Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και εγω κανω ανακυκλωση απο γυαλι και χαρτι. Καθε βδομαδα περνουν καποιοι απο τον δημο και τα περνουνε. Ολοι μπορουμε να το κανουμε αυτο και να το μαθουμε και στα παιδια μας φυσικα! Οπως ειπε και η SANDY καποιοι αχρηστοι πετανε τα σκουπιδια στους μπλε καδους, για αυτους κανονικα πρεπει να υπερχει προστημο!

Δημοσίευση

Και εγω κανω ανακυκλωση απο γυαλι και χαρτι. Καθε βδομαδα περνουν καποιοι απο τον δημο και τα περνουνε. Ολοι μπορουμε να το κανουμε αυτο και να το μαθουμε και στα παιδια μας φυσικα! Οπως ειπε και η SANDY καποιοι αχρηστοι πετανε τα σκουπιδια στους μπλε καδους, για αυτους κανονικα πρεπει να υπερχει προστημο!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσα πράγματα μπορούν να ανακυκλωθούν. Τα πράγματα που πετάω στους μπλε κάδους είναι πολύ περισσότερα από τα υπόλοιπα σκουπίδια. Απλά εύχομαι να ανακυκλώνονται πραγματικά και να μην καταλήγουν κα αυτά στην χωματερή!:(

Δημοσίευση

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσα πράγματα μπορούν να ανακυκλωθούν. Τα πράγματα που πετάω στους μπλε κάδους είναι πολύ περισσότερα από τα υπόλοιπα σκουπίδια. Απλά εύχομαι να ανακυκλώνονται πραγματικά και να μην καταλήγουν κα αυτά στην χωματερή!:(

Δημοσίευση

Δημοσίευση

lena δεν εχω εχω λογια για το βιντεο δυστυχως μαλλον λεει την αληθεια κ δυστυχως ειμαστε πολυ λιγες(σε αριθμο)που καταλαβαινουμε κ προσπαθουμε να κανουμε κατι,εστω αυτο που μας φαινεται ασήμαντο.Θελουμε το καλύτερο για μας κ τα παιδια μας κ όμως δεν κάνουμε ούτε το ελάχιστο για να το εξασφαλίσουμε.Κ ρώταω θα εκάνε καποια απο έμας κάτι για που θα μολυνε την παροχη του νερού στο σπιτι?Θα αφηνε βρωμιες στο νεροχύτη?Θα γέμιζε το μπαλκόνι με σκουπίδια καλοκαιριατικα?Νομίζω πως οχι.Κομώς το κάνουμε στη γειτονια μας,στην πολη μας κ τελικα θα φτασουν τα πραγματα στο απροχωρητο.Ας είμαστε αισιοδοξες.Οσες κοπέλες εχουν ιδεες για την προστασια της γης ας τις πουν εδω

Δημοσίευση

lena δεν εχω εχω λογια για το βιντεο δυστυχως μαλλον λεει την αληθεια κ δυστυχως ειμαστε πολυ λιγες(σε αριθμο)που καταλαβαινουμε κ προσπαθουμε να κανουμε κατι,εστω αυτο που μας φαινεται ασήμαντο.Θελουμε το καλύτερο για μας κ τα παιδια μας κ όμως δεν κάνουμε ούτε το ελάχιστο για να το εξασφαλίσουμε.Κ ρώταω θα εκάνε καποια απο έμας κάτι για που θα μολυνε την παροχη του νερού στο σπιτι?Θα αφηνε βρωμιες στο νεροχύτη?Θα γέμιζε το μπαλκόνι με σκουπίδια καλοκαιριατικα?Νομίζω πως οχι.Κομώς το κάνουμε στη γειτονια μας,στην πολη μας κ τελικα θα φτασουν τα πραγματα στο απροχωρητο.Ας είμαστε αισιοδοξες.Οσες κοπέλες εχουν ιδεες για την προστασια της γης ας τις πουν εδω

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Απίστευτο το video Lena. Το έχω λάβει και εγώ πιο παλιά σε e-mail και πραγματικά συγκλονίστηκα.

Όσο για την ανακύκλωση προσπαθούμε και εμείς και κάνουμε. Είναι όντως πιο πολλά τα "χρήσιμα" σκουπίδια που ανακυκλώνονται από εκείνα πού είναι άχρηστα.

Επίσης έχουμε αλλάξει όλες τις κοινές λάμπες με οικονομικές.

Και επίσης δεν αφήνουμε τίποτα αναμμένο που να σπαταλάει ρεύμα όταν δεν το χρησιμοποιούμε.

Αιρ- κοντίσιον όσο αντέχουμε(ζούμε επαρχεία) δεν έχουμε ακόμα και ελπίζω να μην το χρειαστούμε.

Πολλά περνάν απ' το χέρι μας καθημερινά που μπορούμε να κάνουμε. αλλά βρε κορίτσια η σκληρή αλήθεια είναι, ότι είναι τόσο μεγάλη η μόλυνση από βιοτεχνίες και βιομηχανίες που δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Πολλές φορές έχω απογοητευτεί με τις αυθαιρεσίες που γίνονται και πρώτα και καλύτερα στην Ελλάδα!

Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό πολύ ευχαρίστως να το έκανα!

Δημοσίευση

Απίστευτο το video Lena. Το έχω λάβει και εγώ πιο παλιά σε e-mail και πραγματικά συγκλονίστηκα.

Όσο για την ανακύκλωση προσπαθούμε και εμείς και κάνουμε. Είναι όντως πιο πολλά τα "χρήσιμα" σκουπίδια που ανακυκλώνονται από εκείνα πού είναι άχρηστα.

Και επίσης δεν αφήνουμε τίποτα αναμμένο που να σπαταλάει ρεύμα όταν δεν το χρησιμοποιούμε.

Αιρ- κοντίσιον όσο αντέχουμε(ζούμε επαρχεία) δεν έχουμε ακόμα και ελπίζω να μην το χρειαστούμε.

Πολλά περνάν απ' το χέρι μας καθημερινά που μπορούμε να κάνουμε. αλλά βρε κορίτσια η σκληρή αλήθεια είναι, ότι είναι τόσο μεγάλη η μόλυνση από βιοτεχνίες και βιομηχανίες που δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Πολλές φορές έχω απογοητευτεί με τις αυθαιρεσίες που γίνονται και πρώτα και καλύτερα στην Ελλάδα!

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...