Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Κ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ

Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ

ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ

Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Κ ΑΛΛΑ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΝΕ

ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)

ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ

ΠΩ ΕΓΩ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ

ΤΟ ΘΕΜΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ

Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Κ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΤΙΣ

Κ ΚΑΛΑ Κ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

ΤΟ ΜΑΚΡΙ ΤΗΣ Κ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΗΣ(Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ)

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ

ΜΙΑ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΞΩΜΟΛΟΓΙΘΩ ΝΑ

ΜΕΤΑΛΑΒΩ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ

ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ

ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑ

ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΤΩΡΑ??????????

ΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΜΩΝΟΛΟΓΙΚΕΣ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ

ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΧΟΝΕΙ

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????????????????

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ Κ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ

ΤΑ ΠΩ

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Το λάθος σου είναι που ξέρουν όλοι ότι προσπαθείτε για μωράκι..έπρεπε να φανταστείς πως όταν μπλέκεις πολλά άτομα σε μια κατάσταση που αφορά μονο 2, τότε όλοι αυτοί θα έχουν άποψη. Πες λοιπον στην καλή σου πεθερουλα πως απλώς δεν προσπθείτε πια γιατί έχετε άλλα σχέδια. Οι προσπάθειες τέλος!Το μόνο που σας νοιάζει πια πες της είναι να χαρείτε τη ζωή σας κτλ κτλ έχετε άλλα σχέδια και τέτοια. Και μην ξαναδώσεις σημασία σε ότι κι αν σου πει. Εσύ αν συνεχίσει και αναφέρεται σε αυτό θα της λες..<<Σας είπα..το έχουμε αφήσει στην άκρη..προφυλαγόμαστε!!>> και μην το συνεχίζεις ότι κι αν σου λέει. Άλλαζε κουβέντα. Ετσι μόνο θα το ξεκοψεις και απο δω και μπρος δε θα ξαναδώσεις αναφορά τι κάνετε στο κρεβάτι σας. Δεν τον ενδιαφέρει τον καθένα πότε εσείς θα αποφασίσετε να κάνετε παιδί!!!

Δημοσίευση

Πω πω.... Αυτό με το αντίδωρο είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει έβερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!! Να σε ρωτάνε είναι ό,τι χειρότερο... :angry::angry::angry:

Κοίτα να δεις. Θα τους κόψετε το βήχα. Θα βάλεις τον άντρα σου να τους δώσει τελεσίγραφο: ή σταματάτε να μιλάτε γι' αυτό το θέμα ή θα μας βλέπετε Χριστούγεννα και Πάσχα, κι ας μένετε δίπλα μας!!!!!!

Η πιο κορυφαία είναι η πεθερά μιας μαθήτριάς μου: την κυνηγάει να μη μείνει έγκυος!!!!!!! Επειδή, λέει, είναι μικρή και είναι πάρα πολύ νωρίς (είναι 18) κι επειδή είναι έγκυος η κόρη της και δεν μπορεί να τρέχει για 2 εγγονάκια (η κόρη είναι 19 και δεν είναι μικρή!!!!!).

Δημοσίευση

Katalabainw poso ekneuristiko tha prepei na einai olo auto pou pernas. Basika h pethera sou nomizei oti bohthaei, alla dustuxws den einai etsi ta pragmata.

Giati den bazeis ton antra sou na ths milisei kai na ths pei oti den exete polu kairo pou prospathite, oti exete kanei olous tous elegxous kai o giatros eipe na apobalete to agxos kai na ths eksigisei oti me auta pou kanei se agxonei kai oti prepei na einai pio diakritikh??

Pano apo ola na skeftesai oti pernei perissotero thn prwth fora na meineis eguos, kai suntoma tha sumbei arkei na eiste kai oi duo hremoi.

Polla filia kai euxomai me ena paidaki suntoma.

tania

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ

ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ

ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΘΡΟΡΟ

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ

ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΟ

Δημοσίευση

μασρορακι ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΕΠΡΗΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΩΡΟ?Ε ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΜΑΨΕ.ΟΠΟΤΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΑ ΛΕΕΙ :lol: ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΥΠΟΜΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ...ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ".ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ.ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ. :)

Δημοσίευση

ΡΟΣΕ 25

ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΥΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝ

ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ.ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ, ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΚ ΕΙΝΑΙ

ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΕΓΓΟΝΙ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ

ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ!!ΜΩΡΟ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.....

ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΥΔΙ...ΟΤΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ???

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Το λάθος σου είναι που ξέρουν όλοι ότι προσπαθείτε για μωράκι..έπρεπε να φανταστείς πως όταν μπλέκεις πολλά άτομα σε μια κατάσταση που αφορά μονο 2, τότε όλοι αυτοί θα έχουν άποψη. Πες λοιπον στην καλή σου πεθερουλα πως απλώς δεν προσπθείτε πια γιατί έχετε άλλα σχέδια. Οι προσπάθειες τέλος!Το μόνο που σας νοιάζει πια πες της είναι να χαρείτε τη ζωή σας κτλ κτλ έχετε άλλα σχέδια και τέτοια. Και μην ξαναδώσεις σημασία σε ότι κι αν σου πει. Εσύ αν συνεχίσει και αναφέρεται σε αυτό θα της λες..<<Σας είπα..το έχουμε αφήσει στην άκρη..προφυλαγόμαστε!!>> και μην το συνεχίζεις ότι κι αν σου λέει. Άλλαζε κουβέντα. Ετσι μόνο θα το ξεκοψεις και απο δω και μπρος δε θα ξαναδώσεις αναφορά τι κάνετε στο κρεβάτι σας. Δεν τον ενδιαφέρει τον καθένα πότε εσείς θα αποφασίσετε να κάνετε παιδί!!!

;);););););)

Δημοσίευση

συμφωνω με τα κοριτσια ασε τον αντρουλη σου να το χειριστει το θεμα και εσυ αν ξαναανφερθει αλλαξε κουβεντα αγνοησε το τελειως πιο πολυ αγχος μας προκαλουν οι συγγενεις στο θεμα μωρο παρα ολοι οι υπολοιποι

εμενα ελεγαν το εξης θεικο:αμα δεν κανεις τωρα παιδι μετα δεν θα μπορεις!!

και τωρα που εκανα με επριζαν για ενα διαστημα...αντε με ενα θα μεινεις???

εεεεε τα πηρα και εγω και τους εβαλα ολους στην θεση τους το ποτε θα κανω,αν θα κανω δευτερο παιδι αφορα εμενα και μονο και οχι θειους,θειες και γειτονισες

Δημοσίευση

μακρυα απο παρεμβατικους ανθρωπους που σε γεμιζουν αγχος και αρνητικη ενεργεια..με λιγα λογια και απλα,βαλε τον καθενα στην θεση του,δεν υπαρχει λογος να τσακωθεις,απλα πες της πώς θα ενιωθε εκεινη αν η δικη της πεθερα την πιεζε τοσο πολυ ψυχολογικα για μωρο..δε γινεται!!θα συνελθει!!δεν ειναι λογος να κλαις και να στεναχωριεσαι!!καμια φορα η πολυ ευγενεια κι η διακριτικοτητα,δε γινονται ευκολα κατανοητες απο τετοιους ανθρωπους,οποτε με κοφτα λογια βρισκεις τον τροπο να τους συνεφερεις...

Δημοσίευση

Ax ποσο με εκνευριζουν οταν χωνουν τη μυτη τους εκει που δε πρεπει!!!! :angry:

Καλα λενε τα κοριτσια..ασε τον αντρα σου να τη βαλει στη θεση της!!!! Καλυτερα να στεναχωρεθει αυτη παρα να σε κανει εσενα συνεχεια χαλια!! ;)

Και να τσακωθουν μην ανησυχεις θα τα ξαναβρουν! ;)

Οπως συμφωνω και με το τυρογαριδακι να της πειτε οτι δε προσπαθειτε πλεον γιατι αποφασισατε να ζησετε λιγο ακομη τη ζωουλα σας ξενοιαστοι!! :P

Δημοσίευση

καλημέρα έχουν δίκιο τα κορίτσια άσε τον άντρα σου να καθαρίσει την μπουγάδα,και να τσακωθούν θα τα βρούν πάλι μάνα και γιός είναι,ενώ αν τσακωθείτε εσείς οι 2 θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα...και μην το αφήνεις γιατί όλη αυτή η κατάσταση σου δημιουργεί άγχος και πίεση και επηρεάζεστε σαν ζευγάρι!!!και μένα η πεθερά τα ίδια παρόλο σε γενικές γραμμές τα πάμε καλά...αλλά τους τα κοψα τα πολλά πολλά!άντε ρε παιδάκι μου (στο γιο δεν τα λέει)τί κάνετε κοιμάστε;;;;;(μου λέει),α της είπα είναι πολύ νωρίς ακόμα για μωρό,θέλουμε να κάνουμε κάνα ταξιδάκι,να στρώσει η δουλειά κτλ(η κλασσική ταινία),τώρα αν πάλι τύχει πιο μπροστά καλώς να ρθει,θα δούμε θα δούμε...κουμπώθηκε,πρέπει να ψιλομούδιασε κιόλας αλλά από τότε μουγκα στη στρουγκα(δν φτάνει το δικό μας άγχος θα χω και των άλλων,οοοοοοοοοοοοοοοχι ευχαριστώ πολύ δν θα πάρω)

Δημοσίευση

καθε πραγμα στο καιρο του και ο κολλιος τον Αυγουστο!αυτο λεειη παροιμια αυτο να πεις και εσυ στη πεθερα σου .Πιαστην και πες της οτι εχετε και πιο σημαντικα πραγματα να κανετε και να σταματησει να δινει ανφορα στην καθε ασχετη να ανακατευετε για το ποτε θα κανετε παιδι . Επιθεση !με αυτο μονο θα σταματησει οσο σε βλεπει χαλαρη κα να μην αντιδρας τοσο θα σου τη λεει και να παει ο αντρας σου να της ιλησει οκευ θα σταματησει ισως για λιγο αλλα μετα θα σου ριξει και ευθυνες που της την ειπε ο γιος της.

Στο κατω κατω να κατσει σπιτακι της και να θελει σονι και καλα παιδι ας κανει εκινη αλλο ενα !ΚΟΦΤΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ .Εμενα με πρηζανε 3 χρονια παρολο που ηξεραν οτι ειχα παρει ραδιενεργο ιωδιο και δνε εκανε και όλη τη ωρα ηταν :ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΗΤΕ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙ καποια στιγμη τα πηρα την ξεχεσα γιατι απο τη στιγμη που εισβαλλει στη ζωη μου εχω καθε δικαιωμα να της την πω καιμην μιλησουμε για ΣΕΒΑΣΜΟ:γιατι ο Σεβασμος κερδιζετε .

Οτα επιτελους εκανα παιδακι μετα αρχισε το ΜΗΝ ΜΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ αλλα με ενα κοιταγμα μου το εκοψε , τωρα 5 χρονια δεν μου εχει ξαναναφερει τιποτα . ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ!!!!

ΠΕΣ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΚΛΗΣΙΑ-ΕΝΟΡΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ...

ΑΡΑΙΩΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.....

ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....

ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ Π.Χ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ.....ΤΕΛΟΣ........

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΑΚΙ

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΕΛΙΩΣΕΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ....

ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ........ :kiss:

(ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΕΧΕΙΣ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...)

Δημοσίευση

κοπελα μου καλημερα εθιξες ενα θεμα που καιει εμεις ειχαμε μεγαλο προβλημα με τον πεθερο μου, καθε φορα που μας εβλεπε θελα εγγονι κ θελω εγγονι ηταν, μεχρι κ καρτες απο γιατρους μας φερνανε κ ρωτουσανε ολο τον κοσμο, δεν τους ενοιαζε που μας κανανε ρεζιλι, αντε εμενα ημουν νυφη το γιο τους ομως; αφου ειχα κανει τα χαρτια για υιοθεσια κ ξερεις τι μου ειπανε να κανει η κουνιαδα μου κ να μου το δωσει, ειχαμε φτασει σε ακραια σημεια, κ κουβεντες σε μενα που ντρεπομαι να σας τις γραψω :(

τωρα οσο για τον κοσμο καθε γυναικα που ακουγε πως δεν ειχα παιδι αρχιζε να πατε εδω,να πατε εκει κ τι καθοσαστε...λες κ ημουν υποχρεωμενη να δινω αναφορα σε ολους για το τι θα κανω, απλα εγω εκανα υπομονη κ τη δουλεια μου φυσικα κ τωρα μας βλεπουν με το μωρο κ απλα χαμογελανε ;):)

Δημοσίευση

Να πω και γω μια παροιμια που ταιριαζει γαντι

στην πεθερουλα σου..

"Ανθρωπος χωρις δουλεια, του χωριου κακη λαλια"..

Καντε την ζωη σας και αφηστε την να λεει οτι θελει.

Στο κρεβατι το δικο της κουμαντο.! Οχι στο δικο σας.

Αν σας ξαναπει "μα και μου" για παιδι κτλ..

κοψτε το της κατευθειαν.

Πως που αναβουν οι πεθερες τα λαμπακια.. :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Συμφωνώ με τις προλαλήσαντες.Δώσε της να καταλάβει πως δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης στην ιδιωτική σας ζωή και πόσο μάλλον στις προσωπικές σας επιλογές,που σας αφορούν 100%.Πρέπει όμως να βοηθάει και η στάση του συζύγου σου.''Βάλετε''λοιπόν και οι δυο την ίδια ''κασέτα'' για να καταλάβει πως η απόφαση είναι κοινή και δεν τον επηρρεάζεις εσύ :)

Δημοσίευση

ego ekatsa kai tis ipa pos me to na me rotane sinexia i na rotane alous gia na mathone den me voithane katholou.kai an pragmatika theloun

eg

oni na min ksana akouso kouventa gia to thema.giati pola mazevo kai tha gini xamos.kai me to anxos pou mou prokaloun ta kanoun xirotera.distixos o antras mou arxika theorouse pos kai afti exoun dikio kai endiaferonte.opote tous tapa ego.tora ine poli kalitera.na fantastis kano eksosomatiki ine apokato kai den kseri tipota.kai na exi katalavi de me niazi arki pou den me prizoun.

afti ine i gnomi mou na tous pis oti se anxonoun.

Δημοσίευση

ΑΧ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΓΛΙΤΩΣΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΚΙ ΑΦΟΥ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ,ΟΥΤΕ ΕΓΓΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ (ΕΓΩ 18,5 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 21) ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟ....ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΩΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΙΡΑ.ΕΓΩ ΞΕΚΟΨΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΚΟΨΕΤΗΣΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ?ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...