Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 29 ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΩΡΑ 180ΓΡ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ?Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ 200 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑΚΙ ΕΚΕΙΝΗ

Δημοσίευση

Ιφιγενεια εμενα παλι οταν ηταν στην ηλικια του δικου σου επινε τοσο πολυ και τωρα(10 μηνων) δε θελει το γαλα ουτε ζωγραφιστο! :silly:

Πινει γυρω στα 140 το βραδυ κι αυτα στον υπνο του! :S Ασε που δε πινει και νερο και φοβαμαι οτι θα παθει αφυδατωση το κακτακι μου!!! :P

Ο γιατρος μου ελεγε παντα "αμα θελει κι οσο θελει.."! ;)

Δημοσίευση

Εγώ τον θηλάζω κάνα 10λεπτο και του δίνω 120 μλ συμπλήρωμα! Σε κάθε γεύμα! Αν δεν τον θηλάσω θα πιει 180 μλ και θα γίνει 3 μηνών στις 31 Οκτωβρίου! Μήπως θα μου παραγίνει λουκουμάς;; :blink::dry: :laugh: Είναι αρκετά τσουπωτός!!

Δημοσίευση

ok ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΠΟΤΕ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ...ΟΧΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ..ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10,30 ΜΕΧΡΙ 9 ΜΕ 9,30 ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ

Δημοσίευση

filos`ifigen έγραψε:

Παράθεση
ok ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΠΟΤΕ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ...ΟΧΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ..ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10,30 ΜΕΧΡΙ 9 ΜΕ 9,30 ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ

Ιφιγενεια μου απο 2 μηνων κοψατε το νυχτερινο ξυπνημα? Και κοιματε απο τις 10.30 μεχρι 9-9.30?? Ετσι το εκοψε μπαμ και κατω ή εκανες κατι?? Εμενα ξυπναει ακομα καθε 4 με 5 ωρες και ειναι σχεδον 2 μηνων.

Δημοσίευση

ΞΕΝΥΧΤΥΣΑ 2-3 ΒΡΑΔΥΑ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΠΙΠΙΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ...ΚΑΙ ΣΤΗ 3-4 ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΣΟ..ΠΗΓΑΜΕ 12-6 ΜΕΤΑ 12-7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ 11-8 11-10 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ 10,30 ΜΕ 9-9,30 ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΥΠΝΑΕΙ 8 ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...