Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα σας!

Να πώ τον πόνο μου, θα σκάσω....

Μετά από περίπου 1 χρόνο άκαρπων προσπαθειών, ο γυναικολόγος μου ζήτησε σπερμοδιάγραμμα απ' τον καλό μου.

Έχουμε στα χέρια μας λοιπόν τα αποτελέσματα κ παρόλο που δεν τα είδε γιατρός,δε μας φάνηκαν κ ιδιαίτερα καλά...

Ξέρετε να μου πείτε κανέναν καλό ανδρολόγο στη Θεσσαλονίκη?

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κ ελπίζω το καλύτερο για όλες σας.

Δημοσίευση

Καλησπέρα Mary! Γνωρίζω κι΄εγώ έναν κορυφαίο ανδρολόγο. Τον είχα ακούσει σε μια εκπομπή στο ραδιόφωνο εντελώς τυχαία και μου έκαναν φοβερή εντύπωση αυτά που έλεγε. Είναι κορυφή ο άνθρωπος μιλάμε όσοι τον ξέρουν αυτό λένε. Άν θες σου στέλνω Pm

• 4 weeks later...
  • 7 months later...
Δημοσίευση

mary1976 έγραψε:

Κορίτσια καλημέρα σας!

Να πώ τον πόνο μου, θα σκάσω....

Μετά από περίπου 1 χρόνο άκαρπων προσπαθειών, ο γυναικολόγος μου ζήτησε σπερμοδιάγραμμα απ' τον καλό μου.

Έχουμε στα χέρια μας λοιπόν τα αποτελέσματα κ παρόλο που δεν τα είδε γιατρός,δε μας φάνηκαν κ ιδιαίτερα καλά...

Ξέρετε να μου πείτε κανέναν καλό ανδρολόγο στη Θεσσαλονίκη?

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κ ελπίζω το καλύτερο για όλες σας.

κορίτσια καλησπέρα!!!

είμαι νέο μέλος στο "κλαμπ" του mammyland και θα ήθελα και εγω την βοηθειά σας!!!

εδώ και ένα χρόνο περιπού με τον άντρα μου κάνουμε προσπάθειες για να αποκτήσουμε και εμείς το δικό μας "φασολάκι" αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε αποτέλεσμα!!:(

πριν από μερικές μέρες έκανα σαλπιγγογραφία έπειτα από υπόδειξη του γυναικολόγου μου και ο άντρας μου έκανε σπερμοδιάγραμμα.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα για εκείνον δεν ήταν καλά.(ενώ ο αριθμός των σπερματοζ. ήταν σουπερ, έχει πολύ χαμηλή κινητικότητα 6%)

τώρα θα πρέπει να κάνει μία νέα εξέταση που λέγεται κατάτμηση DNA σπέρματος.

έχουμε αγχωθεί αρκετά γιατί ο γυναικολόγος μου έκανε λόγο για εξωσωματική!! θα ήθελα όμως πριν κάνουμε οτιδήποτε, να πάμε και σε έναν ανδρολόγο-ουρολόγο να πάρουμε και από εκεί μια γνώμη.

ξέρετε κάποιον καλό στην Θεσσαλονίκη που να είναι ειδικός σε αυτο το θέμα??

επίσης γνωρίζετε κάτι για το Embryolab? λέμε να κάνουμε εκεί τις νέες εξετάσεις! έιναι αξιόπιστο?

σας ευχαριστώ πολύ!!!

φιλιά :)

Δημοσίευση

ολγα καλησπερα,

δε γνωριζω για ποιον ανδρολογο λενε τακοριστσια. Θα σου στειλω σε πμ τον δικο μας ουρολογο ο οποιος παρακολουθει τον αντρα μου και ειναι καλος επιστημονας.

κατατμηση dna γιατι σας ζητησε ;; εχετε ασχημη μορφολογια;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια καλά και εγώ εδώ τα ίδια σπίτι με τα κορίτσια αυτό το διάστημα.. σήμερα θα κάνουμε τα γλυκά μας μελομακάρονα κουραμπιέδες .. θα κάνω μια προσπάθεια να μην φάω πολλά 😂 Εμένα η κοιλιά μου πετάχτηκε για τα καλά πλέον ειμαι και στον 5ο μήνα ! βάζετε καμιά κρέμα στην κοιλιά για ραγάδες κορίτσια ; 
    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...