Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παλευει για τη ζωουλα του..

Recommended Posts

ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....ΕΧΩ ΠΕΡΙΤΡΑΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 145
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

antroula θα σου πω να ηρεμησεις για δευτερη φορα! Τι σχεση εχουν τα δικα σου βιωματα με αλλων! Υπαρχουν ειναι σεβαστα αλλα μεχρι εκει!Επισης δεν εκρινα κανεναν απλα έθεσα τα επιχειρήματά μου γενικως και οχι προσωπικα σε σενα. Ειναι δυνατον "στο σπιτι του κρεμασμενου να μιλαμε για σχοινι". Πιστευεις τι δηλαδη οτι αν κακολογησουμε αυτη τη γυναικα κερδιζουμε κατι. Ουτε την αγαπη μας ζητησε ουτε την στηριξη μας ουτε την συμβουλη μας. Μονη της τραβαει το λούκι. Εμεις καθόμαστε εν αγνοία της και συζητάμε τι? Υπαρχει κανενας λογος να συζητησουμε αν εκανε καλα ή οχι!Αυτο εννοω και τιποτα παραπάνω.

εισαστε ολες επιεικος απαραδεκτες, η γυναικα εχει τον πονο της και το αγγελουδι παλευει για την ζωη του, θα επρεπε να γραψουμε να πανε ολα καλα και τιποτα αλλο, αυτος που φερει την ευθυνη ειναι η μανα και κανενας αλλος και ειναι δικια της υποθεση και δεν ξερουμε γιατι διαλεξε αυτον τον τροπο προφανως πιστευε οτι ειναι οτι καλυτερο για το παιδι της γιατι τωρα τελευταια γινεται και προπαγανδα για τον απολυτα φυσιολογικο τοκετο, ποιες ειστε που κρινεται ΘΕΟΣ και στην τελικη το φταιξιμο δεν το ριχνω τοσο στη μανα αλλα πιο πολυ στη μαια καλα αυτη η γυναικα δεν παει καλα να μην της δωσει καποια ιατρικη συμβουλη να κανει καποιον υπερυχο. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΠΟΝΑΝΕ!! Και οταν ενα παιδι παλευει και μια μανα πονα λιγος σεβασμος δεν βλαπτει!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΩ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΘΕΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΕΓ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑΔΙΚΑ ΜΟΥ ΒΙΩΜΑΤ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΝΙΩΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΘΑΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΤΟΤΕ....ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ....ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΥΣΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΡΔΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ,.ΤΩΡΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΑΚΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑ

Lena μου ευχομαι τωρα που σου γραφω ηδη να εχετε καλα νεα απο το μωρακι και γρηγορα να το παρει η μαννουλα του στο σπιτι τους!Πολλες ευχες για γρηγορη αναρρωση!

αυτα ειναι τα δυσαρεστα :(:(:(

κ μενα ο μικρος γεννηθηκε 4 φορες τυλιγμενος κ δοξα το θεο ολα πηγαν καλα....

ευχομαι ολα να πανε καλα...

ο θεος μαζι τους..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,ΓΙΑ Α+Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ,

ΕΙΜΟΥΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Η ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Φ.Τ.

ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.............

ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΛΛΥΜΑΤΑ....

Το τι κανει ο καθενας στην οικογενεια του για το παιδί του ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ !

Εσεις το λετε κολλημα, αλλοι το λενε φυσιολογικό . Ποιος θα ορισει τι ειναι το φυσικό ???

Διαβάζω να γραφετε για μωράκια που θα σωζονταν αν καναμε χρήση της τεχνολογιας καλυτερα .. Ποια ειναι η σωστή χρήση ?

Αναρωτηθήκατε ποτε για τα μωράκια με συνδρομο Down , τα μωράκια με μικρες κινητικές δυσκολίες , με "μικρα ψεγάδια" ( λιγοτερα -περισσοτερα δακτυλα στα χερια /ποδια) και για ποσα αλλα που οι γονεις τους αποφάσισαν οτι δεν ταιριαζουν στον τελειο κοσμο τους ... Που ειναι αυτα τα μωράκια ?

Προσφατα ακουσα για ενα μωράκι που εγκαταλειφθηκε στο Παιδων απο τους "γονεις του".. Εχει συνδρομο Νταουν , το εμαθαν στη Β΄επιπέδου και απλα περίμεναν να γεννηθει και να το παρατήσουν ...

ΑΣ ΠΩ Κ ΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΝΑ ΒΓΕΙ

ΝΙΚΗΤΗΣ .....

ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ (ΝΟΡΜΑΛ) ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ.

Κ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Αυτή η κοπέλα θα μπορούσε να έχει γεννήσει μια χαρά, να είναι το παιδάκι της υγιέστατο, και όλες θα λέγαμε τώρα "είδες, είδες;". Της έτυχε αυτό το πρόβλημα, όμως, το οποίο πολύ πιθανόν και να μπορούσε να προλάβει ή να ελέγξει αν έκανε τουλάχιστον υπέρηχο. Κι εδώ δε μιλάμε για έκτρωση λόγω κάποιας "ατέλειας" του εμβρίου, δε νομίζω να μίλησε καμία για κάτι τέτοιο. Μπορεί να έκανε 150 εξετάσεις, να γεννούσε στον πιο ονομαστό γιατρό, και να συνέβαινε ακριβώς το ίδιο πράγμα, και θα γράφαμε τώρα σε ένα ποστ όπου θα μιλούσαμε για την ανευθυνότητα των γιατρών...

Ελπίζω το μωράκι να είναι ήδη καλύτερα. :kiss:

Μερικες φορες δειχνουμε τοσο εμπιστοσυνη και νιωθουμε τοσο σιγουρες για καποια θεματα και τελιακ διαπιστωνουμε οτι ειναι αργα να κανουεμμ κατι γιανα διορθωσουμε τη λαθος κινηση .

Η συγκεκριμενη μαμα σιγοουρα δνε ηθελε να κανει τετοιο στο μωρο της αλλα εγω εκει που τρελλαινομαι ειναιμε το θρασος της καθε μιας που θελι να λεγεται μαια η γιατρος η οπως αλλιως μας ερθι και παιρνει την αποφαση να ξεγγενησει μια γυναικα στο σπιτι .ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΜΝΑ μεγα λαθος !Αν ειναι να ξαναγυρισουμε στα παλια να ξεγεναμε στα χωραφια καιμετα κατευθειαν για δουλεια .

Οταν μενει μια γυναικα εγκυος ανεξαρτητα αν θελι να παει σε κλινικη η νοσκομειο δημοσιο η ιδιωτικο !πρπεει να κανει οποσδηποτε καποιες εξετασεις και να πηγαιενι εστω μια φορα στο μηνα στο γυναικολογοτης .

Η περιτυλιξη μπορει να γινεικαι τελευται στιγμη αλλα αν ειχαν μαζει υπερηχο θα το βλεπανε .Για μενα οι γυανικες που ξεγεννανε στα σπιτια τους ειναι ανευθυνες ;εκτος και αν εχου τα φραγκα και εχουν ολοκληρο τιμ απο γιατρους εδω λεμε πρπει να εισια σε νοσοκομειο που ναε χει ολα ατ μηχανηματα και οχι στο σπιτι !Αντε μακαρι να γινει καλα το μωρακι μονο αυτο εχει σημασια .

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΕΙΤΑ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΓΟΡΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

Geia sas koritsia. To moraki distixos xeirotereuei.... Emfanistike provlima sto enteraki toy, eprepe na tou to kopsoun k na tou to ksanarapsoun kai prepei na kanei kai mia epemvasi stin kardoula tou... To exoun stin entatiki neognon kai apoti fainetai tha meinei arketo kairo akoma ekei..

Mη μας λες τέτοια...εύχομαι να είναι τυχερούλης....μέσα από την καρδία μου κάνω μια προσευχή να γίνει ένα μικρό θαυματάκι...τοσο δα...να το χαρει καιη μανουλα του....

Ας καθίσει λίγο καιρό παραπάνω στο νοσοκομείο, αν αυτό θα το γιατρέψει... Μακάρι να γίνει καλά κι όλα αυτά να είναι μια κακή ανάμνηση... :(

Η Χάρη της Παναγίας, της πιο γλυκιάς μαμά όλου του κόσμου, ας κάνει το θαύμα της! Ας βγει νικητής αυτής της μάχης ο μπεμπούλης.

Καλή δύναμη στους γονείς του...

Πόσο κρίμα Θεε μου! :(:(:(:(:(:(:(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...