Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ellada έγραψε:

koritsia sas bazo ena binteaki na deite kati pou otan to eida gia proth fora mageytika...ayto to fenomeno ginetai mono sthn Rosia,sthn Alaska,sthn Souidia k ston kanada...

apolaysteto!!!!!!!!!!!!!!

ελλαδα αυτο στο βιντεο ειναι το βορειο σελας ε?εχω διαβασει γι'αυτο!πραγματικα μαγευτικο!!σημερα οι ερευνητες τπ αποκαλουν κ ''ουρανιες κουρτινες'' κ ''ουρανιες μπαλαρινες''!!

Δημοσίευση

αχ!! τελειοοοο!!! ε λοιπον αυτο το πραγμα το εμαθα οτι συμβαινει πριν λιγες μερες..και απο που??? :laugh: απο μια παιδικη ταινια..δε θυμαμαι πια. την εβλεπε η κορουλα μου!! επαθα πλακα!! λεω στον αντρα μου! ελα να δεις..μου λεει.. ''ξερεις οτι αυτο ειναι αληθεια και συμβαινει καπου ε??'' εμεινα!! :ohmy: λεω πλακα μου κανεις τωρα!! ειναι υπεροχο!! θα μετακομιζα εκει μονο να βλεπω αυτο το πραγμα ;):cheer:

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΟΟΟ!!!!!!

Δημοσίευση

α! ενημερωθηκα πως αυτο με το σελας εχει να κανει με τα ηλιακα σωματιδια και το μαγνητικο πεδιο της γης..και εχει παρατηρηθει 3 φορες στην ελλαδα!!!φανταζομαι πιο διακριτικο βεβαια :woohoo: η πρωτη ηταν το 1800 τοσο...καπου Λευκαδα η 2η σπετσες και η τριτη το 1940 στην αθηνα!! λετε να μαστε τυχερες να προλαβουμε και εμεις να το δουμε??? ;) :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...