Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tην έπαθα πάλι και μου μειώθηκε το γάλα.

Recommended Posts

Πριν μιαμιση ώρα ο μπουμπούκος έκανε εμετούς τρεις. Οπως σας είπα αρρωστήσαμε και παίρνουμε αντιβίωση. Τις μέρες που δεν ήταν καλά δεν μου πολυέπινε το γάλα και έτσι μου ελλατώθηκε πάρα πολύ. Όταν πήραμε τηναντιβίωση μας άνοιξε η όρεξη αλλά το γάλα είχε μειωθεί πάρα πολύ απο ότι είδα σημερα το πρωί. Τρεις μέρες τώρα θηλάζει ασταμάτητα και όλο γκρινιάζει. Είπα κι εγώ η καλή σου, το παιδι πεινά (να σημειώσω ότι δεν πήραμε πολύ βάρος και η γιατρός μας έβαλε να κάνουμε εξετάσεις για ουρολοίμοξη) . Του δίνω λοιπόν το απόγευμα γάλα και πραγματικά πεινούσε πολύ και είπιε δύο φορές από 90 ξένο. Εγώ άρχισα να βγάζω με το θήλαστρο για να αυξηθεί η παραγωγή. Τώρα η γιατρός μουείπε να μην το ταισω για 1,5 ώρα και μετά λίγο λίγο χαμομήλη .Σας αφήνω γιατί κλαίεει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φφφ απιστευτοι ειναι οι παιδιατροι , δεν τους πιανεις πουθενα ... οι ανοησιες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια !

Που το ξερεις οτι σου ελατωθηκε το γάλα ? Αντε και σου ελατώθηκε γιατι τωρα δεν αφηνει το μωρο να θηλάσει οσο θέλει αλλα του δινεις ξένο ?

Κανεις δεν μπορει καλυτερα να αυξησει την παραγωγή σου απο το μωρο ! Τι το θελεις το θηλαστρο ?

Ο παιδιατρος ειδε που δεν πηρε βαρος , αλλα δεν σε αφηνει να το θηλάζεις οποτε πεινα το μωρο και να του δινεις χαμομήλια ... Το βαρος απο τον αερα ή απο το χαμομήλι θα το παρει ?

Το μωρο σου ήταν αρρωστο και το στηθος σου το βοηθά να αναρώσει με τον καλυτερο τροπο ! Το ξενο γαλα σιγουρα θα του πεσει βαρυ στο στομαχάκι του ... Τους εμετους μετα το ξενο γάλα τους εκανε ?

Λόλα βάζε τον μικρούλη σου συνέχεια στο στήθος ακόμα και όλη τη μέρα τώρα που είναι αρρωστούλης έχει ανάγκη και απο το γάλα σου και απο τη μυρωδιά σου. Ήξερα πως συνιστούν χαμομήλι στους κολικούς - εγώ προσωπικά δεν της έδωσα ποτε - αλλά τώρα γιατί? Τι είναι ενήλικας? Μόνο το γαλατάκι σου θα το βοηθήσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του

το καλυτερο φαρμακο για ολα ειναι της μαμας το γαλα.και οσο θα το βαζεις στο στηθος σου θα εχεις παραγωγη.ειναι το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις στο μωρο σου.ευτυχως ειχα καλο παιδιατρο και μου ελεγε μεχρι να αρχισει το μωρο κουταλι μονο γαλα απο το στηθος.ουτε νερο,ουτε τσαι.

Προσπάθησε να το βάζεις στο στήθος σου όσο συχνότερα γίνεται. Όταν υπάρχει ζήτηση, υπάρχει και προσφορά. Όσον αφορά το χαμομήλι, εμένα ο παιδίατρος μου είχε απαγορεύσει να δίνω στα μωρά μου τσάι, νερό ή χαμομήλι για όσο καιρό τα θήλαζα γιατί, όπως μου είχε πει, προκαλούν σύγχυση στο βρέφος και αντικαθιστούν ένα γεύμα θηλασμού γεμάτο θερμίδες με υγρά χωρίς καμία θρεπτική αξία.

Περαστικά στο μωράκι σου! Όπως είπαν τα κορίτσια θήλαζε όσο πιο πολύ μπορείς. Έτσι θα γίνει γρηγοροτερα καλά ο μικρός σου και θα επανέλθει το γάλα σου στην απαραίτητη ποσότητα.

Ειδικά τώρα χρειάζεται το μωρό το γάλα σου αλλά και το στήθος σου!!!

Το γάλα σου είναι πλούσιο σε αντισώματα και θα το βοηθήσουν να παλέψει τον ιό. Είναι πλούσιο σε θερμίδες και θα το βοηθήσουν να πάρει και βάρος για να ησυχάσει και η καημένη η παιδίατρος!!!!

Το στήθος και η αγκαλιά σου θα το παρηγορήσουν και θα το καθησυχάσουν.

Αν είναι δυνατόν, ειδικά τώρα, να σου λέει ότι πρέπει να του αρνείσαι αυτά τα πράγματα!

Δύο φορές ανέβηκε πυρετός στο γιό μου. Δεν χρειάστηκε ούτε ντεπόν. Θήλαζε συνεχώς όμως!! Δεν έπινε χαμομήλια!!! Τόσο δα στομαχάκι έχουν, αν τους το γεμίζουμε με άλλα υγρά πώς θα πιουν γάλα, θα χάσουν πολύτιμα γεύματα Το γάλα σου είναι φάρμακο, τροφή και παρηγοριά! :)

Όχι κορίτσια δεν μου είπε να του δίνω συνέχεια χαμομήλι αλλά μόνο για δυο ώρες και λίγο λίγο με τη σύριγγα καθε 5 λεπτά για να μην ερεθιστεί πάλι το στομαχάκι και κάνει εμετούς και τρέχουμε στο νοσοκομείο με 5 μηνών μωρο. Μετά όλη τη νύχτα τη βγάλαμε αγκαλίτσα πάλι να θηλάζουμε ξαπλωτοί (δε μου λέτε θα ξεκολάει αργότερα από το κρεβάτι μου αυτός ο μικρός ή θα κοιμάμε με δύο άντρες;) ;)

Πάντως για το θήλαστρο έχω ενστάσεις , γιατί σε αυτό το μωρό όπως σας είχα γράψει έκανα επαναγαλακτισμό όπως έλεγε η κυρία Παπαδήμα και αυτό με θήλαστρο. Φυσικά και βάζω το μικρό συνέχεια όποτε θέλει στο στήθος, αλλά κουράζεταικαι αποκοιμιέται και στεναχωριέται . Ενώ το θήλαστρο μου είναι ακούραστο. Από χθες έβγαλά 6 φορές (ανάμεσα στα μισάωρα των θη΄λασμών) και σήμερα είδα διαφορά.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, και πιο πολύ που έχω κάπου να τα πω.

Ναι,μετά από κάποιες ώρες που ήπιε το ξένο και η γιατρός μου είπε ότι μάλλον του έπεσε βαρύ γιατί έχει 3,5 μήνες να πιει.

Λολα μου εμεις πινουμε χαμομιλη- οχι το Milupa αλλά φυσικό χαμομίλη, μονο οταν εχει ερεθησμενο λαιμο απο τα μικροβια, βαζει τα παντα στο στωμα- δεν μπορω να αποστειρωσω ολο το σπιτι. Τιποτα δεν μπορει να ηρεμησει το στομαχακι του απο το γαλα σου. Ειδικά οταν ειναι αρρωστα τα μβρα χρειάζονται το γαλα σου. ΑΚομα και αν εκανες μεικτη διατροφη, σε περιπτωσεις κρυολογηματος μονο γαλα της μαμας.

Περαν τουτου μην ανισηχεις, θα ξεκολησει μια χαρα απο το κρεβατι σου. Και εγω τον παιρνω μαζι μου την νυχτα για να φαει η να ηρεμησει και μετα απο καποια ωρα αρχηζει να κλωτσαει και να κουναει τα χερια του και τον παω στο κρεβατι του. Μαλλον μας βαρεθηκε και δεν θελει την παρεα μας. Χιχιχιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...