Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ !!!


Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΝ & ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΠΟΛΥ.Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΗΜΕΡΩΝ.ΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΗΛΑΖΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 3ΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΣΕ 2ΩΡΕΣ, ΑΛΛΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΕΤΡΩΓΕ 10 ΛΕΠΤΑ & ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΟΣΟ & ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΛΑΓΑ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ & ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑ ΓΑΛΑ & ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ..ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ & ΝΑ ΔΙΝΩ & ΔΙΚΟ ΜΟΥ..ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ & ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΕΙ..

ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΜΟΝΟ & ΤΗ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ & ΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ...ΜΣΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ,ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ & ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ & ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ).ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΑΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ & ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΥΓΚΙΝΗΤΗ & ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ & ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ..

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 101
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το μωρο σου ειναι ΠΟΛΥ μικρο για να ακολουθησει προγραμμα. Να τη βαζεις στο στηθος. Αν και εφοσον θες να τη θηλασεις παρατα το θηλαστρο κ το ξενο γαλα. Εφοσον εισαι σπιτι με τη μικρη το θηλαστρο γιατι το χρησιμοποιεις? Βαλτη στο μεμε να σε νιωθει κοντα της!!! Ασε που το θηλαστρο επειδη ειναι πολυ νωρις ακομα θα σε οδηγησει σε υπερπαραγωγη! Να βαζεις το μωρο να πινει οσο θελει! Μην προσπαθεις να τη βαλεις σε προγραμμα ακομα, ειναι πολυ μωρακι! Ειναι πολυ βαρβαρο, εφοσον το παιδι πειναει ΓΙΑΤΙ να μην της δωσεις να φαει???

Οταν δινεις ξενο γαλα στο μωρο η δικη σου παραγωγη μειωνεται. Το γαλα θα σου κοπει απο τις οδηγιες που σου εδωσε ο γιατρος κ οχι απο αλλο λογο. Στην αρχη ειναι δυσκολα, πολυ κουραστικα, ολα τα μωρακια κλαινε και ολες κουραστηκαμε. Μεχρι να ρυθμιστει η παραγωγη σου και να εδραιωθει η γαλουχια ετσι θα ειναι. Περιπου δυο μηνες υπομονη θα πρεπει να κανεις και ολα θα ειναι πολυ πιο ευκολα μετα. Εμενα ετρωγε καθε μιση ωρα! Ημουν ολη την ωρα στην κυριολεξια με το βυζι απεξω!

Μη νομιζεις, τοσο μικρα μωρακια δεν τρωνε και μεγαλη ποσοτητα σε καθε γευμα. Το μητρικο γαλα ειναι και πιο ευκολοχωνευτο και πεινανε πιο ευκολα.Και φυσικα και κουραζεται να τραβαει γαλα, οπως ειπε η παιδιατρος, αφου ειναι πολυ μωρακι, οι μυες της δεν εχουν δυναμωσει και κουραζεται ευκολα. Γιαυτο κουραζεται, κοιμαται, ξυπναει και πειναει παλι. Με το μπουκαλι ειναι ολα πιο ευκολα γιατι κυλαει αμεσως το ζεστο γαλατακι στο λαιμουδακι του μωρου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία πάνω στο θέμα ( θήλασα από χαζομάρα μου μόνο 5 μήνες :( )αλλά θυμάμαι όταν συνέβει αυτό με το δικό μου μωράκι η παιδιατρος μου είχε πει να κάνω υπομονή και να το θηλάζω όποτε αυτό ήθελε.

Αυτη η ταλαιπωρία δεν κράτησε για πολύ , το μωρό ξαναβρήκε τους ρυθμούς του.Για ξένο δεν μου είπε....

Όσο αφορά την παλινδρόμηση , δεν το αντιμετώπισα και δεν θα μπορέσω να σε συμβουλέψω.

Απλά σου αναφέρω πως και εγώ τότε είχα ΄΄φρικάρει ΄΄ να το πω , δεν ήξερα τι να κάνω,θήλαζα όλη μέρα ,αλλά έτσι είναι ο θηλασμός...

Μήπως έχει πονάκια?Αν και είναι λίγο νωρίς για κολικούς....

Υπομονή , κάνε όμως ότι σου είπε η παιδιατρός σου :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μικρουλι :) τα μωρακια τις πρωτες μερες δεν εχουν στανταρ ωραριο φαγητου.μην περιμενεις να περασουν 2 και 3 ωρες για να το ταισεις.εγω τον ταιζα καθε μιαμιση ωρα επειδη ηθελε να φαει.αφου ειμουν σπιτι το εκανα και η κουραση μεχρι να συνηθησω σε αυτον τον ρυθμο μεγαλη.το εκανα και ξερεις δεν του εδινα πιπιλα γιατι την ρουφουσε με τοση μανια που νομιζα οτι πειναει και ενιωθα τυψεις που δεν τον εβαζα στο μεμε :blush: ειναι ακομα νωρις 11 μερες ειναι μικρο το διαστημα θα συνηθησετε και οι δυο σε καποιο ρυθμο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου καλυψω

καλημερα!

εγω θήλασα το μωρό μου δεκα μήνες και τώρα ειμαι στη φάση που το κόβω

θα ήθελα να σου πω τα εξής

ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ

ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ

δεν ειναι ευκολο, το ξέρω αλλά στην αρχή ο θηλασμός έτσι είναι... να είσαι σίγουρη ότι σύντομα όλα θα φτιάξουν

θέλει υπομονή αλλά αξίζει

δίνεις στο παιδί σου ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή

ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ

ΜΕΙΩΝΕΙς ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ

ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΑ!

ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ!

πολλές φορές τα μωράκια θέλουν συνέχεια μεμέ για να αυξήσουν την παραγωγή της μαμάς

δεν θελω να σε στενοχωρήσω αλλά όσο δίνεις ξένο γάλα τόσο μειώνεται το δικό σου

ΑΣΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΤΩΡΑ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ, ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ

ΒΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΕΛΕΙ...

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΕς ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΤΣΙ

ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ

ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

ειναι δύσκολο το ξέρω

όλες τα περάσαμε

η αλήθεια έιναι ότι ο θηλασμός είναι πολύ δύσκολος στην αρχή και για αυτό και δεν καταφέρνουν όλες να θηλάσουν. η ψυχολογία είναι δύσκολη, η κούραση μεγάλη και το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να ανησυχείς πόσο τρώει το μωρό και αν πεινάει... κάτι που με το ξένο γάλα δεν είναι πρόβλημα. στο βυζι το μωρο μπορεί να κάτσει ώρες ενώ με το μπουκάλι σε λίγα λεπτά έχει φάει. κάνε υπομονή! θα τα καταφέρετε!

επίσης πρέπει να σου πω ότι τα μωρά περνάνε και φάσεις έντονης ανάπτυξης όπου για μερικές μέρες μπορέι να θέλουνε να τρώνε συνέχεια. αυτό είναι φυσιολογικό και έιναι και ο τρόπος με τον οποίο αυξάνουν την παραγωγή της μαμάς. μπορεί λοιπόν και να είναι απλά ένα άλμα ανάτυξης...

δεν ξέρω να σου πω για την παλινδρόμηση αλλά ξέρω ότι είναι βασικός λόγος που οι γιατροί λένε κάθε 3 ώρες. απλά αυτό πολλές φορές δεν έιναι δυνατόν να ισχύει και οι 3 ώρες μπορεί να είναι 2μισ ή 2!

αυτές είναι οι συμβουλές μου μέσα από την καρδιά μου

ελπίζω να σε βοηθήσουν

άν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και πμ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψω μου θα συμφωνησω απολυτα με τα κοριτσια,αν κι εγω δε καταφερα να τον θηλασω.. :( εβγαζα το γαλα μου με θηλαστρο και ηταν πολυ κουραστικο! Αφου πιανει στηθος μη δινεις ξενο..κριμα ειναι..θα μειωθει πολυ το δικο σου και αν μαθει μονο στο μπιμπερο δε θα θελει το στηθος..αν καποια στιγμη νιωθεις πολυ κουρασμενη βγαλε δικο σου και δωστου το! ;)

Τωρα τι σχεση εχει η παλινδρομηση με το να το βαζεις συνεχεια στο στηθος δε μπορω να καταλαβω...πρωτη φορα το ακουω... :unsure:

Δε ρωτας και κανενα αλλο παιδιατρο;.. :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα να σου ζήσει το μωράκι σου.

Αν θέλεις να θηλάσεις, άσε στην άκρη το θήλαστρο, πέταξε το ξένο γάλα και φυσικά ξέχνα το πρόγραμμα και τα γεύματα ανά τρίωρο.

Την παραγωγή σου θα την αυξήσει το ίδιο το μωρό βάζοντας το όποτε θέλει και για όση ώρα θέλει στο στήθος.

Ο αποκλειστικός θηλασμός δεν έχει ωράρια.

Μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία περίπου στους 2 μήνες μην δίνεις στο μωρό ούτε πιπίλα.

Στην αρχή είναι όντως δύσκολα τα πράγματα, όταν όμωε εδραιωθεί η γαλουχία θα απολαμβάνεται και οι δυο τους θηλασμούς σας.

Αυτό με την παλινδρόμηση πάλι δεν το κατάλαβα, από τον θηλασμό θα πάθει το μωρό παλινδόμηση?

Καλή επιτυχία και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ολα τα μωρα εχουν μια ελαφρα παλινδρομηση. Ομως ο θηλασμος ειναι οτι καλυτερο για να μειωθουν οι γουλιες, γιατι πολλες φορες με το ξενο γαλα, ακομα και με αυτα τα ειδικα, τα πραγματα γινονται χειροτερα. Η παλινδρομηση επισης κραταει το πολυ ενα χρονο. Οι παιδιατροι ειναι υπερβολικοι μαυτο το θεμα, ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχουν τα ειδικα γαλατα και καποια ειδικα φαρμακα και προτεινουν πολυ ευκολα και απλα τη δικοπη του θηλασμου (οπωσ η δικη σου).

Εδω στο λεει πριν καν υπαρξει προβλημα! Αν το παιδι βαζει κανονικα βαρος και βρεχει ικανοποιητικες πανες δεν υπαρχει κανενα προβλημα, οι γουλιτσες ειναι φυσιολογικες.

Τελοσπαντων, αν και εφοσον ενα μωρο παρουσιασει παλινδρομηση υπαρχουν τροποι για να μειωθει, εφοσον το ξαναλεω ειναι ελαφρια, που ειναι στα περισσοτερα μωρακια και δε χρειαζεται καποια περαιτερω παρεμβαση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψώ να σου ζήσει το μωράκι σου :)

Τα κανεις ΟΛΑ λαθος . Ναι αρχιζω απο το τελος και ισως ειμαι αποτομη αλλα δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια .

Τα κοριτσια στα λενε ολα δεν ξερω αν θελεις να διαβάσεις τα ιδια και απο μενα . Εγω αυτο που θα σου πω ειναι να προσέχεις . Αν δεν ταιζεις το μωρο σου οποτε θελει και το κοροιδευεις με πιπιλα , υπάρχει κινδυνος υποσιτισμου !

Δεν θελω να σχολιασω την παιδιατρο αλλα θα θελα να μου πεις τι εξηγηση σου εδωσε για την παλλινδρόμηση ... Ποια παλλινδρόμηση ??

Δεν ντρεπεται λεω εγω ! ΦΤΟΥ ΤΗΣ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ..ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ & ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ & ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ..ΑΠΛΑ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 2 ΩΡΩΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ..& Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ....ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΝΙΩΘΩ ΑΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ & ΟΛΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ & ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να κανεις αυτο που σε εφτιαξε η φυση να κανεις , αυτο που θελει η καρδιά σου να κανεις , αυτο που περιμένει το μωράκι σου να κανεις !

Να θηλάζεις το μωρο σου οποτε θελει , για οσο θέλει !!!! Να το εχεις συνέχεια στην αγκαλιά σου οπως το ειχες για 9 μηνες στην κοιλιά σου !!

Το μωρο σου περνάει το πρωτο του αναπτυξιακό αλμα . Ειναι λογικό να θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος για να ρυθμισει την παραγωγή . Τα 3ωρα κλπ δεν ειναι φυσιολοογικά για μωρα ....

Βαλε το μωρο σου στο στηθος και απολαυσε το δεσιμο και τη σχεση σου με το μωρο σου . Νιωσε πως μεγαλώνει καθε μερα απο το σώμα σου οπως και οταν ηταν στην κοιλιά σου !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LALA ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 2 ΩΡΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ..ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ & ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ...ΑΛΛΑ ΕΤΡΩΓΕ ΛΙΓΑΚΙ & ΚΟΙΜΟΤΑΝ..& ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ & ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ..& Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ & ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

emena eixai palidromish kai to antimetopisame polu kalitera me ton thhlasmo para an edina kseno ......to kseno gala entinh thn palidromish den thn kanei kalitera .

an thes na shnexiseis kane upomonh oles korastikame para polu kai oles kourazomaste akoma .etsi einai h mhtrothta mia diarkhs kourash gia to politimo plasmataki mas gia na tou dosoume oti kalitero mporoume upomonh kai thisia einai .

apires fores sthn arxh piga na pesw panw sto mwro apo ton upno kai apo thn kourash 2 mhnes htan autoi perasan kai ola htan kalitera .

allaksa 2 paidiatrous giati htan asxetoi apo ton thhlasmo kai me odigusane se apothilasmo .

eytixos authn pou exw tora mporei na mhn exei para poles gnoseis alla den me sampotarei afou blepei oti thelw kai oti exw upomonh kai epimonh .an me eblepe na mhn to antexw fusika kai tha mou elege na dosw kseno gia na me bgalei apo thn kourash den tha mou edine dunamh alla thn eukolh lish .

dunamh prepei na breis monh sou ,na pigasei apo esena kai thn thelish sou na dwseis kati politimo sto mwro sou ,dunamh mporoume na sou dosome emeis an theleis kai parigoria oti den ta pernas mono esu .

telos na ksanapw oti h palidromish einai para polu pio elafria me to mitriko gala giati xoneuete eukola kai grigora .h paidiatros mou mou eipai oti sothika apo polu megalo agona epidi thilaza .

bale to mwro opote thelei sto sththos eisai h parigoria tou esena mono kserei kai esena mono thelei .h pipila einai kati apsixo pou den tou prosferei agaph .

an theleis kouragio kai stiriksh tha sou thn prosferoume olopsixa .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mhn anxonese toso me tis goulitses pou bgazei otan troei polu ....alo ayto alo h palidromish .

to na einai gourounitsa kai na trwei pio poli apoti mporei einai kati pou to kanoun ola ta mwrakia pou thhlazoun .theloun na einai sto sththos gia diaforous shnesthimatikous logous kai etsi trone akoma kai an exoun xortasei .logiko einai na bgazoun meta galataki axoneuto .

ola ta mwrakia bgazoun .

einai polu fusiko kai mporei na se taleporei alla einai kati pou tha to kanei to polu 3 mhnes ...meta tha to thimase me polu latria to glouuuu :laugh:

sththos ,sththos ,sththos .....mono ayto exei anagh tora .

katalabnw pos niotheis kai egw sthn arxh pernousan para pola apo to mualo mou alla stamatisa na akow tis sirines kai akousa tis empires ki akoma thhlazw ....kai tha thhlazw mexrei na mou pei "stamata re mana "

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalypso έγραψε:

LALA ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 2 ΩΡΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ..ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ & ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ...ΑΛΛΑ ΕΤΡΩΓΕ ΛΙΓΑΚΙ & ΚΟΙΜΟΤΑΝ..& ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ & ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ..& Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ & ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ????

Θα σε συμβούλευα να αλλάξεις παιδίατρο.

Θηλάζω 7 μήνες και και ακόμα και τώρα δεν ακολουθούμε πρόγραμα.

Επειδή το πρωί δουλεύω, από τις 4:30 που γυρνάω σπίτι μέχρι και το βράδυ θηλάζουμε όσες φορές θέλει, πολλές φορές και ανά 1 ώρα.

Η παιδίατρος μου το βρίσκει απολύτως φυσιολογικό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψω μου καταρχας να σου ζησει το μωρακι σου. Να ειναι γερο και δυνατο, και να ειστε και εσεισ γεροι να το χαιρεστε. Δεν θα επαναλυφθω εχουν καλυχει το θεμα τα κοριτσια. Να ξερεις οτι το μωρο δεν παθαινει καμια απολυτος παληνδρομηση με τον θηλασμο. Οπως και δεν παθαινει απολυτος τιποτα. Παληνδρομυση και λοιπεσ μπουρδες παθαινει με το συμπληρωμα. Ναι το μωρο σου κουραζετε να ρουφαει πολυ γαλα γι'αυτο και πειναει συνεχεια. Ναι θα κατασκινωσεις στον καναπε γιάυτο προμυθευσου ξυρα τροφη και νερακι γιατι μπορει να πειναει και καθε μιση ωρα και καθε 10 λεπτα.

Για πες; μου εσυ πεινας καθε 3 ωρες!!!! Οχι βεβαια, παντα θα ηθελες κατιτισ ειτε να ποιεςι ειτε να φας αναμεσα στα κυριως γευματα.

Και εμενα πεινουσε καθε 15 λεπτα- ειχα δε βγαζει ριζεσ στον καναπε. Αλλά η παιδιαττος μου ειπε οτι αν θελλω να θηλασω να μη διανοηθω να δοσω στο μικρό σκονη- παρολο που ειχαμε ενα κουτι σπιτι.

Το μωρο ειναι λογικο να κουραζετε αλλά αν του δωσεις ακομα και δικο σου γαμα στην αρχη, δεν θα μαθει ποτε να τρωει απο το στηθος και...αντιο θηλασμος. Μονο αν νοιωθεις το στηθος σου ολύ πρισμενο, να βγαζεις κιγω γακα, το οποιο μπορει να του το δινει ο μπαμπας για να ξεκουραστεισ και πλαή αυτό δεν συνηστετε πριν τους 2 μηνες. Δεν θα ακους τι λενε μαιεες γιατι οι περισσοτερες ειναι ασχετες.

Και να ξερεις οτι ενα μωρο που θηλαζει δεν διατρεχει κανεναν απολυτος κινδινο, ουτε να πνυγει, ουτε να κανει παλληνδρομυση, ουτε να αναπτυξει μικρόβια ουτε να κανει ωτιτιδα, ουτε να κανει αναπνευστικες η διατροφηκες αλλεργιες. Αντιθετα ακομα και αν εχει προδιαθεση για αλλεργιες μεσα απο το γαλα τις ξεπερναει. Σου το λεω απο προσωπικη εμεπιρια, γιατι ο γιος μου που εχει προδιαθεση για παρα πολλές διατροφικες ελλεργιες, εχει ξεπερασει σχεδον ολες θηλαζοντας αποκλειστικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Αφροδιτη τι ωραια που τα λες!!

καλυψω μου, εχεις ενα υγιεστατο μωρακι, πραγματικα, δεν υπαρχει λογος να μην το θηλασεις... Και ασε αυτα που λεει οτι υπαρχει αυτος ο κινδυνος... Και να κρυωσει υπαρχει ο κινδυνος τωρα που ερχεται χειμωνας, πρεπει να το πλακωσεις στα φαρμακα "επειδη υπαρχει ο κινδυνος" ?

Πω πω μου θυμιζει τον προηγουμενο μου παιδιατρο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalypso έγραψε:

LALA ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 2 ΩΡΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ..ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ & ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ...ΑΛΛΑ ΕΤΡΩΓΕ ΛΙΓΑΚΙ & ΚΟΙΜΟΤΑΝ..& ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ & ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ..& Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ & ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ????

Λεει ανοησίες !!!!!

Τι καθε ωρα ? Εμενα ετρωγε καθε 15 λεπτα για 2 λεπτα και ξανα μανα τα ιδια !!!

Που εχουν δει αυτες παιδια να θηλάζουν ? Ειναι ελάχιστοι πλεον οι παιδίατροι και οι μαιες που πραγματικά εχουν δει μωρα να θηλάζουν , ξερουν απο θηλασμο .

Σου γραφουμε πολλα και δεν θελω να αναλωνεσαι να διαβάζεις ... Θα σου πω μονο οτι το μητρικό γαλα ειναι ευπεπτο , δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ κινδυνος παλλινδρομησης και οταν τα μωρα εχουν παλλινδρομηση το πρωτο που συστήνεται ειναι συχνα μικρα γευματα !

Αυτα για να καταλάβεις οτι εχεις μπλέξει με ΑΣΧΕΤΗ ! Το κακο ομως ειναι οτι ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για το μωρό σου ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΔΙΚΙΟ,ΜΙΛΗΣΑ ΤΩΡΑ & ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ & ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΓΩ,ΑΝ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΛΥ & ΑΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΠΙΠΙΛΕΣ & ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΩΡΑΡΙΑ.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ..ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΝΙΩΘΩ ΗΔΗ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ & ΘΑ ΘΗΛΑΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα kalypso!

Να σου ζησει το νινακι σου.

Τα κοριτσια με καλυψαν απολυτα.

Απλα θελω να σου προσθεσω και τη δικη μου εμπειρια.Η μικρη μου ηταν 20ημερων οταν εκανε πρωτη φορα εμετο.Πηρα αμεσως την παιδιατρο και μου ειπε αυστηρα να την ταιζω το λιγοτερο ανα 2 ωρες γιατι θα της χαλασω το στομαχι.

Δεν την ακουσα ποτε γιατι ηξερα τι επρεπε να κανω.Θηλαζω τη μικρη μου μεχρι σημερα χαρη στην υπομονη μου και επειδη δεν ακουσα τις συμβουλες της.

Θελω να σου πω οτι σιγουρα ξερεις πιο ειναι το σωστο για το μωρακι σου!Αρκει μονο να τα βρεις μεσα σου και να κλεισεις τα αυτια σου σε τετοιου ειδους παρατηρησεις.

Και κατι ακομη...Αλλαξε παιδιατρο και διαβασε το βιβλιο 'Θηλασμος μια υπεροχη σχεση'της Πατσουρου.

Καλη συνεχεια!!!!

Υ.Γ Εχεις τοσες γυναικες εδω μεσα που σε υποστηριζουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψώ και μόνο που το είπες φτάνει....

Ξέρεις κάτι , θα κουραστείς , αλλά θα τα καταφέρεις.. ;)

Είμαι σίγουρη , όπως τα καταφέρνουν καθημερινά τόσες και τόσες μανούλες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΒΑΛΑ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΘΗΛΑΣΤΡΟ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ & ΠΙΠΙΛΕΣ...ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ & ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΣΩΣΑΤΕ,ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.....ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ...ΘΗΛΑΣΑ ΗΔΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Δε θυμάμαι να μας έχεις ανακοινώσει το θετικό σου αποτέλεσμα!!! Με το καλό. Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου εύχομαι!
    • Κι εμένα 2 μετρά είναι ο μπαμπάς της μικρής. @nanouko κι εγώ 1,60 είμαι. Το μόνο που με σώζει είναι οτι είναι κι εκείνος αδύνατος. Γερά να είναι τα μωράκια μας κορίτσια μου κι ότι θέλει ας γίνει!!!
    • Κορίτσι μου γλυκό πάντα μας σκέφτεσαι όλες και δεν μας ξεχνάς 🥰🥰🥰.. σας παρακολουθώ συνέχεια!! Και στο θεματακι Αυγούστου βλέπω τα νέα σου ❤️ εγώ καλά είμαι! Είχαμε κάνε την 2η σπερμματεγχηση πριν από 1 μήνα για να ετοιμαστούμε για την επιτροπή φαρμάκων και τελικά μας έκανε την χάρη το σπορακι και βρίσκομαι στην 6η εβδομάδα 6+3 για την ακρίβεια 🥰 και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες! Με την @ΛΕΥΚΗ  την @Antonia2 και την @Xrisa95 θα γεννήσουμε όλες μαζί αν πάνε όλα καλά 😁😁😁😁
    • Θα κανείς σίγουρα κουβέντα με την γιατρό σου να σου πει εκεινος καλύτερα τι πρέπει να γίνει στην περίπτωση σου…Εγω έκανα αποξεση γιατί ήταν λίγο πιο προχωρημένη από εσενα η εγκυμοσύνη και δεν μου εδιναν χάπια για αποβολή στο σπίτι....αν μπορεί να γίνει μόνο του (χωρίς χάπια ) άστο να γίνει μόνο του  εγω θα σου πω την γνωμη μου μόνο.. είναι πολύ νωρίς για να μπεις στην διαδικασία των εξετάσεων ειδικά για καρυοτυπο.. για την ώρα θεωρείτε τυχαίο γεγονός και δεν το ψάχνουν πιο πολύ και σε εμένα αυτο είπαν.. .το μόνο που θα σου έλεγα να κανείς είναι ορμονικές εξετάσεις να δεις θυρεοειδή αν είναι ρυθμισμένα αυτά τίποτα άλλο για την ώρα  Ο φόβος ότι μπορεί να ξανά τυχει πάντα θα υπάρχει απλά με βάσει τις πιθανότητες είναι με το μερος σου στο να πάει καλά την επομενη φορά..Εμένα μου είπαν με το που δω την πρώτη περίοδο μπορω να ξεκινήσω αμέσως προσπάθεια ξανά δεν χρειάζεται να περιμένω και αυτό έκανα...λογικά θα πάρεις το οκ να ξανά προσπαθήσεις μετά την πρώτη περίοδο αρκεί να είναι και ο αντρας σου εκεί μην έχει φύγει ταξίδι  Θα περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου από τον γιατρό 
    • Αχ σκυλάκια!!! Ποσο μα ποσο τα αγαπώ!!! Πριν την εγκυμοσύνη ονειρευόμουν τοσο πολυ ενα σκυλάκι. Αφου στον σύζυγο του το δήλωσα, μολις και το τελευταίο παιδι αρχίσει τις εξόδους με φίλους εγω θα πάρω σκύλο. Εκείνος τα αγαπάει μεν, αλλα δεν τα θελειες το σπίτι... Αλλα θα πατουσα ποδι. Και να σου πω, τι δεν θα εδινα να έχω ενα σκυλάκο τωρα στα δύσκολα. Μεγάλωσα με σκυλιά απο παιδι... Τα παιδια μου σαφως δεν μπορούν να καταλάβουν τι μου συμβαίνει ούτε τους έχω πει κατι. Μονο οτι ειμαι λίγο άρρωστη και θα συνέλθω. Εκανα και το λαθος μια μερα να ξεσπάσω σε κλάματα και ηρθαν ολα και με αγκάλιασαν και ρωτούσαν τι έχω... Τα ζουζουνια ειναι 9 , 4,5 και 2,5. Ταυρακι ζυγακι και παρθενακι αντίστοιχα! Να σας πω κατι κουλό;;; Πρίν 3 μηνες που ήταν έγκυος μια φίλη (που δυστυχώς παλινδρομησε) μου ειχε πει για ντομπλερακι. Της ειπα θα της δωσω το δικο μου. Γυρισα το σπίτι ανάποδα για να να το βρω. Και ορκίζομαι εδωσα τεράστια βάση, σε ένα συρτάρι που ήμουν σίγουρη οτι το ειχα εκει. Ομως δεν το βρηκα. Οποτε θεώρησα πως μαλλον θα το έδωσα στην αδερφή μου. Και καλε κορίτσια.... Χθες βράδυ, πηγα να παρω απο αυτο το συρτάρι ένα τετράδιο, το οποίο ειναι πανω πανω και τσουουουπ να σου το ντομπλερακι!!! Κουλο ε;;; Τα παιδιά αποκλείεται να το είχαν πάρει γιατί δεν το φτάνουν. Το εβαλα για πλακα στην κοιλιά. Ακουσα το εντερακι μου, ακουσα και τους χτύπους της καρδιάς μου. Οκ ζω. Αλλα μου φανηκε τοσο περίεργο.  Έκλεινα τα ματια και ονειρευόμουν τους χτύπους της καρδιάς του. Τι δεν θα έδινα να τους ακουσω... Θεε μου ποσο το θέλω. Ποσο το αγαπώ. Πόσο θα ήθελα σε 7 μήνες να το κρατησω στην αγκαλιά μου . Ποναω τόσο ποτ ξέρω πως δεν... Επίσης υπάρχει μια μικρή ελάττωση στο αιμα. Στην λεκάνη δεν βλέπω η βλέπω ελάχιστο όπου μέχρι εχθές ήταν κατακόκκινο το νερό  στην λεκάνη,στο χάρτη βέβαια βλέπω. Θεωρω ακράδαντα πως θα έπρεπε να παίρνω και ενεσης κορτιζόνης... Και μεγίστη δόση utrogestan  δεν ξερω ποια είναι. Ούτε ο σύζυγος που ειναι φαρμακοποιός.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...