Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφες κατα τον θηλασμο?

Recommended Posts

Εχω διαβασει πως επιτρεπεται(ενας!) εκτος απο τον στιγμιαιο....

Ομως...

Πως εχουν αντιδρασει τα μωρακια σας οταν ηπιατε???

Τα ανησυχα....χειροτερεψαν???

Αυτα που δεν κοιμοντουσαν ετσι κι αλλιως πολυ???

Πειτε καμια ιδεα για "ελκυστικο" ροφημα(μη μου πειτε χαμομηλι κ μαραθο κ τετοια!!!) γτ κανει κρυο κ....νυστα και με τραβαει πολυ!!!

Εχω πανω απο 4 μηνες να πιω καφε...και πριν επινα λιγους κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...

Μηπως χωρις καφεινη?????Αλλα δεν εχει ιδια γευση...Για πειτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα Αναστασία μου την ενοχλεί ο καφές που ήπια 1-2 φορές και έτσι τώρα πίνω μόνο υποκατάστατα απο τα βιολογικά. Επίσης καλός είναι και του ΚΟΡΕ και σου δίνει και ενέργεια. Όταν τώρα βγαίνω έξω πίνω φρεντο ντεκαφεινέ. Άσε και γω πεθύμησα εναν καφέ χωρίς τύψεις και ενοχές αλλά τι να κάνουμε....εμένα επίσης την ενοχλεί η σοκολάτα και τα γλυκά, οπότε...φαντάζεσαι τι τραβάω εδώ και 6 μήνες? Ευτυχως που τα ευχαριστήθηκα στην εγκυμοσύνη

Εγω παλη πινω και δυο την ημερα. Ελληνκο ( διπλο) ομως και φιλτου. Αλλά εχω ποιει και εσπρεσο και καφε- ροφυμα απο τα starbucks. Εμενα ποτε δεν κοιμοτανε και παντα ηταν και ειναι υπερκινητικος. Οποτε πιες το καφεδακι σου χωρισ τυψεις- αλλά μην υπερβαλλεις...το πολυ πολυ να γινει λιγουλακι πιο νευρικο.

Εγω τον αποφευγω γιατι διαπιστωσα πως την ενοχλει.

Οσες φορες πινω εχει φοβερη υπερενταση και γκρινια...

Δυσκολευεται να κοιμηθει και ειναι γενικα ανησυχη!

Να πινεις πολλους χυμους εναλλακτικα και καφε χωρις καφεινη!

Αν ερθω θα σου φερω και κατι να δοκιμασεις που εμενα μαρεσει πολυ..............

Εκπληξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

Επισης εχει πλύ ωραια τσαι χωρησ καφεινη και τανινι. Τα αρωματικα με διαφορα φρουτα. Εγω τα αγοραζω απο το www.tsai.gr τα επαιρνα και πριν. Επισης αν καποιος φιλος η γνωστος παει Μόναχο ή Βιεννη να σου φερουν τσαγια απο το Haas & Haas η dalmair ειναι μακραν τα καλυτερα.

Δεν ειναι ακριβωσ τσαγια, ειναι μειγματα απο φρουτα και βοτανα και ειναι απλά γευστικα και υπεροχα ειτε σκετα ειτε με μελη ειτε με καστανη ζαχαρι...μνιαμ μου τρεχουν τα σαλι...παω να κανω κανενα...το σηκωνει ο καιρος

Εγώ πίνω έναν ελληνικό πάαααρα πολύ ελαφρύ...

Δεν έχω διαπιστώσει οτι την ενοχλεί.

Δοκίμασε να πιείς έναν ελαφρύ και αν δείς οτι έχει νευρικότητα και δεν κοιμάται μην ξαναπίνεις.

Είναι απ' όσο ξέρω ανάλογα στο παιδί.

Φανταζομαι να την ενοχλουσαν κ οι σοκολατες Σακουλινα....

Αυτο θα με πειραζε πραγματικα...Αν κ σημερα διαβασα ποσο "κακο" κανουν το βουτυρο κ η ασπρη ζαχαρη κατα τον θηλασμο....Αλλα εκλεισα γρηγορα το βιβλιο γτ αυτο δεν θα το αντεξω!!! :P:P:P

Cesilia δλδ "χειροτερευει" η κατασταση του με τον καφε???

Νατασακι...Δεν ερχεσαι τωρα να την πιουμε αυτη την εκπληξη???? :laugh:

Σημερα κοιμαται το 2ο 2ωρο της κ επειδη δεν το εχει ξανακανει δεν επεσα να κοιμηθω μαζι της....Νομιζα πως θα κοιμηθει το συνηθισμενο της 10λεπτο κ τωρα κουτουλαω.....

Λετε να μην κοιμηθει το βραδυ??? :woohoo:

Υγ.Αυτο που ειπα για τα παπουτσια δεν το εννοουσα!!!Για να σε πεισω το ειπα μονο!!!!!χαχαχαχαχαχα :P

Αντε κανονισε το!!!!

Cesilia εχω αγορασει 3-4 ειδη αρωματικων(οχι συσκευασμενα αλλα φυσικα) που μυριζουν καταπληκτικα αλλα στο μαγαζι μου ειπαν πως ολα περιεχουν καφεινη...Το μονο που μου προτειναν ειναι να τα βραζω οσο πρεπει το καθενα,να τα αφηνω 3-4 λεπτα,μετα να τα σουρωνω κ να ξαναφτιαχνω τσαι...Ετσι λεει φευγει το 90% της καφεινης αλλα....Και η γευση κ το αρωμα! :woohoo: Τι να πω!?

Αμαντα μου ξερω πως το καθε παιδακι αντιδρα διαφορετικα απλα ηθελα να δω πως αντεδρασαν τα παιδακια που ειναι νευρικα κ κοιμουνται ηδη λιγο...Πριν δλδ δοκιμασω στη δικια μου!!! :P :silly:

Οχι αυτα που σουλεω και που εχει στο σαιτ που σου ειπα, δεν εχουν φυλλα τσαγιου. Ειναι μειγματα απο φρουτα και βοτανα. Τα πρωτοαγωρασα στην Αυστρια και μετα βρηκα και στη γερμανια. Εχουν μεσα φλουδες μηλο, πορτοκαλη και φυλλα τριανταφυλλιας. Ψαξτο λιγο εχει και πραγματικα με λιγο μελι ειναι τελεια.

Ο δικός μου δεν αντεδρασε στον καφε. Η συμπαριφορα του ειναι ιδια. Ειτε πινω καφε ειτε δεν πινω- γιατι ειναι μερες που απλα δε με τραβαει ο καφες - ειναι το ιδιο υπερκινητικός, ανυσηχος και ζωηρός...αλλά ειπαμε καθε παιδι ειναι διαφορετικό

Ώστε εσύ μπλοκάρεισ το mammy

κ αργεί ;;;;;;;; Ανοιγεις συνέχεια θέματα;;;;;

Αναστασία μου, εγώ από την εγκυμοσύνη

επινα καφέ κάθε μέρα (βαρύ κ σκέτο!)...

Δεν την άλλαξα αυτήν την συνήθεια ούτε τώρα

που θηλάζω (με την σύμφωνη γνώμη των γιατρών μου)...

Ο σποράκος όπως ξέρεις, δεν είναι νευρικός

κ δεν έχει δώσει κανένα δείγμα ότι μπορεί

να τον ενοχλεί....... Επίσης κοιμάται μια χαρά....

...καλύτερα δεν γινόταν!!!

Δεν είμαι της άποψης του πειράματος...

Ελάχιστα στην εγκυμοσύνη κ καθόλου 1,5 που θηλάζεις,

δεν ξέρω πως θα επιδράσει στην μπέμπα...

Επειδη καταλαβαίνω πως θα έχεις φρικάρει όμως

δοκίμασε έναν ελαφρύ για αρχή

κ με πολύ προσοχή «κοίτα» πως θα αντιδράσει

το μωρό........

Γεια σας κοριτσουδια.......

Μαριμαρακι επιτελους σε συναντω!!ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΥΙΟ!

ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑ!

Αναστασουκο εγω πινω μονο ντεκαφαινε και αυτο μονο πρωι και σπανια απογευμα γιατι η δικη μου ειναι μια αντιγραφη της τσαχπινας στις συνηθειες...μονο σημερα λογω εμβολιου που κοιμηθηκε παραπανω!

Μια φορα ηπια κανονικο και απογευμα και μαλλον την ξενυχτησε!

Οποτε δεν το διανυνδυνευω,αν και εγω οπως και το Μαρακι στην εγκυμοσυνη του δινα και καταλαβαινε απο ολων των ειδων και 2 φορες τη μερα!

Τα γλυκα τα εχωπεριορισει σε συροπιαστα μονο...δεν εχουν γαλα!

Αλλα αν το παρακανω η ζαχαρη την ξαγρυπναει

φιλακια παω νανι

Αχ λίγο κακάο έβαζα στο γάλα μου η καημένη και μετά είχαμε πάρτυ. Που να πιω κανονικό καφέ. Ευτυχώς εδώ υπάρχει καφές από δημητριακά και σερβίρεται σε πολλά καφέ.

Εχω παρεα το κορίτσι μου που δεν λέει να κοιμηθεί και τον άντρα να με περιμένει στη γωνία... Φανταζεστε να πιω και καφέ τι έχει να γίνει;;;; Η μικρη θα σολάρει και το πιπίνι θα κοιμηθεί ...στη γωνία!

παρε απο βιολογικο καταστημα τον organic no caf της whole earth με κριθαρι,βυνη,κιχωριο,σικαλη,συκα ευγευστοτατος τον πινω χρονια αν και νομιζω οτι ο ελληνικος απο καφεδες με καφεινη ειναι ο πιο ελαφρυς ,μην αρχιζεις συχνη χρηση ντεκαφεινε εχει σιγουρα μακροπροθεσμα παρενεργειες :)

glayki έγραψε:

παρε απο βιολογικο καταστημα τον organic no caf της whole earth με κριθαρι,βυνη,κιχωριο,σικαλη,συκα ευγευστοτατος τον πινω χρονια αν και νομιζω οτι ο ελληνικος απο καφεδες με καφεινη ειναι ο πιο ελαφρυς ,μην αρχιζεις συχνη χρηση ντεκαφεινε εχει σιγουρα μακροπροθεσμα παρενεργειες :)

Ωραιο μου ακουγεται αυτο!

Θα το δοκιμασω!

Μπορείς να πίνεις ένα καφεδάκι αμέσως μόλις τελιώσεις το θηλασμό ουτώς ώστε μέχρι τον επόμενο θηλασμό να έχει περάσει η επίδρασή του. Ο παιδίατρος μου έλεγε ότι είναι ασφαλές να πίνεις καφέ τρείς ώρες πρίν το θηλασμό. Εγώ στην εγκυμοσύνη μου αλλά και το διάστημα που θήλαζα έπινα το πρωί ένα καφεδάκι αλλά φρόντιζα να το κάνω ελαφρύτερο (πρόσθετα περισσότερο νερό και λιγότερη ποσότητα καφέ).

βρε βρε το αναστασακι θελει καφεδακι!!

δυο παιδιατροι στην κλινικη στην ενημερωση...

Τεταρτη ο ενας: -Αν πιειτε κ κανα ντεκαφεινε καφεδακι δεν πειραζει..δεν κανει κακο!!

Πεμπτη ο αλλος..-Μακρια απο καφεδες!! φυσικα μακρια κ απο ντεκαφεινε!!

αχχχχχ Εχω πιει μονο ενα- δυο ντεκαφεινε..η αληθεια ειναι...με πολλα μπισκοτα..μιαμ μιαμ

τωρα συνεχιζω μονο με τα μπισκοτα!! :P

εσυ απ τη θεσσαλονικη ..μπορεις να πιεις ...σαλεπι!! :blink: :laugh:

Σημερα ηπια..χαμομηλι :S το κανα για το παιδακι μου..δεν τρελαινομαι!!

ενας ελληνικος,ενας ντεκαφεινε αραια κ που...ανθρωποι ειμαστε κ μεις!!

ενας light καφετιερας...

δεν κανει καφε,χυμο σοκολατα,τσιγαρο-ευτυχως δεν καπνιζα ποτε..γαλακτοκομικα....κ γω που πειναω κ διψαω συνεχεια?

Εκοψα την κοκα κολα..αλλα συνεχιζω τις σοκολατες!! :huh:

μαλλον εχω βγει εκτος θεματος ε? :S

Μαριμαρακι εχεις δικιο πως δεν ειναι καιρος για δοκιμες...Αλλα....ουτε για κουτουλιες!!!!!

Κι εγω συχνα πυκνα (κ καμια φορα επιτηδες για να ξυπνησω) κουτουλαω το κεφαλι μου στους τοιχους,στην πορτα...... :laugh:

Κοριτσια (Λινα-Εφη) εγω χθες που το εψαξα λιγακι,διαβασα πως ο ντικαφ ειναι "χειροτερος" επειδη εχει υποστει επεξεργασια!Για ντικαφ-νες ΔΕΝ το συζηταω!!!!!!Το μωρο θα φρικαρει απτα χημικα περισσοτερο απτην καφεινη!

Γλαυκη πολυ ωραια η ιδεα σου οπως κ η προταση της cesilia αλλα...Μενω σε χωριο γμτ...

Ουτε βιολογικα ουτε εξεζητημενα!!!!!Που να τα βρω κ ποιον να στειλω...?

Επισης..Κυριακη μου...Οι δικοι μου θηλασμοι ειδικα τα πρωινα ειναι ανα 1-1,5 ωρα!!!!Οποτε μαλλον δε θα περασει η δραση της καφεινης!!!

ΣΑΛΕΠΙ????Δε μου φτανουν οι θερμδες απτις σοκολατες?χαχαχαχααχχα

ΑθηναΚ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Τετοιο προβλημα δεν εχουμε ακομη!!!!!!!!

Κοριτσια λεω να δοκιμασω με εναν ελαφρυ ελληνικο ή φιλτρου καποιο απογευμα νωρις....Και βλεπουμε!

Πανω απ'ολα η τσαχπινα!!!!!! :)

Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας!!! :)

ti na pw kale koritsia ,emena h paidiatros sto attikopou mas ekane shmenariathilasmoumas eipai otiden pirazei allanamhn toparakanoume giati tha exei uperentash kaien thakoimate.

egw pinw mexri 2 thn hmera parapanwton enoxleiston upno to bradu .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...