Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ?(ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.ΠΡΙΝ 2,5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ..ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ?

Δημοσίευση

ΜΗΠΩΣ Η ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ??ΑΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ,ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ..

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ... :kiss:

Δημοσίευση

μπορει να ζεσταινεται,

η να μη βολευεται στην αγκαλια σου,

οποτε πρεπει να αλλαξεις τη σταση

που πινει γαλατακι!

Μου εχει τυχει και μενα!

το καλοκαιρι να πινει γαλα

ξεβρακωτος! :blush: επειδη ζεσταινοτανε

η επειδη τον εσφυγγε η πανα.

Δημοσίευση

μωρε μαλλον κατι το ενοχλει το μικρουλι γιαυτο κανει ετσι. :)και σε μενα εκανε κατι παρομοιο το καλοκαιρι περυσι που ηταν 4 μηνων αλλα τον ειχα αγκαλια και ιδρωνε με αποτελεσμα να χτυπιεται και να κλαιει.απο τοτε επινε το γαλα ξαπλωμενος σε ενα μαξιλαρι και εγω απλα του κρατουσα το μπουκαλι.και ολα κυλουσαν ηρεμα :laugh: δυσκολο πραγμα να μην τα καταλαβαινουμε οταν ειναι πολυ μικρα :S

Δημοσίευση

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ,,ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕΡΟΣ ΠΧ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΛΑΙΕΙ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΚΑΝΑ 18 ΜΗΝΕΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...