Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ

Recommended Posts

μου κρυωσε το κοριτσακι μου,

εχει μπουκωσει η μυτουλα της και μου βηχει

τη προηγουμενη βδομαδα ειχε λαρυγγυτιδα τη πηγα στη παιδιατρο και της δωσαμε κατι σταγονιτσες και της περασε.

τωρα με το κρυωμα τι να κανω ????

ουτε να φαει δε μπορει.

της βαζω ορο στη μυτουλα και πηρα και αυτο που ροφαει τις μυξουλες.

τι αλλο πρεπει να κανω??? :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να βάζεις πολύ συχνά ορό , να τραβάς τις μυξούλες και να δεις όσα περισσότερα υγρά μπορείς.

Βοηθάνε πολύ.Υπομονή , θα περάσει....

upomonh 2-3 meres tha perasei .

na katharizeis shnexeia thn mitoula .

idika prin to fagito gia na mporei na faei .

perasame kai emeis prin mia eudomada mpoukoma kai htan shnexeis h mitoula mpoukomenh .

2 koritsakia pou kaname parea eixan larigitida kai mas kolisan ligaki ,eutixos mono thn mitoula mou parousiase tipote alo .

lene kai oti otan bgazoun dontakia mpoukonoun ,gia den kai auto an einai .emeis bgalame 2 edw kai mia eudomada (liges meres meta thn arxh tou mpoukomatos) giauto kai den kserw kala pou na to entaksw se krioma h se dontia .

pantos h antimetopish tou einai taktiko roufigma .

perastikoulia .

περαστηκα σας.βαλε πολυ ορο μην τον λυπασαι.εμεις ετσι την περασαμε την γριπη πριν 10 μερες.πολυ ορο-ο καημενος εβλεπε την αμπουλα και επαιρνε δρομο :laugh:

efi21 έγραψε:

ποσο συχνα μπορω να τις τραβαω???

μη της κανω και καμια ζημια.

μη φοβασαι δεν παθαινει τιποτα-τραβα τις μυξουλες καθε φορα που βαζεις ορο και τρεχουν.δεν την ανακουφιζει οταν τις βγαζετε?

Περαστικα στη μικρουλα σου!

Να της βαζεις ορο τακτικα και να της τραβας τις μυξουλες!

Αν ειναι ανοιχτη η μυτουλα της θα εχει αλλη διαθεση!

Φιλια!!!

Συνέχισε να βάζεις φυσιολογικό ορό και να της βγάζεις τις μυξούλες ώστε να μην μπουκώσει, πολλές φορές την ημέρα.

Όσο για τον βήχα αν συνεχίσει πρέπει να την ακούσει ο γιατρός μη τυχόν σου κάνει βροχικά...

Περαστικά σας.

Παρε μια 10 συριγγα και γεμισε τη με ορο. Ξαπλωσε το κοριτσακι σου στο πλαι και ριξε το ορο απο το ενα ρουθουνι μεχρι να βγει απο το αλλο. κανε το ιδιο και απο την αλλη πλευρα. Αυτο μπορει να ακουγετε βαρβαρο αλλα εχει τρομερα αποτελεσματα. Μου το εκαναν στον Παιδων και ο γιατρος μου μου ειπε να το κανω ετσι. Ο ορος περναει απο ολο το Τ και καθαριζει τα παντα. Μην φοβασαι δεν παθαινει τιποτα. Το εχω κανει πολλες φορες.

ευχαριστω για τις συμβουλες σας

το απογευμα θα τη παω στη παιδιατρο να τη δει

μου ειπε μηπως η λαρυγγυτιδα γυρισε σε βροχιτιδα

ελπιζω να περασουν ολα συντομα

ξερω οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο αλλα μου βασανιζεται λιγακι και στεναχωριεμαι

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ. ΤΡΕΧΕΙ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ, ΜΠΟΥΚΩΜΑ, ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ. ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΙΣ ΜΗΞΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ. ΤΟΥ ΣΗΚΩΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...