Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ?ΗΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 10 ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΡΨΟΥΜΕ ΣΥΡΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ...:( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΑΥΤΑ...ΜΟΘ ΛΕΙΠΕΤΕ ΜΩΡΕ..ΦΙΛΙΑ ΣΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ:cheer:

Δημοσίευση

ΑΝΝΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.

Δημοσίευση

ΑΝΝΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κοριτσακια σας προτεινω να πατε στην Τηνο ειναι πολυ ομορφα! εγω εχω ταμα και παω καθε χρονο! φετος θα παρω και την μικρη μου μαζι! παντα πηγαινα αυθημερων περυσι πηγα 2ημερο καταφερα και την γυρισα ολη παρ΄όλο που ημουν στην αρχη της εγκυμοσυνης μου!

Δημοσίευση

κοριτσακια σας προτεινω να πατε στην Τηνο ειναι πολυ ομορφα! εγω εχω ταμα και παω καθε χρονο! φετος θα παρω και την μικρη μου μαζι! παντα πηγαινα αυθημερων περυσι πηγα 2ημερο καταφερα και την γυρισα ολη παρ΄όλο που ημουν στην αρχη της εγκυμοσυνης μου!

Δημοσίευση

• 2 weeks later...
  • Προσθήκη...