσω έλεγε ότι θα κάνω αγόρι!!!!! Η κοιλιά μου δεν ήταν για κορίτσι!

Δημοσίευση

Καλά, με το καλημέρα έχουμε ολόκληρο θέμα. Σηκώνεται ο άντρας μου και της λέει επίτηδες καλημέρα πριν πάει τουαλέτα (το σπίτι τους δεν έχει διάδρομο, και περνάς από δωμάτιο σε δωμάτιο, οπότε, αναγκαστικά, όλο και κάποιον θα δεις), και παθαίνει κρίση. Του φωνάζει "έτσι σε έμαθα εγώ;" (ο εστί μεθερμηνευόμενο: σε χάλασε αυτή που πήγες και παντρεύτηκες), και "α, την εγγόνα μου εγώ έτσι τη μαθαίνω, όλα της τα έχω μάθει"...

Μερικές φορές τους παρομοιάζω με τα δύο παιδιά από τη Γαλάζια Λίμνη, που τους είχε πει ο γέρος που είχαν ναυαγήσει μαζί να μην πάνε ποτέ στην άλλη πλευρά του νησιού γιατί εκεί κατοικεί ο μπαμπούλας, κι αυτά γίνανε ολόκληρα γομάρια και λέγανε "δεν κάνει να πάμε στην άλλη πλευρά του νησιού. Εκεί είναι ο μπαμπούλας" με κάθε σοβαρότητα. Ε, έτσι και τα πεθερικά μου και όλοι οι υπόλοιποι της συνομωταξίας τους: δεν ψάχνουνε τίποτα, τους τα έχουν πει και τα πιστεύουν...

Δημοσίευση

ααα τωρα που μου ήρθε!!!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ!!!!

και πέφτουν τα σάλια πάνω στο μωρό.....όχι ρε παιδιά η σιχαμάρα!!!

και της άλλης που της κόπηκε το γάλα επειδή είδε την πεθερά της....έλεος

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

Αυτο το εχετε ακουσει???

δεν κανει να τρως μπροστα στο μωρο (πχ 3μηνων) γιατι σε βλεπει και ζηλευει!!!!!

φραπεδιά πες μας ότι εσυ τρως!Γιατι εγω δεν τρώω ποτε(κάθε μέρα) μα κριμα ειναι και αγορι ο γιος μου και θα του πέσει...μα ζηλευει...

Δημοσίευση

οι γονεις μου αργησανε απο το γάμο να κάνουν παιδιά 2 χρόνια....να φανταστειτε εγω ειμαι 29...

στο χωριο του πατέρα μου όταν πηγαιναν σχολιάζαν ότι ειναι στείρα...(το θέμα του άνδρα δεν υπάρχει) άσχετο μετά όμως 5 παιδιά έκανε

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ, "ΤΟ ΠΛΑΘΕΙΣ" ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΕΣΥ!!!ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ,ΤΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ,ΚΛΠ!!!!ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ,ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΕΙΣ!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΩ!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΜΑ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΩ!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

-Τώρα που είσαι έγγυος πρέπει να τρως για δύο.

- Μα ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να προσέξω για το ζάχαρο γιατί το βρήκε ανεβασμένο λίγο και ότι ήδη έχω πάρει κιλά και δεν κάνει.

- Αντε μωρέ.... τί ξέρει αυτός?? Να βρεις άλλον, δεν ξανακούστηκε...Αμα βγει το μωρό σαμιαμίδι πες του κομπογιαννίτη να βρει τρύπα να κρυφτεί.

-Στον ίδιο γιατρό πας που δεν ξέρει τί του γίνετε? Αυτός που σου λέει ότι έχεις κορίτσι ενώ η κοιλιά σου είναι μυτερή? Καραμπινάτο αγόρι θα κάνεις.

-Πεθερούλα, να σου φέρω και άλλες δύο φίλες για υπέρηχο??? :P:P

ΖΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

εμενα όλα αυτα κοριτσια με κάνουν τουρμπο μεσα μου αλλα εξω προσπαθω να τους δικαιολογησω ετσι μαθαν ετσι λενε!! αλλά πλεον βαρεθηκα να ασχολουμαι και να εξηγω...και απλα λέω ναι!!!!!!!

τελευταιο περιστατικό : πηγα στο μωρο της συννυφαδας μου 10-15 ημερων πια να το δώ...! η αληθεια ειναι οτι ουτε καν σκεφτηκα αυτο για την περιοδο αν και ημουν στα τελειωματα...

ε τι το ηθελα???ηταν εκει και η πεθερά μου..ολα καλά...!δεν αναφερθηκα στο γεγονος! γιατι αλλωστε?

την επομενη μερα το μωρό ειχε γεμίσει εξανθηματα ξερετε αυτα τα νεογνικά...(ειχε καποια και οταν το ειδα) ! η πεθερα μου ειπε λοιπον στη συννυφαδα μου η κάσση θα ηταν αδιαθετη !

Με παιρνει τηλ και μου λεει το μωρο εχει βγαλει σπυρακια και μου λεει η πεθερα μας οτι καποια αδιαθετη ηρθε...πεταγομαι και εγω και λεω εγω ειμαι στα τελειωματα !ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΗΔΙΕΣ...

Δε μου ειπε το κοριτσακι τιποτα αλλα ειχε θορυβηθεί ...!εμ βεβαια αν η αλλη μπουρ μπουρ σου λεει και εκεινη μπορει να εχει και δικιο...

για να την καθησυχασω της ειπα να παρει την παιδιατρο και να της πει το αυτονοητο οτι τα μωρακαι σε αυτη την ηλικία βγαζουν πολύ συχνα τετοια σπυρακια...

ΕΛΕΟΣ με τις βλακείες!

να καθεσαι να απολογεισαι! και να κινδυνευεις να τσακωθείς κιολας...!

Η αληθεια ειναι οτι επηρεαζεσαι ...μεχρι να σαραντισω ΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ! μερικες φορες επιανα τον ευατο μου να τα κανω ...ΑΠΟ ΦΟΒΟ ..πες πες πες νόμιζα οτι θα ερθει ο εξω απο εδώ!

Απαπαπα την επόμενη φορά...! ουδείς!

Δημοσίευση

Α ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΙΣΟΥ ΓΕΛΟΙΟ!!!!

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΛΕΧΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑ!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ!!!Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ,ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ,ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΑΣΑΡΑΝΤΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ,ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

βρε κοριτσια εχω μια απορια!οταν φωναξαμε τον παπα για να μου δωσει μισο σαραντισμο,επειδη ημουν σε αθλια κατασταση ψυχολογικα και ηθελα απεγνωσμενα να ακουσω απο καποιον "ειδικο" να μου λεει οτι μπορω να βγω αφοβα εξω(γιατι δεν τα πιστευω μεν αυτα,αλλα με ειχαν τρομοκρατησει τοτε και ψιλοφοβομουν)και μου ειπε ο παπας οτι δεν κανει να βγεις εξω,εκτος κι αν ειναι απολυτη αναγκη (φυσικα και ειναι πατερ!ειμαι ψυχοπλακωμενη!).γιατι?για πιο λογο το λεει και η εκκλησια αυτο?

επισης οταν λενε οτι δεν κανει να μπει το μωρο μεσα στην εκκλησια και καλα πριν απο τη βαφτιση,οταν σαραντιζει που το διαβαζουν?στο δρομο?εμενα οταν σαραντισα μου εδωσε ο παπας κι ενα σταυρο για να το βαλω στο κρεβατακι του!γιατι κυριε?χριστιανοπουλο ειναι?αααααααααααα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...