Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νελλάκι , να σας ζήσει η μικρούλα σας.Καλοφώτιστη...!

Με το καλό να υποδεχτείτε και την αδερφούλα της....

Πολύ ρομαντική η βάπτιση σας και σε ένα ειδυλλιακό τοπιό...

Πάντα αγαπημένοι και χαρούμενοι να είστε...

ΥΓ.Αυτη τη συνταγή για τα κοριτσάκια την θέλω κι εγώ..... :silly:

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να σας ζησει η κουκλιτσα σας!!!!!!!!

Ζηλεψα απ'την περιγραφη σου!!!Νησι,εκκλησακι,μπαμπας να συγκινείται,μαμα εγκυουλα κ χαρουμενη.....!!!!!

Τελεια!!!!!!!!Χαιρομαι πολυ για σας!

ΥΓ.Το ονομα Αγαπη ειναι απο γιαγια ή....απο την αγαπη σας???!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όλες!!! :laugh: Σας εύχομαι τα καλύτερα και πραγματικά νιώθω λες και σας είχα στην χαρά μου! :laugh:

Το ''Αγάπη'' είναι συμβολικό αλλά κανένα απο τα δυο ονόματα δεν είναι γιαγιάς. ;) Άννα λένε επίσης και την νονά μας,που μας στάθηκε πολύ όταν το είχαμε ανάγκη οπότε και δώσαμε στην μικρή μας το όνομα της!Να σημειώσω πως η μια λατρευει την άλλη :P

Γιώτα μου,ναι η πεθερά μου ήρθε!!! :woohoo: Είχε κάτσει σε μια γωνία και έκανε σχόλια :silly: Φυσικά τα μούτρα μέχρι το πάτωμα που δεν άκουσε το όνομα της,αλλά δεν πειραζει!Πρέπει να το πάρει απόφαση οτι τουλάχιστον απο εμάς δεν θα ακουστεί :cheer:

Όσο για το νινί μας-που κατά πάσα πιθανότητα είναι κοριτσάκι,αλλά θα το σιγουρέψουμε στους επόμενους υπέρυχους-θα το μάθουν όταν με το καλό γεννηθεί :P;)

Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα σπο την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια!!!Ό,τι ποθείται για εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσια μου,σας ευχαριστώ πολύ! :laugh: Να χαίρεστε τα μωράκια σας :kiss:

Papaki,εμείς εκτός απο το καράβι είχαμε και το αεροπλάνο! :woohoo: Οταν πηγαίναμε της άρεσε πολύ,στην επιστροφή είχε λίγη γκρίνια όντας κουρασμένη και απο τις πολλές δημόσιες σχέσεις :P

Γιώτα μου,τέτοιες παραστάσεις δεν δίνω! :laugh: Χαχα!

Δημοσίευση

Τόνια μου σε ευχαριστώ πολύ! :laugh: Όχι,ακόμα δεν το είπαμε και ευτυχώς γλιτώσαμε και τα κλασσικά σχόλια ''δεν θα τα καταφέρεις με δυο μωρά'' ;):kiss:

Αλεξάνδρα μου,σε ευχαριστώ πολύ!Με το καλό το μωράκι σου!Πετάς στα σύννεφα ε; :laugh: :kiss:

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Αλεξάνδρα μου,σε ευχαριστώ πολύ!Με το καλό το μωράκι σου!Πετάς στα σύννεφα ε; :laugh: :kiss:

αχ οχι απλως πεταω στα συννεφα,δεν εχω λογια να το περιγραψω... :silly:

ειμαι βεβαια και λιγο επιφυλακτικη,λογω των προηγουμενων ατυχιων που ειχα,αλλα θελω να ειμαι αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα.. :)

την αλλη εβδομαδα παω να ακουσω την καρδουλα,μακαρι να την ακουσω και να ειναι και δυνατη!!!

Δημοσίευση

LaLa μου,σε ευχαριστώ γλυκιά μου!Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! :kiss:

Βασούλα μου,να 'σαι καλά και ευχαριστώ για τις ευχές!Γρήγορα να μας ανακοινώσεις κι εσύ τα ευχάριστα! :kiss:

Αλεξάνδρα μου,όλα θα πάνε τέλεια αυτή την φορά!Του χρόνου τέτοια εποχή θα μας λες τα κατορθώματα του ζουζουνιού σου! :laugh: Βάλε τον ευτυχή μέλλοντα μπαμπά να δώσει πολλά φιλάκια στην κοιλίτσα! :lol::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...