Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καναμε λοιπον και εμεις την αρχη σημερα,την πηγα κατα τισ 11 αφοθ εφαγε στο σπιτι κ την πηρα στις μια,οταν την πηρε αγκαλια η κοπελα ουτε σημασια δεν μου εδωσε ,το μυαλο της ηταν στα παιδακια μονο"αντε γεια ρε μανα "που δεν μου ειπε...σε γενικες γραμμες περασε την ωρα της παιζοντας,γκρινιαξε κιολας αποτι μο ειπαν ,την βαλανε να κοιμηθει δνε ηθελε κ εκλαιγε,την ειχαν αρκετη ωρα αγκαλια και οταν πηγα να την [αρω ειχε γινει σαν πατζαρι απο το κλαμα ....νυσταζε η καϋμενη...αυριο θα την παω νωριτερα για να δοκιμασουμε να την ταϊσουν το φρουτο εκει,ειναι το μικροτερο μωρακι του σταθμου για την ωρα...

Δημοσίευση

Γιώτα κράτα γερά! Εσύ έχεις περισσότερη ανάγκη το κουράγιο μου φαίνεται!

Σε 3-4 μέρες δε θα θέλει να φύγει από τον σταθμό η Κων/να!

Προσαρμόζονται εύκολα τα ατιμούτσικα!

Καλή αρχή φιλενάδα! Και στον σταθμό και στην Υπηρεσία!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ Κ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ.ΟΜΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ.ΥΠΟΜΟΝΗ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Κ Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ....Κ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ...

Δημοσίευση

τριτη μερα σημερα κ την αφησαμε κ για φαγητο ,εφαγε σχεδον ολα τα φρουτα (πρωτοφανες ) αλλα μονο το μισο φαγητο,εντωμεταξυ πιστευα οτι απο εκει θα καταλαβαινα αμα τις αρεσει ,το μεσημεριανο ειναι το μονο γευμα που τρωει ευχαριστα..εντωμεταξυ μου ειπαν οτι δεν εκλαψε αλλα καθε μεσημερι μου την φερνουν με κοκκινα ματια ,ειναι κ γαλανοματα κ φαινεται αμα εχει κλαψει ..απο αυριο εχω αδεια (ναι πηγα μονο για μια μερα δουλεια) τι να κσνω ?να την κρατησω σπιτι?φοβαμαι μην ξεσυνηθισει,σαββατοκυριακο και Δευτερα Τριτη Τεταρτη θα ειναι κλειστος ο σταθμος οποτε θα την εχω σπιτι,νσ την παω για λιγο?ισα ισα για να παιξει ?δεν ξερω τι να κανω...

Δημοσίευση

θα την παω για να κανω και δουλειες,αισθανομαι ασχημα που δεν θα δουλευω και δεν θα την εχω μαζι μου,λες και την παραταω νοιωθω,εντωμεταξυ πηρα παραπανω μερεσ απο τη δουλεια κ θα παω στις 9 Νοεμβρη ,αμα το ηξερα οτι θα μου δινανε αδεια θα την ξεκινουσα αργοτερα

Δημοσίευση

Ιφιγενεια κοριτσι μου ποσο καιρο εχω να σε δω,αχ το Σκαρλετονι τι κανει?μαυρη πετρα ερριξε μωρε!δωσε της πολλα πολλα φιλια και στο Μαρακι σου επισης :kiss:

Γιωτουλα sorry για την παρεμβασουλα

Δημοσίευση

Ιφιγενεια μου ειναι μια κουκλα το Μαρακι,η πρωτη μερα στη δουλεια ηταν οκ,με εστειλαν εκει που ημουν κ πριν για να βοηθησω (ξερεις εσυ) αλλα εγω γυρισα ολα τα γραφεια και ειδα παλιους γνωστους,το μεσημερι με πηγανε να παρουσιαστω στο μεγαλο Ψαρι (ξερεις εσυ) ,γνωρισα και τη φιλη σου την Γιωτα!!!!!πηρα υπολοιπο αδειας και καθομαι,ηταν κουραστικη η πρωτη μερα κ την χρειαζομαιτην αδειουλα χαχαχαχα

Δημοσίευση

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ;;;ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΛ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ :P ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ :( ΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΑΜΒΡΟΣ :lol: !!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ........ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ;) !!!

ΓΥΡΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ B) ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ :laugh: ΕΝ ΔΥΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝ ΔΥΟ!!!!!!!!!!

ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ Ή ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΛΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...