Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

MAIRH!!! έγραψε:

Eixa parakolouthisei to sigekrimeno video stin ekpompi tou Xardabela prin apo arketo kairo.

Prwsopika den diekrina kanenan aggelo kai fysika oute na krataei kamia psixi,kanenan anthropo,kamia skia pou na parapempei se aggeliki morfi :dry:

Ti na pw??? isws den exw kai toso megali fantasia i isos fteei to oti den mporw na pistepsw se ayta !!!

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ!!ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΡΙΓΟΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΟΝΤΑΖ...ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ! :)

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

Εγω εχω μια απορια....τους ειχε στειλει μηνυμα ο αγγελος οτι θα ερθει και εστησαν τη καμερα για να τον τραβηξουν;;... :unsure:

τονια μου ειπαν οτι απλα ενας αντρας τραβουσε με την καμερα το ηλιοβασιλεμα κ κατεγραψε αυτο .... :ohmy: το λεει στο αρθρο! ;)

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

Εγω εχω μια απορια....τους ειχε στειλει μηνυμα ο αγγελος οτι θα ερθει και εστησαν τη καμερα για να τον τραβηξουν;;... :unsure:

Χαχαχαχα...

Πλακα πλακα δε σου χει τυχει καμια φορα το κινητο να ανοιξει η οθονη στα καλα καθουμενα??Εμενα ναι αλλα που να πονειρεψω...

Παντως περα απο την πλακα δεν ξερω αν ειναι μονταζ η οχι και πραγματικα δεν μ ενδιαφερει.Θα ηθελα παντως να ηξερα αν εχουμε καποιον αγγελο διπλα μας..

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω με την Χntou.

Για εμένα δεν εχει σημασία αν είναι μοντάζ ή όχι....

Μπορεί να είναι αλλά ποιος μου λέει ότι δεν είναι?

Πάντως λένε οτι τα αβάπτιστα μωράκια βλέπουν αγγελάκια και όχι μόνο...

Να πω οτι το πιστευω...

Να πω οτι δεν το πιστευω...

Δεν ξέρω κορίτσια !

Ας είναι οτι θέλει.Ο καθένας μπορεί να πιστέψει ή να απορρίψει.

Ανθρώπινα είναι όλα....

Δημοσίευση

Κοριτσια προσωπικα πιστευω οτι ειναι εντελως μουφα ολο αυτο..

Καταρχην ειναι τοσο εντονα φωτεινο που θα επρεπε να το βλεπουν απο χιλιομετρα!! και αυτοι που ηταν κοντα στο νεκρο...να τυφλωθουν! B) για να μη πω το πως η λαμψη φαινοταν απο το μπετο οταν μπηκε στο σπιτι...

Ο θεος και οι αγγελοι συμφωνα με την εκκλησια μας ειναι ταπεινοι και δε νομιζω να εκαναν τετοια εντυπωσιακη εμφανιση.. ;)

Χαρα μου εσυ εχεις 2 αγγελους διπλα σου!! Το Θανο και το φαγανα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Ένα βίντεο μπορεί να κατασκευαστεί πανεύκολα.

Από την άλλη όμως οι ανθρώπινες αισθήσεις είναι φτωχές και ελλειπέστατες να καταγράψουν ότι συμβαίνει και υπάρχει γύρω μας. Ο κόσμος δεν είναι απλά αυτό που αντιλαμβανόμαστε!!!!

Αυτό το βίντεο μπορεί και να μην κατασκευάστηκε. Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα!

Το τι έχει καταγράψει όμως είναι άλλο ζήτημα.

Εμείς το ερμηνεύουμε υποκειμενικά ανάλογα με τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποίθήσεις μας!

Υ.Γ. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μπορούμε να θυμηθούμε πολύ πιο παράξενα και "ανεξήγητα" πράγματα που έχουν συμβεί στην προσωπική μας ζωή.

Δημοσίευση

Τα ίδια θα έλεγα με την Τόνια..το κατέγραψε η κάμερα αλλά αυτοί που ήταν δίπλα στον νεκρό δεν είδαν τίποτα..πως γίνεται;;;; κι εγώ δεν το πιστεύω..μπορώ να πω όμως πως δυο φορές ένιωσα να έχω δίπλα μου έναν φύλακα άγγελο..!! ¨Ενα ΄βράδυ ήμουν βάρδια στη δουλειά μόνη μου στο δωματιάκι που κάνουμε τις ανακοινώσεις(κάπότε δουλευα στο αεροδρόμιο). Ηταν ακόμη 11 το βράδυ. Περνουσα άσχημα ψυχολογικά τότε για ακόμη μια φορα και ένιωθα χάλια..έκλεισα λοιπόν λίγο τα μάτια μου και με το χέρι στο ΄μέτωπο στήριζα το κεφάλι μου..ξεφνικά με κλειστά μάτια κι ενώ έβλεπα τα πάντα δίπλα μου μια μορφή χωρίς μαλλιά στεκόταν και με την ανάποδη της παλάμης του με χάιδεψε στο μάγουλο! Πετάχτηκα έντρομη γιατί ένιωσα το χέρι του...στο μάγουλό μου!! Σας αναφέρω απλώς πως εκεί γνώρισα τον άντρα μου...και θα σας πω και ένα άλλο περιστατικο..Έμενα μόνη μου σε μια επαρχία της Αθήνας και κοιμόμουν μόνη μου στο δωμάτιό μου..σα να έβλεπα πάλι το δωμάτιό μου με κλειστά μάτια ακριβώς όπως ήταν στην πραγματικότητα και άκουγα τον άντρα μου να μου μιλάει γλυκά..πάλι βλέπω μια μορφή δίπλα μου κρατώντας μια κουβέρτα..μου την ρίχνει πάνω μου..και τινάχτηκα άλλη μια φορά γιατί την ένιωσα στο σώμα μου...όταν ξύπνησα ένιωθα πολύ όμορφα..δεν ξέρω ΄γιατί..τι με ηρέμησε, τι με έκανε να νιώθω τοσο γαλήνια..όλα αυτά νίωθω ότι μου δείχνουν πως ή υπάρχει νοερά δίπλα μου ένας φύλακας άγγελος...ή ο άντρας μου είναι για μένα..πως να το πω..φύλακας άγγελος...αδελφή ψυχή...κάτι!!!

Δημοσίευση

Να προσθέσω τώρα που το θυμήθηκα πως η φωνή του άντρα μου μου έλεγε<<Μη φοβάσαι αγάπη μου...μη φοβάσαι...>>και με σκέπασε με την κουβέρτα..τι να πω..πρωτογνωρό αλλά το πιστεύω σαν αληθινο...

Δημοσίευση

χμμμμ...λοιπον.. πρωτα πρωτα να πω οτι ειμαι φαν σε οτιδηποτε εχει σχεση με μεταφυσικα φαινομενα.

δε σημαινει βεβαια οτι πιστευω οτι δω και ακουσω.το βιντεακι φαινετε αληθινο...αρκετα προχειρο για ναναι καποιο κολπο..το παρατηρισα πολλες φορες..στην αρχη σκεφτηκα οτι ειναι κατι με το φως του ηλιου..σαν οφθαλμαπατη η κατι τετιο..αλλα...τινα πω. φαινετε οντως κατι εκει π μοιζει με ανθρωπινο..

τωρα γιατι παντα ολα αυτα βγαινουν σε κινητα και καμερες και παντα υπαρχει καποιος εκει ετοιμος μετην καμερα ειναι αλλο θεμα...

αλλα και ναναι αληθινο..αυτος που τραβουσε πολυ ψυχραιμος βρε κοριτσια!!! ε??!!! τραβαει αποδω...τραβαει αποκει...καποια στιγμη γυριζει σε αλλο πλανο.. (αντε αυτο να το δεχτω οτι δοκιμαζει μηπως κανει το κινητο κατι με το φως και θελει να δει αν το ξαναδει..)αλλα ουτε καν το τελος δε βλεπουμε.. αν τραβουσα εγω κατι τετοιο σιγουρα θα περιμενα να εξαφανιστει τελειος για να κλεισω το κινητο.τεσπα...δε ξερω..παντως σιγουρα το βιντεακι ειναι ακρως εντυποσιακο και αληθοφανες. εγω παντα ελεγα οτι θα μου φενοταν γελειο να πιστευα οτι ζουμε πεθενουμε και τελος,χωρις τιποτα αλλο περι ψυχης..

σας κουρασα και θα νομιζετε οτι ειμαι καμια σαλταρισμενη..χαχαχα δεν ειμαι απλα μαρεσει νατα ψαχνω αυτα. φιλακια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Χα χα, Τόνια πλάκα έχεις!

Μπορεί να είναι όντως αυτό που λέει το άρθρο, δηλαδή ο άγγελος και η ψυχή, μπορεί να είναι και απλά μια σύμπτωση, παιχνίδια του φωτός.

Φυσικά, είναι λίγο αστείο να πιστεύουμε ότι ο Θεός κατοικεί στον ουρανό, και για να έρθει ένας άγγελος στη γη κατεβαίνει από ψηλά, και για να πάει μια ψυχή στο Θεό ανεβαίνει! Για αυτούς που πιστεύουν (γιατί για όσους δεν πιστεύουν δεν έχει καμία απολύτως σημασία), ο Θεός "βρίσκεται" σε μια άλλη διάσταση. Γι' αυτό και οι αστροναύτες δήλωσαν ότι πήγαν στο διάστημα και δεν βρήκαν το Θεό! Δηλαδή, το να θεωρούμε ότι ένας άγγελος έρχεται στη γη από κάποιο σημείο του ουρανού, είναι λίγο μυθολογία, αντίστοιχο του Ερμή που έπαιρνε τις ψυχές στον κάτω κόσμο (αυτός ερχόταν από ψηλά και μετά κατέβαινε!!).

Επιπλέον, τόσα δισεκατομμύρια έχουν πεθάνει, κάθε φορά γίνεται αυτή η ιστορία με τις φωτεινές σκιές και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι;

Για μένα, όλα αυτά τα μεταφυσικομυστηριακοχαρδαβελλικα είναι λίγο τσαρλατανισμοί. Πιστεύω στο Θεό, και δεν έχω ανάγκη από φωτεινές σκιές!!! ;)

Δημοσίευση

Δεν ξερω βρε παιδια. Εγω σε αγγελους δεμονες κλπ λογηκα δεν πιστευω. Αλλά πολλές φορες στο σπιτι οταν ειμαι μονη μου αγριευομαι. Νιοθω σαν να υπαρχει κατι εκει τριγυρο που με κοιταει. Οχι καλο αλλά ουτε και κακο!!! Γενηκα ειμαι φοβητσιαρα. Και ενω οταν πηγαινω σε νεκροταφειο- να αφησψ λουλουδια στον ταφο της γιαγιασ και του παπου μου δεν φοβαμαι στο σπιτι δεν μπορω!!!

Πνατως μια μερα πολυ παλια οταν εμενα ακομα με τους γονεις μου, ενιωσα μια μαυρη φυγουρα να μπαινει στο δοματιο μου και δεν μπορουσα να παρω ανασα. Η φυγουρα δεν με πλησιαζε, ηταν στην πορτα του δοματιου μου αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα που πιεζα τον εαυτο μου να αναπνευσεικαι ενιωθα ανισχυρη. Απο τοτε δεν εχω κοιμηθει μονη στο σπιτι ποτε- φοβαμαι

Δημοσίευση

Σεσίλια αυτό που αναφέρεις είναι μια κατάσταση στον ύπνο όπου ο εγκέφαλος ακόμη κοιμάται αλλά τα μάτια είναι ανοιχτά. Σε αυτή την κατάσταση νομίζεις ότι βλέπεις μια σκιά και είτε δεν μπορείς να πάρεις ανάσα είτε δεν μπορείς να ξυπνήσεις..κτλ κτλ..κι όλα αυτά γιατί πολύ απλά το σώμα σου είναι σε κατάσταση ύπνου αλλά τα μάτια σου ίσως και ο εγκέφαλός σου βρίσκονται σε μια κατάσταση...ούτε ύπνου αλλά ούτε και ξύπνιου..μου έχει τύχει να μην μπορώ να ξυπνήσω και στον αδερφό μου το ίδιο αλλά έβλεπε και μια σκιά παράλληλα.

Αλλά μέσα απο τις δικές μου εμπειρίες έχει δημιουργηθεί η ιδεολογία πως σίγουρα κάτι υπάρχει αλλά σε μια άλλη διάσταση που το δικό μας μάτι , οι δικές μας αισθήσεις δεν μπορουν να αντιληφθουν και ίσως δίνεται μια μορφή , μια ιδέα μέσα από τον ύπνο και τα όνειρα. Δηλαδή για παράδειγμα θα μπορουσε κανείς να πει ότι τα φαντάσματα υπάρχουν αλλά σε μια άλλη κατάσταση ή διάσταση που οι αισθήσεις μας δεν την αντίλαμβάνεται. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε..πάντως και εμένα η εικόνα ότι ο άγιος με την ψυχή του άλλου ανεβαίνουν στον ουρανό μου έκανε κι εμένα εντύπωση...και πότε φτάσανε δηλαδή στον προορισμό τους;;; Αλλά και πάλι...υπάρχουν διαστάσεις που δεν μπορουμε να αντιληφθούμε..άρα όλα αυτά έχουν κενά που ο ανθρώπινος νους απλώς δεν μπορεί να εξηγήσει...όπως και το μυρμήγκι δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να ανεβαίνεις έναν τοίχο..για το μυρμίγκι είναι σαν να περπατάει στο δρόμο, ενώ για μας αλλάζουμε διάσταση..πάμε στο ύψος..αντε να εξηγήσεις στο μυρμιγκάκι τι είναι ύψος..

Δημοσίευση

ΑΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ, Κ ΟΤΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΠΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΡΑΒΑΓΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ.....

Δημοσίευση

ε ενταξει εγω πιστευω ο καθενας εχει τις πεποιθησεις του κ τα πιστευω του κ απο κει κ περα κρινει τα γεγονοτα!εγω οταν το ειδα αυτο το βιντεο δεν μπηκα καν στον κοπο να παρακολουθησω πως τραβαει,ποση ωρα τραβαει,προς τα που παει,πως φανηκε απ'το μπετον ο αγγελος....κατευθειαν ενιωσα στην ψυχη μ κατι πρωτογνωρο..πιστευω πως ειναι αληθινο...

Δημοσίευση

Μανουλα δεν είναι ανάγκη να απολογείσαι για τις πεποιθήσεις σου. Οι πεποιθήσεις είναι κάτι υποκειμενικό και δεν μπορούν πάντα να ταυτιστούν με τις πεποιθήσεις άλλου ατόμου..καλά κάνεις και πιστεύεις ότι ειναι αληθινο..εγώ πάλι δεν το βρίσκω αληθινο. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ...που οκαθένας μπορεί να φτιάξει ένα τέτοιο βίντεο ! Άυτό πιστεύω εγώ...

Δημοσίευση

Τόνια μου συμφωνώ μαζί σου :) Όλοι βιντεοσκοπούν τις κατάλληλες στιγμές! :P Όταν εμφανίζονται άγγελοι ή UFO. :P Εγώ γιατί δεν έχω δει ποτέ; :huh:

Δεν μφισβητώ το γεγονός απλά πιστευω πως έχει να κάνει καθαρά με θέματα πίστης .Κάποιος που πιστευει βλέπει τον άγγελο,εγώ που δεν πιστευω δεν τον βλέπω.

Πιστευω και υποστηρίζω επίγηους αγγέλους ,που δεν είναι λουσμένοι με φως,και σώζουν πραγματικά ψυχές :) Αυτοί είναι οι Άγγελοι για εμένα ;)

Μανούλα ευχαριστούμε για το βίντεο!Είναι καλό πού και πού να μπαίνουμε στην διαδικασία της αμφισβήτησης ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...