Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προτάσεις για καλή παρέα...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γνωρίζετε όλες ή σχεδόν όλες ότι λόγω εξωσωματικής θα κάτσω στο σπίτι για αρκετές μέρες....και φυσικά υπάρχουν και άλλες φίλες που θα ακολουθήσουν ή περνάνε τώρα που μιλάμε αυτή την διαδικασία...

Για να κάνουμε λοιπόν το χρόνο να περάσει καλύτερα και γρηγορότερα (πέρα της καλής παρέας μας από το mammy), θα ήθελα, όσες έχετε την καλωσύνη να μας προτείνετε:

- Καλά βιβλία (μόνο ευχάριστα, χιουμοριστικά, έξυπνα κ.λ.π.)

- Καλές ταινίες (dvd επίσης κωμωδίες κ.λ.π.)

- ό,τι άλλο νομίζετε ότι θα μας κρατήσει καλή ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ παρέα...

Επίσης θα ήθελα, να μου πείτε αν έχετε πάει σε καμμία θεατρική παράσταση (Αθήνα) που αξίζει τον κόπο φέτος (είναι λίγο νωρίς) για να πάω το Σαβ-Κυρ. γιατί μετά .....θα μαι τέζα...ελπίζω για καλό!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είσαι φοβερή ... απίστευτο θεματάκι!!! Καλά εγώ - πρώτα ο Θεός - αν πάνε όλα καλά και φτάσω στην εμβρυομεταφορά (αμήν Παναγία μου) - δεν θα έχω ούτε ίντερνετ, διότι τώρα μιλάω από το γραφείο μου (ενώ στο σπίτι δεν έχω ουύτε σταθερό!!!) - αναρωτιέμαι μήπως ήρθε η ώρα να βάλω σταθερό - μέχρι τώρα έλεγα ότι δεν το χρειάζομαι, διότι είμαι όλη την ημέρα στο γραφείο και το μόνο που δεν μου λείπει στο σπίτι είναι το τηλέφωνο και το ίντερνετ!!!

Άρα αν έρθει εκεί η πολυπόθητη ώρα της παραμονής στο σπίτι: έχω όλη την σειρά Φιλαράκια (ολόκληρο μαραθώνιο) καθώς επίσης και κάποια επεισόδια από το Grey's anatomy ... νομίζω με αυτά καλύπτω αρκετές ώρες ...

Για βιβλία εγώ έχω να προτείνω ... ακόμα δεν τα έχω διαβάσει - τα έχω βάλει στην άκρη για εκείνη την εποχή:

- Πέτρινη γυναίκα του Τariq Ali (εκδόσεις Αγρά)

- Μικρά Αγγλία της Ιωάννας Καρυστιανής (εκδόσεις Καστανιώτη)

- Δακρυσμένος ήλιος της Τσιμαμάντα Αντίτσι (εκδόσεις Ψυχογιός)

Αυτά για αρχή ... αν πάω σπίτι, θα επανέλθω αύριο και με άλλα από τα ήδη αναγνωσμένα... έπεσες σε "βιβλιοφάγο" (όπως με αποκαλεί ο αδερφός μου)

Ένα ακόμα αγαπημένο μου που το διάβασα πρόσφατα είναι το "Μάτια μου" της Μαρίας Τσιρίτα (εκδόσεις Ψυχογιός), το οποίο στην παρουσίαση το είχε προλογήσει ένας φίλος μου με πρόβλημα οράσεως και το έχω μες στην καρδιά μου αυτό το βιβλίο!!!

Δυστυχώς βιβλία ευχάριστα δύσκολα θα βρεις, ιδίως μυθιστορήματα ... ίσως τα άλλα κορίτσια να έχουν να προτείνουν κάποια ... πάντως τα παραπάνω είναι δυνατά βιβλία που σου προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές - το συναίσθημα που δεν μπορείς να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια για να πας τουαλέτα!!!! χιχι

Εεεεε τι είναι αυτά να βάλεις σπίτι και τηλέφωνο και internet...χαχαχα και εγώ πριν λίγες μέρες έβαλα!!!! Η αλήθεια είναι ότι με την τεχνολογία δεν τα πάω πολύ καλά και την αποφεύγω, κάνω τα απολύτως απαραίτητα αλλά λόγω εμβρυομεταφοράς είπα να οργανωθώ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου απαντήστε μου γρήγορα, την Παρασκευή θα πρέπει να χω έτοιμη λίστα για να πάω στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ για αγορές.....

καλημέρα κορίτσια!!!!!χαίρομαι που σας ακούω πάλι καλά!ο αγώνας συνεχίζεται και το ηθικό πρέπει να παραμένει ακμαίο...λοιπον από ταινίες 1.ροζ πάνθηρας 1+2(αποκλείεται να μην περάσετε καλά..πολύ γέλιο

2.mr.bean όλες τις ταινίες του...τον λατρεύω

3.φιλαράκια(εγώ θα πάρω όλους τους κύκλους)

4.sex and the city(επίσης τους κύκλους)

5.disney(πχ εποχή των παγετώνων,mc couin(δν ξέρω πώς γράφεται),και γενικά ότι κυκλοφορεί σε μεταγλωτισμένο μόνο!),είδα την εποχή των παγετώνων και γελούσα μόνη μου!!!!!!!

6.επίσης ότι κυκλοφορεί σε αισθηματική κομεντί(πχ.ψωνίζω άρα υπάρχω,απλώς δεν σε γουστάρει κτλ)εγώ τις έχω σταμπάρει στο dvdαδικο και θα τις πάρω τις μέρες εκείνες...σήμερα που θα πάω να δώσω κάτι ξεχασμένες ταινίες θα σας πώ και άλλες που δν θυμάμαι τίτλους

:)Από βιβλία:1.κάψτε τα νυφικά(παθλίνα νασιουτζικ)

2.το νησί(victoria hislop)

3.το φιλί του δράκου(χρυσα δημουλιδου)

τα υπόλοιπα σαβ/κο πρέπει να ανοίξω κούτες...

Άσχετο αλλά να το ρωτήσω,εδώ θα κάνουμε παρεούλα στα κοριτσάκια που είναι ξάπλα;;;;;;

Επίσης ποιά έχει αναλάβει τον πελαργό;;;

Εγώ με την τεχνολογία μια χαρά τα πάω, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ... το θέμα μου είναι ότι φεύγω από το σπίτι μου 8 το πρωί και επιστρέφω πάλι 8 το βράδυ (μόνο αυτές τις μέρες λόγω των ενέσεων - και με το πολύ ζόρι - πάω σπίτι στις 7 το απόγευμα!!) - επομένως μέχρι τώρα δεν μου έχει λείψει καθόλου ούτε το τηλέφωνο ούτε το ίντερνετ ... άσε που είμαι άνθρωπος που κολλάω και αν εκείνες τις μέρες έχω ίντερνετ, θα είμαι συνεχώς στο site και θα ψάχνομαι για συμπτώματα, για εμπειρίες άλλων κοριτσιών ... τρέλα τελείως, ίσως να μην μου κάνει και καλό, αρκεί να σου πω ότι τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες ηρέμησα κάπως και άρχισα να εργάζομαι με φυσιολογικούς ρυθμούς και συγκεντρωμένη, διότι είχα περίπου 3 μήνες που δεν έκανα άλλη δουλειά από το να ψάχνω πληροφορίες στο ίντερνετ για τα προβλήματά μας... μόνο σήμερα αποσυντονίστηκα πάλι ... δεν ξέρω γιατί ...

Στο θέμα μας τώρα, εγώ σου προτείνω να πας σε ένα βιβλιοπωλείο και να έχεις χρόνο μπροστά σου, ώστε μόνη σου να αρχίσεις να ψάχνεις τα βιβλία και θα βρεις σίγουρα αυτά που σου αρέσουν - εγώ σπάνια να διαβάσω βιβλίο που μου πρότεινε άλλος - είναι διαφορετικά τα γούστα ... θα πας στο βιβλιοπωλείο και θα σου αρέσει ο χρόνος που θα περάσεις εκεί μέσα, διαβάζοντας περιλήψεις βιβλίων, χαζεύοντας τα εξώφυλλα, ξεφυλλίζοντας και διαβάζοντας αποσπάσματα ... ε, τότε θα βρεις αυτά που σου ταιριάζουν!!!

Λοιπον εγω οταν ειναι στα κατω μου.. διαβαζω το ¨Βιος και πολυτεια του Σκρουτζ μακ ντακ καθωσ και τη συνεχεια του " τα χαμενα επισοδεια" απο τα βιβλια ωραιο ειναι το τι τραβαμε και εμεις οι μανες- ενδεικτικο το τι σε περιμενει δοσμενο με πολυ μα παρα πολυ χιουμορ. Για DVD θα σθνφωνηζω με τη ζοζα το απλως δε σε γουσταρει αλλά και τα φιλαρακια και sex & the city. Νοικιασε τα και αραξε!!!

Ο πελαργός έχει πάει Kleoxx και μετά θα τον κρατήσω σπίτι μου κορίτσια...για λίγες μέρες να ξεκουραστεί κιόλας!!!! Πάρτε σειρά...

Κορίτσια τι λέτε, θα κάνουμε από δώ παρέα σε όλες την περίοδο της ξάπλας;;;;

Zoza θέλω λίστα έως την Παρασκευή το μεσημέρι!!!!!

Μπορείς επίσης να εφοδιαστείς και με ευχάριστα κόμικς. Εγώ λατρεύω τα κλασικά και τα σίγουρα όπως π.χ. τον Asterix. Ο Αρκάς είναι ακόμα μια ιδέα. Έχει γράψει μάλιστα και ένα πολύ αστείο θεατρικό, που το έχει εκδόσει και είναι ευχάριστο στο διάβασμα. Δε θυμάμαι πως το λένε, αλλά αν ρωτήσεις θα σου το βρουν. Θα ζητάς από τον άντρα σου να σου φένρει την Athens Voice, κάθε Πέμπτη νομίζω, και θα διαβάζεις τη στήλη Μίλα μου Βρώμικα. Αυτό έχει βγει και σε βιβλίο. Ζήτα το, έχει πλάκα.

Επίσης έχουν κυκλοφορήσει κάτι βιβλία (δυστυχώς τα έχω στη μάνα μου και δεν θυμάμαι τίτλους), με τα μαργαριτάρια που γράφουν τα παιδιά στις εκθέσεις τους, πολύ γέλιο. Αν δεν σε χαλάνε οι παλιοί συγγραφείς, και μονο τότε, πάρε βιβλία του Νίκου Τσιφόρου (ωραία είναι η Ελληνική Μυθολογία που είναι σάτιρα/παρωδία) ή χάζεψέ τα(υπάρχουν πολλά). Και τα ποίηματα του Σουρή έχουν πολύ πλάκα.

Νομίζω ότι και οι διάφορες βιογραφίες είναι ευχάριστες, αν σε ενδιαφέρει αυτός ο τομέας.

ok boss!!!! B) (αυτό ήταν για την irene)...

εγώ για την παρέα μέσα...όποια θέλει ευπρόσδεκτη!!!!!η περίοδος της ξάπλας θέλει παρεούλα,πώς να το κάνουμε...εκτός από τη΄λίστα που βοηθάει να ξέρουμε που βρίσκεται η καθεμία,θαταν ωραίο να τα λέμε μέσα από εδω...για κοπιάστε...για κοπιάστε... :silly: :silly: :silly:

λοιπόν έχουμε και λέμε που λέει και η αντζελα...

1.η ζωή μου κύκλους κάνει,αντιγονη πομμερ-τζουμη(δεν έχω γελάσει περισσότερο με βιβλίο στη ζωή μου...)

2.fatwa,στη σκιά μιας θανάσιμης απειλής,jacky trevane.

3.το σταυροδρόμι των ψυχών,χρύσα δημουλίδου.

4.γόμορρα roberto saviano(για να ξενερώσουμε με την υψηλή ραπτική που κοστίζει ένα σωρό και ράβεται μαζικά και όχι μόνο...

αυτά προς το παρόν.από ταινίες όλες του ανταμ σαντλερ και κεβιν τζειμς,θεοίιιιι σε κωμωδίες ,επίσης πολύ καλό το Ρ20 του λαζόπουλου...

ελπίζω να βοήθησα...εγώ θα πάρω μάλλον το μίλα μου βρώμικα και το τί τραβάμε εμείς οι μάνες μου έκαναν κλικ κλακ κλικ κλακ :kiss:

ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

1 ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ ΜΑΙΡΗ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ

2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ Κ ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

3 ΑΘΗΝΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΜΩΡΦΗ

4 ΠΡΙΜΑΡΟΛΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΟΥΡΗ

5 ΟΙ ΑΝΑΜΝΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΓΚΕΙΣΑΣ

6 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

7 ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

μασρορακι το τριανταφυλλάκι,αθηνά ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη και το σπίτι δίπλα στο ποτάμι τα διαβάσει και γω και μ'άρεσαν πολύ

Κοριτσάκια μου το ευχαριστώ είναι λίγο....

Εχω κάνει μία λίστα ματι λίστα!!!!!

Τα δικά μου πρόσφατα βιβλία που ήταν υπέροχα είναι;

1) Ποτέ χωρίς την κόρη μου

2) Οι γέφυρες του Μάντισον

3) Η καλή τύχη της Φατίμα

και άλλα θα σας τα γράψω μέσα στο ΣΚ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΘΗΝΑ ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ ΖΟΖΑ2

ΑΝ ΚΑΤΣΩ ΘΑ ΒΡΩ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ

ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΩ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΠΩ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ

ΖΟΖΑ 2 ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ 3ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ??????????

ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ?????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...