Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο μπαμπάς και η μαμά έβλεπαν τηλεόραση όταν η μαμά είπε:

«Είμαι κουρασμένη, πηγαίνω για ύπνο».

Πήγε πρώτα στην κουζίνα να ετοιμάσει τα σάντουιτς των παιδιών για το σχολείο.

Έβαλε τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων και έβγαλε το κρέας από την κατάψυξη για το αυριανό δείπνο.

Άπλωσε τα πλυμμένα ρούχα, έραψε ένα κουμπί, μάζεψε τα παιχνίδια των παιδιών και έβαλε το τηλέφωνο στη βάση του.

Πότισε τα φυτά και έβγαλε τα σκουπίδια έξω.

Τότε λοιπόν άρχισε να χασμουριέται και αποφάσισε να πάει στο κρεβάτι της.

Σταμάτησε για ένα λεπτό να γράψει ένα μήνυμα στη δασκάλα, μέτρησε τα χρήματα για την εκδρομή των παιδιών και μάζεψε ένα βιβλίο που ήταν κάτω από την καρέκλα.

Ετοίμασε μια ευχετήρια κάρτα για τη φίλη της, έφτιαξε τη λίστα με τα ψώνια και τα έβαλε δίπλα από την τσάντα της.

Μετά η μαμά καθάρισε το πρόσωπο της με λοσιόν, έβαλε κρέμα νυχτός και βούρτισε τα δόντια της.

Ο μπαμπάς φώναξε :

«Νόμιζα ότι θα πήγαινες για ύπνο !?»

«Τώρα, πηγαίνω», του απάντησε.

Έβαλε νερό στο μπωλ του σκύλου, κλείδωσε την πόρτα και έσβησε το φώς στο διάδρομο.

Έριξε μία ματιά στο δωμάτιο των παιδιών, μάζεψε κάτι βρώμικα μπλουζάκια και κάλτσες από το πάτωμα και καθησύχασε ένα από τα παιδιά που δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Μόλις έφτασε στο δωμάτιό της. έβαλε το ξυπνητήρι, ετοίμασε τα ρούχα της για την επόμενη μέρα και συγυρίσε λίγο τα ρούχα του άνδρα της.

Συμπλήρωσε στη λίστα της τρία πράγματα που πρέπει να κάνει.

Εκείνη τη στιγμή ο μπαμπάς είπε : «Πάω για ύπνο».

Κι αυτό έκανε, χωρίς να το ξανασκεφτεί.

Τίποτα το περίεργο ?

Αναρωτιόμαστε γιατί οι γυναίκες ζούν περισσότερο...

Γιατί είναι φτιαγμένες για μεγάλες αποστάσεις.

Δεν μπορούν να πεθάνουν νωρίς, έχουν πολλά πράγματα να κάνουν.

Στείλε αυτό το μήνυμα σε όλες τις σούπερ-ηρωίδες που γνωρίζεις.

Kαι μετά πήγαινε να κοιμηθείς...

Δημοσίευση

Έτσι έτσι... Τώρα το βιώνω κιόλας!! Δίνω το τελευταίο γεύμα στις 12 το βράδυ .. και πάω για ύπνο μετά τις 2! Μέχρι να μαζέψω μπιμπερό,να πλύνω,ν'αποστειρώσω,να μαζέψω τα δικά μας πιάτα, ρούχα κ.ο.κ κι ακόμα είναι μωράκι!! Που να μεγαλώσει κιόλας κι έρθει κι ένα 2ο!! :woohoo:

Αλλά νομίζω πως.. αντέχω ακόμα!! :laugh: Καλά πάμε...

Δημοσίευση

πολυ καλο κ αν μου επιτρεπεις θα συμπληρωσα κατι ;) παμε για υπνο κ στριφογυρναμε αρκετη ωρα γιατι εχουμε πολλα στο μυαλο μας :) κ μολις οι αντρες μας ακουμπησουν το κεφαλι τους στο μαξιλαρι μετα απο λιγο ακους ενα γνωριμο ροχαλητο :laugh:

ενας ξαδερφος μου ελεγε γι'αυτο ειναι επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι κ δεν εχουμε τυψεις...... :woohoo: :woohoo:

  • 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
    • Α και βγάζει πάρα πολλές κραυγές και γελάει πολύ .Και οταν τον βάλεις στην αγκαλιά σου αρχίζει και κάνει βήματα σαν να περπατάει.
    • Καλησπέρα κορίτσια .Εμεις στις 12/8 γίναμε 4 μηνών ..Ο μικρός κοιμάται μια χαρά λίγο με το φαγητό λόγω ζέστης μας κάνει διάφορα και δεν τρώει όλες τις φορές καλά αλλά γενικά μια χαρά .Δεν ξέρω αν φαίνεται πιο μετά το άλμα ανάπτυξης .Απλα ξαφνικά αύξησε κατά πολύ το φαγητό .
    • Και εγώ η αλήθεια είναι πως σε λυπήθηκα διαβάζοντας το…. Δεν υπάρχει κάποια λύση που μπορεί να σου δώσει κάποια από μας εδώ μέσα….,και το 5-6 φορές να ξέρεις δεν είναι κάτι ξένο…. Εγώ φαντάσου τώρα για πλάκα πάω 3-4 που δεν έχω δίδυμα… και επειδή ξυπνάει η μικρή σε όλο το βράδυ σίγουρα θα σηκωθώ 5 φορές για πλάκα …. Και δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όταν γεννηθούν ούτε τοσο θα κοιμάσαι…το μόνο που θα αλλάξει είναι ο πόνος κ το βάρος ….. προσπάθησε να δεις την όμορφη πλευρά ότι πέρασαν τόσοι μήνες και πήγαν όλα καλά και σε λίγες μέρες θα τα έχεις αγκαλιά….
    • Καλά αυτό με τα πόδια το ξέχασα….μα ποσό δίκιο έχεις! Πως έγιναν τα πόδια έτσι…. Εγώ τα πρωινά όταν περπατάω νιώθω στην αρχή να πονάω κ λίγο από το παίξιμο στις πατούσες   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...