Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Koρίτσια Καλησπέρα σας! Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν! Εγώ είμαι στην προσπάθεια ακόμη όπως μας είχα εδώ και λίγο καιρό. Σήμερα κανονικά ήταν η μέρα μου όπου έπρεπε να αδιαθετήσω, αλλά από το πρωί έχω ένα πολύ παράξενο πόνο χαμηλά στα αριστερά. Ποτέ μου δεν είχα ξάνά τέτοιο πόνο. Περίοδο ακόμη δεν μου ήρθε ευτυχώς!! Αν γνωρίζει κάποια αν είναι κάποιο σύμπτωμα ή αν είναι κάτι το ανησυχητικό, θα ήθελα να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 861
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τα πονάκια συνήθως από όσο γνωρίζω είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, όμως καλύτερα αύριο ή τη Δευτέρα να κάνεις μία Β΄χοριακή σε μικροβιολογικό εργαστήριο για σίγουρα. Στοιχίζω όσο και ένα τεστ και είναι σίγουρο το αποτέλεσμα!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

Τα πονάκια συνήθως από όσο γνωρίζω είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, όμως καλύτερα αύριο ή τη Δευτέρα να κάνεις μία Β΄χοριακή σε μικροβιολογικό εργαστήριο για σίγουρα. Στοιχίζω όσο και ένα τεστ και είναι σίγουρο το αποτέλεσμα!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

Xreiazomai vohtheia!!!Tis goniimes meres mou giati opws ki an metrisw to apotelesma einai oti htan oi gonimes meres mou phga me ena peidi!!!!Me profulaksh!!!Alla nomizw espase!!!!Ekeinh ti stigmh tromaksa alla den edwsa shmasia!!!!Meta apo liges meres arxisa na exw kapoia sumtomata alla mou hrthe periodos!!!Vevaia mou hrthe 2 evdomades noritera kai htan arketa diaforetikh alla pistepsa oti allakse o kuklos mou!!!!Meta apo 2 evdomades mou ksana hrthe kai hatan pali polu paraksenh!!!Meta molis mou teleiwse mou ksana erthe meta apo 2 meres kai mou krathse 1 mera kai meta apo 2 meres mou ksana hrthe episeis gai 1 mera!!!!Oso pernane oi meres exw olo kai perissotera sumpwmata kai pio entona!!!Exei perasei enas mhnas kai kati kai den kserw ti na pistepsw!!!!!Exw ola ta sumtwmata plin ths kathhsterishs!!!Den mporw na kanw test giati den tha einai eggyro logo periodou!!!!Mporeite na vohthisete?????

Δημοσίευση

Xreiazomai vohtheia!!!Tis goniimes meres mou giati opws ki an metrisw to apotelesma einai oti htan oi gonimes meres mou phga me ena peidi!!!!Me profulaksh!!!Alla nomizw espase!!!!Ekeinh ti stigmh tromaksa alla den edwsa shmasia!!!!Meta apo liges meres arxisa na exw kapoia sumtomata alla mou hrthe periodos!!!Vevaia mou hrthe 2 evdomades noritera kai htan arketa diaforetikh alla pistepsa oti allakse o kuklos mou!!!!Meta apo 2 evdomades mou ksana hrthe kai hatan pali polu paraksenh!!!Meta molis mou teleiwse mou ksana erthe meta apo 2 meres kai mou krathse 1 mera kai meta apo 2 meres mou ksana hrthe episeis gai 1 mera!!!!Oso pernane oi meres exw olo kai perissotera sumpwmata kai pio entona!!!Exei perasei enas mhnas kai kati kai den kserw ti na pistepsw!!!!!Exw ola ta sumtwmata plin ths kathhsterishs!!!Den mporw na kanw test giati den tha einai eggyro logo periodou!!!!Mporeite na vohthisete?????

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ,ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΟΥ ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ???ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ Τ'ΑΥΤΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ???ΚΑΚΩΣ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ.....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ,ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΟΥ ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ???ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ Τ'ΑΥΤΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ???ΚΑΚΩΣ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ.....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα με την cristin.

Γρήγορα στο γυναικολόγο γιατί αν υπάρχει εγκυμοσύνη μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά και θα πρέπει να μείνεις στο κρεβάτι (μιας και γράφεις οτι πάει κ έρχεται η περίοδος) και αν δεν υπάρχει εγκυμοσύνη σίγουρα είναι κάποια διαταραχή του κύκλου και πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Κάνε ένα τεστάκι θα φανεί αν είσαι.

Περιμένω με αγωνία τα νέα σου, μου κίνησες την περιέργεια!

Δημοσίευση

Γρήγορα στο γυναικολόγο γιατί αν υπάρχει εγκυμοσύνη μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά και θα πρέπει να μείνεις στο κρεβάτι (μιας και γράφεις οτι πάει κ έρχεται η περίοδος) και αν δεν υπάρχει εγκυμοσύνη σίγουρα είναι κάποια διαταραχή του κύκλου και πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Κάνε ένα τεστάκι θα φανεί αν είσαι.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ CRISTIN.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Kserw exete dikio kai thelw na kanw akrivws oti mou eipate alla den exw kleisei kala kala ta 16 katalavainete eimai mikrh!!!Ti tha pw sth mama mou?Gia na paw se gynaikologo prepei na paw anagkasthka me thn mama mou????Euxaristw polu pou asxoleiste!!!Den kserw an einai sumpwmata egkumosunhs!!!!Epsaksa na dw poia einai kai ta exw ola!!!Tespa!!!!Se periptwsh pou eimai egkuos sigoura kati den paei kala giati apo oti exw akousei h egkumosunh den mporei na einai kai polu fusiologikh an enas apo tous 2 exei piei arketo arkool kai to paidi auto eixe piei!!!!dn kserw!!!!Gi'auto rwthsa esas pou apo oti diavasa ksrete polla!!!!

Δημοσίευση

Kserw exete dikio kai thelw na kanw akrivws oti mou eipate alla den exw kleisei kala kala ta 16 katalavainete eimai mikrh!!!Ti tha pw sth mama mou?Gia na paw se gynaikologo prepei na paw anagkasthka me thn mama mou????Euxaristw polu pou asxoleiste!!!Den kserw an einai sumpwmata egkumosunhs!!!!Epsaksa na dw poia einai kai ta exw ola!!!Tespa!!!!Se periptwsh pou eimai egkuos sigoura kati den paei kala giati apo oti exw akousei h egkumosunh den mporei na einai kai polu fusiologikh an enas apo tous 2 exei piei arketo arkool kai to paidi auto eixe piei!!!!dn kserw!!!!Gi'auto rwthsa esas pou apo oti diavasa ksrete polla!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γεωργιανα καλο μου κοριτσακι κατανοω το προβλημα της ηλικιας σου και το τι θα πεις στην μανουλα σου αλλα πρεπει καρδια μου να πας στον γυναικολογο παση θυσια.Δεν μπορω να γνωριζω την σχεση που εχεις με τον γυναικολογο σου αλλα μπορεις να πεις αρχικα στην μητερα σου οτι εχεις ανωμαλια στην περιοδο σου ωστε να μην χρειαστει να δωσεις περεταιρω εξηγησεις.Οταν θα μπεις στον γυναικολογο κοιτα διακριτικα να του ζητησεις να βγει η μαμα σου εξω και εξηγησε του την κατασταση.Ειναι γιατρος καλη μου και υπαρχει το ιατρικο αππορητο κουκλιτσα μου.Μαζι με τον γυναικολογο σου θα δειτε τι συμβαινει και πως θα κινηθητε.Ευχομε καλο μου να ειναι μια μικρη διαταραχη και ολα να σου πανε καλα.:laugh:

Δημοσίευση

Γεωργιανα καλο μου κοριτσακι κατανοω το προβλημα της ηλικιας σου και το τι θα πεις στην μανουλα σου αλλα πρεπει καρδια μου να πας στον γυναικολογο παση θυσια.Δεν μπορω να γνωριζω την σχεση που εχεις με τον γυναικολογο σου αλλα μπορεις να πεις αρχικα στην μητερα σου οτι εχεις ανωμαλια στην περιοδο σου ωστε να μην χρειαστει να δωσεις περεταιρω εξηγησεις.Οταν θα μπεις στον γυναικολογο κοιτα διακριτικα να του ζητησεις να βγει η μαμα σου εξω και εξηγησε του την κατασταση.Ειναι γιατρος καλη μου και υπαρχει το ιατρικο αππορητο κουκλιτσα μου.Μαζι με τον γυναικολογο σου θα δειτε τι συμβαινει και πως θα κινηθητε.Ευχομε καλο μου να ειναι μια μικρη διαταραχη και ολα να σου πανε καλα.:laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...