Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το παιδάκι είχε απίστευτο εκνευρισμό, όχι μόνο επειδή δεν έκανε μπάνιο, αλλά και επειδή όλες αυτές τις μέρες το είχαν κλεισμένο στο σπίτι. Το πιο πολύ που το πήγαιναν ήταν μέχρι το σούπερ μάρκετ, και μία φορά την πήγε ο παππούς της σε μια παιδική χαρά.

Εμείς δεν μπορούσαμε να την πάμε πουθενά, γιατί δεν είχαμε μεταφορικό μέσο, και επειδή ήταν και Μεγάλη Βδομάδα ξημεροβραδιαζόμασταν στην εκκλησία.

Το λυπάμαι το κακόμοιρο, και γιατί μεγαλώνει από δω κι από κει (γνώμη μου να πάει στον πατέρα της που τη λατρεύει, αλλά ποιος με ακούει), αλλά και γιατί όλα αυτά που έγραψα παραπάνω, της τα κάνει κατήχηση η πεθερά μου...

Να πει καλημέρα άνιφτη;;; Μαύρο φίδι που την έφαγε!

• Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Οσον αφορα την περιοδο κ την εκκλησια

εχω ακουσει οτι μπορεις να πας αλλα

δεν πρεπει να αναψεις ουτε κερι ουτε να φιλησεις την εικονα.

Και ρωταω εγω?

1. πας να δειξεις απλα το μποϊ σου?

2. οι μοναχες οταν εχουν περιοδο "την κανουν " απο το μοναστηρι?

θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!!!!!

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Οσον αφορα την περιοδο κ την εκκλησια

εχω ακουσει οτι μπορεις να πας αλλα

δεν πρεπει να αναψεις ουτε κερι ουτε να φιλησεις την εικονα.

Και ρωταω εγω?

1. πας να δειξεις απλα το μποϊ σου?

2. οι μοναχες οταν εχουν περιοδο "την κανουν " απο το μοναστηρι?

θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!!!!!

Χε χε χε χε!!!

Μπελλ, διάβασε το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα.

Δημοσίευση

Συνοψίζω: Δεν κάνουμε συχνα μπάνιο, δεν κόβουμε νύχια, δεν βγαίνουμε τα βραδια έξω, δεν κόβουμε τα μαλλιά πριν την βάφτιση (αυτό μου το είχαν ζητησει να το κανω στα παιδια μου). Οπότε γλυτώνουμε από το νερό και το ζεστό νερό, τα άπλυτα (αφού αλλάζουμε εσωρουχα κάθε δεύτερο Σάββατο), το μανικιούρ και το κομμωτήριο. Να πως βγαίνουν τα έξοδα της βάφτισης! Είδατε που τίποτα δεν είναι τυχαίο;

Δημοσίευση

εγω θα ειχα ανεβάσει πίεση 30 αμα πήγαινα και ακουγα τέτοιες μπουρδες...

μπελ συμφωνώ μαζί σου όλα αυτα τα γράψαν μετά οι διαφοροι κατά καιρούς παπάδες πιστευω εγω...π.χ.όταν ενα παιδι ειναι αβάπτηστο λένε ότι δεν κάνει να μπει σε βάπτιση..εγω τον έβαλα σε 1 βαπτίση και καλά έπρεπε να κάτσω έξω να μην ακούσει την βάπτιση.Μα γιατι ειναι τόσο στοκοι η εκκλησία έχει μεγάφωνα και ακούγεται και εξω...και ας μην ξεχνάμε ότι ο χριστος ειπε αφηστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα!!!

Δημοσίευση

Πολυ γελιο εριξα βρε κοριτσια!!! :laugh: :laugh:

Μπραβο βρε Rinoula! :P

Εμενα,εκτως απο ολα αυτα που προειποθηκαν,η γιαγια του αντρα μου καθε φορα που εβλεπε το μωρο με ρωτουσε γιατι δε του εχω καρφιτσωσει στα ρουχα ματακι και σταυρουλακι..Καθε φορα λοιπον της εξηγουσα οτι ειναι επικυνδυνο γιατι μπορει να φυγει απο τα ρουχαλακια του,να το πιασει και πολλα παιδια εχουν πνιγει κι οτι δε χρειαζεται να κρεμαμε ολα αυτα για να το προσεχει ο θεος κτλ...ε αυτη εκει το χαβα της(και με υφακι κιολας..) μεχρι που μια μερα στην 600στη φορα που με ρωτησε"γιατι;" της λεω "γιατι ειμαι ΑΘΕΗ!!"...Κοκαλο η γιαγια! :silly:

Α!! και ενα αλλο θεικο! κατω απο το στρωμαυακι του να βαζουμε ζαχαρη!!!

Ε ναι να μην εχουν και οι κατσαριδες κατι να τσιμπησουν;;! :silly: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

σκεφτειτε και πόσες απο αυτες που και καλά κρατάνε όλα αυτα, πρώτες στο στασιδι της εκκλησιας την κυριακή τη θάψιμο έχουν ρίξει....ποποποπο (όπως θα έλεγε και το μωράκι μου) μην σε πιάσουν στο στόμα τους.

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

εγω θα ειχα ανεβάσει πίεση 30 αμα πήγαινα και ακουγα τέτοιες μπουρδες...

μπελ συμφωνώ μαζί σου όλα αυτα τα γράψαν μετά οι διαφοροι κατά καιρούς παπάδες πιστευω εγω...π.χ.όταν ενα παιδι ειναι αβάπτηστο λένε ότι δεν κάνει να μπει σε βάπτιση..εγω τον έβαλα σε 1 βαπτίση και καλά έπρεπε να κάτσω έξω να μην ακούσει την βάπτιση.Μα γιατι ειναι τόσο στοκοι η εκκλησία έχει μεγάφωνα και ακούγεται και εξω...και ας μην ξεχνάμε ότι ο χριστος ειπε αφηστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα!!!

Χα χα χα χα!!!!!!!

Αυτά δεν είναι θεολογία, είναι λαϊκή θρησκευτικότητα και προλήψεις.

Το να μην πάει σε βάφτιση ένα αβάφτιστο παιδί, έχει βάση, αν σκεφτούμε ότι η βάφτιση είναι μυστήριο, και ότι οι εκτός Εκκλησίας (ένα αβάφτιστο παιδί είναι εκτός Εκκλησίας, αφού με τη βάφτιστη εντάσσεται στην Εκκλησία) αποκλείονται από τα μυστήρια. Αλλά: αφού αυτό δεν τηρείται (πόσοι και πόσοι αλλόθρησκοι ή χριστιανοί άλλων δογμάτων παρευρίσκονται σε βαφτίσεις; Όταν υπάρχουν, δεν βρίσκεται κανείς να τους διώξει, προφανώς!!!!!), ποιο πρόβλημα υπάρχει με ένα βρέφος μερικών μηνών ή και ημερών;

Δημοσίευση

Οταν 40σα την κορη μου, μου ειπε ο Πατερ οτι μπορω πλεον να

πηγαινω στην Εκκλησια αλλα την ωρα του Ι. Ευαγγελιου να βγαινω εξω εως οτου βαπτιστει η μικρη.

Το συζητησα λοιπον κ με τον ανδρα της 1ης ξααδελφης της μανας μου.

παπας κ αυτος. Η απαντηση του?

"Χαζα δεν θελω να ακουω. απο Χριστιανους γονεις δεν ειναι το παιδι?"

Ασε που πριν τη βαπτιση γινομουν κουμπαρα. Στεφανωνα την κολλητη μου και η κουμπαρα ειχε λυσαξει να την κανει παρανυφακι τη μικρη , οπως κ εγινε! Ηταν 5 μηνων τοτε!

Που να το αφηνα το παιδι? αφου κ οι γονεις μου κ τα πεθερικα μου ηταν στο γαμο μαζι μας.

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

το σκούπισμα δεν κάνει το βράδυ το έχει ακουσει καμιά σας....

Α, καλά, εγώ έχω τη μάνα μου να με πρήζει ότι "ο κόσμος δεν κάνει δουλειές το βράδι". Μόνο το πρωί!!!!!!!

Εγώ που προτιμώ να κάνω τις δουλειές μου απόγευμα, έχω κάποιο πρόβλημα, γιατί "ο κόσμος το πρωί κάνει τις δουλειές του"...

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

ραφαέλ έγραψε:

Α, καλά, εγώ έχω τη μάνα μου να με πρήζει ότι "ο κόσμος δεν κάνει δουλειές το βράδι". Μόνο το πρωί!!!!!!!

Εγώ που προτιμώ να κάνω τις δουλειές μου απόγευμα, έχω κάποιο πρόβλημα, γιατί "ο κόσμος το πρωί κάνει τις δουλειές του"...[/quote:1vej1fhs]

Οταν λοιπον ειμαστε στο γραφειο το πρωί, φευγουμε για λιγο να παμε σπιτι να

ριξουμε ενα σκουσμισμα οσο ακομη ειναι πρωι!

Δημοσίευση

Εμενα εντυπωση μου εχουν κανει 2...το οτι μια γυναικα φρεσκοπαντρεμενη για εναν ολοκληρο χρονο δεν κανει να πηγαινει ουτε σε κηδεια,ουτε στα 40μερα πουθενα..και το 2 οτι στις κηδειες δεν σερβιρεται νερο μαζι με τον καφε...εκανα το λαθος να σερβιρω νερο σε μια κηδεια και με αρχισε μια γιαγια....αμανννν και τι δεν ακουσα....¨"αυτα στις καφετερειες με τις φιλεναδες σου οχι εδω".......φαντασου...ισως εχει και λογικη..τι να πω

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Τονια28 για να βλεπει γλυκα ονειρα ισως....?

Το βιταμ ποτε το χτυπαμε? πριν η μετα?

:laugh: :laugh: :laugh: Μαλλον μαζι με το γαλα που περισευει απο το μωρο για να μη παει χαμενη "η δυναμη του"!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

γλυκιά μου θελω να γινω μαμα....η εννοει εμεις τα φάγαμε τα ψωμιά μας μην φάμε και πολυ και πάθουμε τιποτα ή εννοει φαε αγοράκι μου που δεν σου μαγειρευει και αδυνάτησες.....χαχαχαχα

Δημοσίευση

α καλα απο ανοητες προβλεξεις αλλο τιποτα .Θα συμφωνησω με τη lovie τι αυτα τα εβγαλαν καποιες παλιες γιανα μην πηγαινουν στα χωραφια και γενικοτερα να μην δεχονατι επισκεψεις .

Ξεκιναμε με το δεν κανεις να πας σε λεχωνα αν εχει περιοδο θα το πιασιε το μωρο γκρινια !

Δεν κανει η λεχωνα να μπει σε σπιτι ασαραντιστη ειναικακο για το σπιτι η τη επιχηρηση (εμενα βεβαια ο μπακαλης στο παλιο σπιτθι με παρακαλουσε να μπω το θεωρουσε ευλογια μια γυναικα που εφερε στο κοσμο να παιδι να μπει στο μαγαζι )

να μη κυκλοφορει η γναικα εξω τη νυχτα και επισης να μην δεχετε επισκεψεις αρηα το βραδυ βεβαια οιπεθερες εξειρουνατι απο αυτο απο μονες τους !

Να μην ξεματιασεις αβαπτιστο

να,μην φωναζεις το μωρο με το ονομα που θα του βγαλεις αλλα αστο μωρε ας παειδημοτικο καινα τον λες μπεμπη !

να μαζευεις τα ρουχα πριν τη Δυση οχι γιανα μην πιασει υγρασια αλλα για τοματι το κακο

αν βγεις εξω με το μωρο σου βαζουν ενα κοματι βαμβακι να ειναι λευκι σαν το βαμβακι λιγο ψωμι και χρηματα για αν το ασημωσουν , κοιτατε αν ειναι σε ευρω μια χαρα ειναι !

Το αλλο το εχετε ακουσει ; για τον αδερφοδιοκτη : αν λεελι τι παιδι εχει στο κουτελο του πανω απο τη μυτη μελανιασμενο δεν θα ζησει αλλο παιδι στην οικογενεια σκοτωνει λεει τα αδερφια (ακουτε αηδιες )και λαλα πολλα

Δημοσίευση

Kala ayto thema to latrepsa apo tin arxi!!!!!!!!!!!!!!

Tosa kai alla tosa koufa exw akousei ki egw.

Ena pou akousa prosfata kai malista apo nea kopela einai oti den kanei na xtenizomaste brady.Giati???? giati ETSI,DEN KANEI!!!!!

Twra pou xeimwniazei kai skotiniazei pio nwris kata tis 5 me 6 OLA TA KOMMWTIRIA NA KLEINOUN...atimes kommwtries den to kserete oti den kanei kai mas xtenizete????? :P

Δημοσίευση

Καλά, εννοείται, κι εγώ το λάτρεψα το θέμα αυτό!!!!!!!

Βάνια, αυτό με τον αδελφοδιώκτη σ' εμάς το λέγανε πολύ παλιά, γι' αυτούς που είχαν "δεμένα" φρύδια. Μια θεία μου είχε τρίχες ανάμεσα στα φρύδια και η μάνα της τής έλεγε ότι της σκοτώνει τους γιούς της (όλοι οι γιοί της πέθαναν για διάφορους λόγους, δε θυμάμαι σε τι ηλικίες). Τώρα αυτό μιλάμε δεκαετίες 30-40 έτσι;

Αυτό με το όνομα πάλι, δεν μπορώ να το καταλάβω... Αλλά, σόρι,το ξέχασα. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!

Μπέλλα, άπαικτος ο κουνιάδος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ένα τελευταίο πριν πάω για ύπνο! Απορώ πώς μου διέφυγε και δεν το έγραψα τόσες ώρες!!!!!

Όταν ήταν το κοριτσάκι που σας λέω πολύ μικρό, νομίζω 10 μηνών (μπορεί και μεγαλύτερο, δε θυμάμαι), είχε βγάλει δόντια κανονικά, έτρωγε κανονικά τροφές, και μεταξύ άλλων του δίνανε ψωμί. Οπότε, σε κάποια φάση, παίρνω εγώ ψωμί, και της δίνω ένα μικρούτσικο κομματάκι. Παθαίνει η πεθερά μου μια κρίση- "όοοοοοοοοοχιιιιιιι!!!!! Καλέεεε, τι κάνεις εκείιιιιι;;;;; Θα το πνίξεις το παιδίιιιιιιιιιιιι". Όλα αυτά επειδή, λέει, άμα της δώσω μικρό κομματάκι θα πνιγεί, και το σωστό είναι να δίνεις στο παιδί ένα μεγάααλο κομμάτι, να το κρατάει και να κόβει το ίδιο με τα δόντια του. Λες και το κομμάτι που θα κόψει με τα δοντάκια του το παιδί, δε θα έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό που έδωσα εγώ!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...