Μετάβαση σε περιεχόμενο

Exei simasia o kiklos??

Recommended Posts

Koritsia mou kalispera!!

Ws prin liges wres piteva pws o kiklos mou itan 28 imerwn alla distixws ekana megalos la8os...Ka8isa k ele3a apo Ton Ianouario mexri ton Septemvri k o kiklos mou TELIKA itan ena mperdema...Oxi 22 imerwn, oxi 25, oxi 29, oxi 30 mexri k 31 :(...Den 3erw pws k ekana ena toso sovaro la8os k pisteva pws eixa sta8ero kiklo k to periergo einai pws pote mou den mpika stin diadikasia na to 4a3w :x ..Den 3erw an o proigoumenos xronos mou itan 28 imerwn k aplws mou sfinw8ike auti i idea :blush::blush: (vlepete k to tickeraki)... Loipon simera einai i 28i mera tou kiklou mou k i 14i mera tis topo8etisis alla periodos pou8ena k me mia xoriaki arnitiki (tin Paraskevi tin ekana)...Auto pou i8ela na rwtisw iparxei periptwsi na adia8etisw k mexri tin 31i mera tou kiklou mou (opws egine k alli mia fora autro ton xrono) i apo tin topo8etisi meta apo 14 meres adia8etw k an oxi simenei eime egkios? Mperdeftika poli koritsia!!! Sas euxaristw ek'twn proterwn..

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ μπερδεύτηκα... Δυστυχώς το θέμα "κύκλος" είναι τόσο μπερδεμένο από μόνο του που αποκλείεται να βγάλουμε άκρη... :(

Εγώ είμαι στην 33η μέρα σήμερα, και περίοδος πουθενά...

Τι σπάσιμο Θεέ μου...

Ελπίζω να σε βοηθήσει περισσότερο κάποια άλλη κοπέλα...

Μπα, κάτσε να περάσουν 2-3 βδομάδες!!! :P

Αυτό το άγχος να κατουράω το τεστ και να βγαίνει αρνητικό και μετά να κάνω χωριακή και να βγαίνει αρνητική και να με κοιτάνε με οίκτο στο χημείο, δεν το θέλω, δεν το θέλω... :(

Και τον προηγούμενο μήνα είχα 5 μέρες καθυστέρηση, για να δούμε τώρα πόσο θα τραβήξει...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ! :angry: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 2 ΜΗΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ!ΠΗΡΑ Κ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΜΕ ΞΕΧΝΑΓΑΝΕ Κ ΟΙ "ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ"! ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ=ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΜΕΧΡΙ Κ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ! :blink: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!Κ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ... :laugh: ΛΟΙΠΟΝ: ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ! :angry: ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!

Κι εγώ αντισυλληπτικά έπαιρνα μέχρι τον Ιούνιο. Από τότε που τα σταμάτησα, ήταν λες και δεν τα πήρα ποτέ, με εξαίρεση την ποσότητα του αίματος (δεν είναι ο Αμαζόνιος, είναι ο Δούναβης).

Να σας πω την περίπτωση μιας καθηγήτριας από το σχολείο που δούλευα πέρσι. Σαρανταπέντε χρονών η γυναίκα, όταν ήταν φοιτήτρια αρραβωνιάστηκε στα 22 περίπου. Είχε περίοδο δύο φορές το χρόνο!!! Όταν αρραβωνιάστηκε, πήγε στο γιατρό και του είπε το πρόβλημα. Της είπε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, και να το πει και στον αρραβωνιαστικό της να ξέρει ο άνθρωπος τι του γίνεται...

Επιστρέφει στην Αθήνα που σπούδαζε σε μαύρο χάλια, και ήταν ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος!!!! Ήταν έγκυος όταν είχε πάει στο γιατρό, κι αυτός προφανώς ούτε καν μπήκε στον κόπο να την εξετάσει!!!!!!!

Καλή μου andria αν πήρες φάρμακα για ωορρηξία στην προσπάθεια της σπερματέγχυσης, είναι πιθανόν να έχει επηρρεαστεί ο κύκλος σου και να έχεις αυτή την καθυστέρηση. Μην αγχώνεσαι, αφού η χοριακή είναι αρνητική, θα σε επισκεφτεί η περίοδος αργά η γρήγορα..Τότε ξεκίνα με πείσμα να οργανώνεις τη νέα σου προσπάθεια! Όλα καλά να πάνε!

Αχ αυτό το θέμα με τον κύκλο είναι μεγάλο αγχος! Πρέπει να σημειώνουμε πότε έρχεται για να μη κάνουμε λάθη.

Εγώ είχα κύκλο από 28 εως 32 μέρες. Ποτέ δεν ήταν σταθερός. Και φυσικά ο κύκλος έχει σημασία στη σύλληψη. Συνήθως η περίοδος έρχεται 14 μέρες μετά την ωορρηξία. Αν εχεις καθυστερημένη ωορρηξία και γίνει στην 19η μέρα για παράδειγμα, η περίοδος θα έρθει στην 33η μέρα. Βέβαια όλα είναι σχετικά και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

Εγώ για την ώρα μετράω 38 μέρες από την τελευταία περίοδο με περιστασιακές ενοχλήσεις που σημαίνει ότι θα έρθει ...κάποτε!!!! Τεστ μια φορά δεν κάνω. Και ας επιμένει ο άντρας μου για να έχει ήσυχο το κεφάλι του.... Ας ήταν ήσυχο το κάτω κεφάλι για να μην έχει πονοκέφαλο το πάνω!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΚΛΟ 28-31 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ

ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ

ΟΤΙ ΕΧΩ ΘΥΡΟΕΙΔΗ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΓΩΝΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΜΩΡΟΥ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Κ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΟΥΝ Ν ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ Η ΚΥΡΙΑ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ

αχ ρε αντρια μου, μπερδευτηκα κι εγω που το διαβασα... ο μονος σιγουρος, που μπορεις να εμπιστευτεις... ειναι ο γιατρος σου!!! τηλ του και πες του!!!

καλη επιτυχια!

Euxaristw Haroullini mou alla twra nperdeutika akomi parapanw...Milisa me ton giatro mou k mou eipe na perimenw mexri tin Pempti k na doume alla 3exasa na ton rwtisw an 8a stamatisw ta xapakia utrogestan y akousa apo polles kopeles pws mporei na min erxete i periodos logw autwn twn xapiwn k molis ta ko4w se 2-3 meres 8a dw...Perimenw til apo to giatro alla me espase..Me afise stin anamoni :dry:

Ela Haroullini me pire apo to kinito twra :blush: ...Mou eipe pws ontws isxuei auto alla epeidi den 3eroume akomi an eime egkios i oxi 8a perimenoume liges meres akomi k meta na kanw xoriaki k an einai arnitiki tote ta stamataw gia na dw kanonika periodo..Tou eipa pws exw idi mia arnitiki xoriaki k na ta stamatisw gia na dw na teleiwnoume y kourastika alla mou leei pws 8elei 15 meres toulaxisto na dei3ei i xoriaki k egw tin ekana tin Paraskevi(mas pire stin koroidia nomizw) gi'auto mporei na min isxuei to apotelesma...Den 3erw nomizw me afinei na paidevome adika... Afisme kale na ta stamatisw na dw k den antexw allo autin tin anamoni...

Eleos pleon!!!! Paizei mazi mou? :evil::evil:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...