Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα σχεδον κανενα...

Οποιαδηποτε πηγη φυσικων ή μη ζαχαρων πρεπει να αποφευγεται...

Τα μονο που βλεπω πως μπορεις να τρως ειναι τα λεμονια,λαιμ και γκρειπ φρουτ.

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι να κανουμε καλα ειναι ειναι και αυτα!!!εδω κοψαμε το τσιγαρο στα γλυκα θα κολλησουμε ευκερια για διαιτα!!!!!Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας ευτηχως που εχω και εσας θα ειχα σκασει τωρα!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

περαστικα βρε ελενη μου...

να δανειστω το θεμα ?????????? :P:P

ρε κοριτσια...

απο χτηεσ εχει στο σωμα του σπιθουρακια ο μικρος :(:dry:

τον πειραξε λετε κατι που ισως εφαγα εγω????????

Και εμένα μου το έκανε αυτό και ποτέ δεν έμαθα τι είχε. Την πήγα στο νοσοκομείο και την είδαν δύο γιατροί και κανένας δεν ήξερε να μου πει. Δεν είχε φαγούρα, δεν είχε συνάχι, βήχα, πυρετό. Μόνο εξανθήματα που κράτησαν 3 μέρες.

Από τότε έκοψα το αυγό. Πραγματικά το έχω απορία όμως τι είχε το παιδι.

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

thouli έγραψε:

Και εμένα μου το έκανε αυτό και ποτέ δεν έμαθα τι είχε. Την πήγα στο νοσοκομείο και την είδαν δύο γιατροί και κανένας δεν ήξερε να μου πει. Δεν είχε φαγούρα, δεν είχε συνάχι, βήχα, πυρετό. Μόνο εξανθήματα που κράτησαν 3 μέρες.

Από τότε έκοψα το αυγό. Πραγματικά το έχω απορία όμως τι είχε το παιδι.[/quote:3f6ytuvk]

thanks αθηνα..

εμενα ειχε πριν τα βγαλει πυρετο...

ελπιζω να μη εχει το καημενο φαγουρα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ελενη δεν βρισκω κατι σχετικα οποτε δε νομιζω πως μειωνεται και η παραγωγη.

Καλο θα ηταν να συμβουλευτεις και εναν ειδικο για να εκτιμησει καλυτερα την κατασταση και ισως σου προτεινει και καποια θεραπεια.

Εκτος απο το ξεφλουδισμα στις θηλες ,νιωθεις και πονο?Αν ναι ειναι εντονος?

Δημοσίευση

ποναει αρκετα αλλα πηρα τελικα την κρεμα που μου ειπαν τα κοριτσια και νομιζω οτι κανει αρκετα καλη δουλεια και παει να φτιαξει τουλαχιστον δεν εχει επιδεινωθει!!! :side:

Εκει που βλεπω αστρακια ειναι οταν εχει εκνευριστει η μικρη και δαγκωνει!!! :S

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

ποναει αρκετα αλλα πηρα τελικα την κρεμα που μου ειπαν τα κοριτσια και νομιζω οτι κανει αρκετα καλη δουλεια και παει να φτιαξει τουλαχιστον δεν εχει επιδεινωθει!!! :side:

Εκει που βλεπω αστρακια ειναι οταν εχει εκνευριστει η μικρη και δαγκωνει!!! :S

Σε καταλαβαίνω...αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησα τον θηλασμό.

Όχι ότι είχα γάλα, γι αυτό και ο καημνένος τράβαγε αλλά τίποτα!

Εμένα όμως είχαν πληγωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι θηλές μου, έτρεχε αίμα και πόναγα σαν με κόβανε ξυράφια.

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..... :S

Δημοσίευση

ελπιζω να μην φτασω σε τετοιο σημειο το προλαβα στην αρχη αλιμονο αν περιμενα να μου περασει μονο του!!!

Ρωτησα μια μαια και εκτος απο την κρεμα μου ειπε να πλενω το στηθος πριν απο καθε θηλασμο με πρασινο σαπουνι

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

οι θηλες μου παραμενουν στην ιδια κατασταση σχεδον αλλα η αριστερη εχει ματωσει καπως

δεν ποναει τοσο πολυ και την βαζω πλεον πιο συχνα να θηλαζειν απο το αριστερο αλλα υπαρχει περιπτωση να επιδεινωθει η κατσταση?????

Δημοσίευση

Μάλλον επειδή πονας βάζεις λάθος ή τραβάς αποτομα τη μικρή απο το στηθος γιαυτο εχουν πληγωθεί πολυ οι θηλες σου . Σταμάτα το πράσινο σαπούνι γιατι της ξηραινει και σχίζονται πιο ευκολα .

Τη διαιτα την κανεις ? Dactarin βάζεις ? Εφυγαν τα σπυράκια απο το στομα της μικρουλας ?

Δημοσίευση

Tην διαιτα την κανω εχω σταματησει τα γλυκα και τα τυρια

η δτοματιτιδα δεν περασε ακομα εχει μελλον χθες βαλαμε Dactarin πρωτη μερα

Το στηθος θα το πλενω μονο με νερο και μετα θα βαζω την purelan η δεν θα το πλενω καθολου???? :blink::huh:

Δημοσίευση

Φυσικα κ θα το πλενεις! με νερακι μονο.η puleran δεν ξερω τι ειναι :dry: Καθε φορα να χρησιμοποιεις καινουρια πετσετα η τουλαχιστον

να τη στεγνωνεις καλα μετα απο καθε χρηση. Αφηνε την εξω να τη βλεπει ο

ηλιος. Ο παιδιατρος τι ειπε για τη στοματιτιδα?

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Συνέχισε την κρέμα και την διαιτα και συντομα θα δειτε αποτελέσματα . Το στηθος θα το πλένεις στο ντουζ που κανεις καθημερινα , δεν χρειαζεται παραπάνω πλυσιμο .

Μονο μια φορα την ημερα αρκει???? :side:

Δημοσίευση

Η λανολίνη που βάζεις δεν βλάπτει το παιδί και δεν χρειάζεται το στήθος σου να το πλένεις συνέχεια. Βάζε και λίγο γάλα στις πληγές σου και άφησέ το να στεγνώσει. Η υγρασία δεν βοηθάει καθόλου. Αφού στεγνώσει το στήθος σου, βάλε την λανολίνη. Επίσης το σάλιο του παιδιού θα σε βοηθήσει να κλεισουν οι πληγές πιο γρήγορα. Να αλλάζεις συχνά επιθέματα αν χρησιμοποιείς και να μην πιάνεις τις πληγές με τα χέρια σου.

Αν δεις ότι η κατάσταση δεν φτιάχνει, δεν πας στον γυναικολόγο σου να εκτιμήσει την κατάσταση;

Δημοσίευση

μου την εγραψε ο παιδιατρος για την στοματιτιδα της μπεμπας!!

το ανεφερα και στον παιδιατρο αλλα μου ειπε οτι δεν εχει καμοια σχεση με το στηθος μου και για τις θηλες πηγα στον γυναικολογο :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...