Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Η΄είσαι ή δεν είσαι. Οι ορμόνες αυτές φαίνονται στο τεστ μόνο αν αρχίζει να δημιουργείται πλακούντας. Οπότε είσαι έγκυος!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. :cheer:

• Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

KORITSARES MOY H MAGDA EIMAI ALLA DEN ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΝ.GR ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΟ.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ Η ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΚΥΟΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ?

ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ?ΣΤΑΜΑΤΑΩ ?ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ?ΠΩΠΩ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ Η ΣΚΕΨΕΙς ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!

Δημοσίευση

ΚΑΤ΄ ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΝΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΗΡΕΜΗ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΗΡΕΜΟ!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑΣ!Κ ΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ Κ ΔΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΩ... :(:(:(

ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!!Κ ΒΟΥΡ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ!!! :woohoo:

Δημοσίευση

ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ

ΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ

ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ

ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΟ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΑ

ΤΑΞΙΔΙΑ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΝΕ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

μάγδα μου, σου εύχομαι ότι καλύτερα η νέα σου εγκυμοσύνη να πάει καλά μέχρι το τέλος.

όσον αφορά την μικρή σου καλύτερα να αποφεύγεις να τη σηκώνεις. και για το γυμναστήριο δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι πως θα πρέπει να το σταματήσεις αλλά ρώτα και τον γιατρό σου.

άντε με το καλό να κάνεις ένα ακόμα υγιές μωράκι... :P

Δημοσίευση

Μάγδα συγχαρητήρια και απο 'μενα! Πάνω απ'όλα να φροντίσεις να είσαι ήρεμη! Να κάνεις αύριο και την χοριακή σου να επιβεβαιώσης την γκυμοσύνη και 'γω συμφωνώ με τα κορίτσια, να μην σηκώνεις την κορούλα σου όσο μπορείς και όταν την σηκώνεις να βάζεις το βάρος στα πόδια σου(να την σηκώνεις -όταν είναι ανάγκη-,με λυγισμένα γόνατα).Το γυμναστήριο φαντάζομαι πως πρέπει να το διακόψεις εκτός κι αν γυμναζεσαι χρόνια και κανεις ήπιες ασκήσεις.Αλλά όλα αυτά καλύτερα αύριο να στα πεί ο γιατρός σου! Πάρε απο αύριο κι όλας την σχολή σου μετο που επιβεβαιώσεις την εγκυμοσύνη σου και ρώτα τις σχετικές απορίες.

Μπράβο και πάλι για τα ευχάριστα :) σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και σε εννιά μήνες να κρατάς ένα υγιέστατο μωράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :):);)

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ........

ΑΧ ΜΈΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΓΧΟΣ TIROGARIDAKI ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????????????

ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ...

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΕΛΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!!!!! ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΟΡΜΟΝΕΣ !!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??????????

ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ????????????

ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΤΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Μ.....ΕΣ ,ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ,ΜΠΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ ....Α ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΑΚΗΣ 22.15 Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ . ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 26/10 ΤΕΛΕΥΑΤΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ 3/10 ,ΔΗΛΑΔΗ 24 ΜΕΡΕΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 26-28 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ??????????? ΑΧ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

AAX KORITSARES μΟΥ ΕΓΩ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ 28 ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 76 ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 24 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 22,15.ΣΤΗΝ 28 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΑΚΗΣ ΜΟΥ.ΜΕ ΑΓΧΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ.ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΛΑΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 6.30 ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ,ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΥΧΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΤΡΟΙΜΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ!!!!! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΛΕΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ 626.47 ΑΠΟ 22.15 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ! :S

ΑΧ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ !

Δημοσίευση

αχ ειρηνη μου σε ευχαριστω πολυ τετοιο αγχος πια ουτε πρωταρα να ημουν αλλα ειπαμε καθε φορα και μοναδικη καθε φορα και διαφορετικη.

δεν ξερω απο χοριακες στην πρωτη μου ειχα κανει μια μονο και μετα την ειδαμε στον υπερυχο ενω τωρα ακομη δεν ειδαμε τωρα αυριο ελπιζω πωσ θα το δουμε !!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ Η ΧΩΡΙΑΚΗ

ΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ Κ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ

8 ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΣΡΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΗΤΑΝ Η 24 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000?

ΣΑΒΡΟΠΙΓΚΟΥΙΝΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΝΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΕΝΑ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΩΝ ΧΟΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...