Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Egw gennhsa me episklhrhdio kai hmoun apla tyxerh giati apo thn anaisthisia den mporousa na sprwksw swsta.Eytyxws to mwro vgike amesws giati den kserw posh wra tha paidevomoun na estiasw sto swsto shmeio.Par'ola ayta pali me episkliridio tha ksanagennousa apla kai mono giati eimai deilh.Thavmazw tis gynaikes pou gennane xwris enesh kai ap'oti exw akousei apo files mou den einai kai toso fovero.Eksallou ki emas oi mamades mas otan mas gennhsan den yphrxan episkliridioi kai tetoia.

Sou euxomai na pane ola kala kai to mwraki sou na einai gero!!

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ?ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ )ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΑ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΗΛΑΖΕΙ Η΄ΟΧΙ...ΕΛΕΟΣ...ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ....

ΔΗΛ.ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ?Η ΑΜΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ?

ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ...ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ....ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥ....ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ....

Δημοσίευση

ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΑ ΦΥΣΙΟΛΓΙΚΑ....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Είπε καμία ότι το δέσιμο της μάνας με το παιδί κακά τα ψέματα είναι πιο έντονο όταν ο τοκετός είναι "φυσικός"? :ohmy::lol:

Είδες LaLa? Σου είχα υποσχεθεί στο άλλο thread ότι δε θα ξανασυμφωνήσω μαζί σου! Λες και το' ξερα! :P :woohoo:

Έκανα επισκληρίδιο τελικά και αναγκαστικά λόγω καισαρικής και όλα καλά! :cheer:

Ιφιγένεια αργεις να παρεις μερος σε καποια θέματα και εχω ξεχάσει οτι εχω συμμετέχει! :P :laugh:

Να μην συμφωνεις μαζί μου αυτο ειναι καλο για να προάγεται ο διαλογος , δυστυχως ομως κατι τετοιο εδω μεσα ειναι λιγο δυσκολο ;)

Δημοσίευση

filos`ifigen έγραψε:

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ?ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ )ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΑ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΗΛΑΖΕΙ Η΄ΟΧΙ...ΕΛΕΟΣ...ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ....

ΔΗΛ.ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ?Η ΑΜΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ?

ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ...ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ....ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥ....ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ....

:) ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ..

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.. :)

Δημοσίευση

Εγω εκανα καισαρικη με επισκληριδιο και ηταν τελεια!!! δεν πονεσα καθολου καταλαβαινα τα παντα εκτος απο τον πονο! :P μιλουσα με τους γιατρους και ειδα το παιδι μου μολις το βγαλανε! το μονο αρνητικο ηταν οτι μετα ημουν πρησμενη σαν να με φουσκωσαν με τρομπα :P:P και ειχα φαγουρα σε ολο μου το σωμα!(κανα δυο μερες)

υπαρχουν γυναικες που εχουν πολυ ευκολη γεννα και η επισκληριδιος δεν χρειαζεται,αν χρειαστει ομως, εγω λεω ΝΑΙ!!!

Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες να γεννησετε φυσιολογικα ,χωρις επισκληριδιο και μ'ενα πονο!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ(ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ)ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ Κ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΣΩΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! :)

Δημοσίευση

Να σου πω την αληθεια και γω ηθελα να γεννησω χωρις επισκληριδιο αλλα κακα τα ψεμματα θελει κοτσια να το κανεις ενω ξερεις οτι εχεις την επιλογη να μην πονεσεις. Οποτε εκανα την παπια :blush: και με την επισκληριδιο ητανε σαν γιορτη...ουτε πονοι ουτε τιποτα, χαλαρη, χαρουμενη μεχρι τελευταια στιγμη που γεννησα. Το "κακο" ητανε οτι δεν καταλαβα οτι γεννησα παρα μονο οταν ειδα το μωρο. Ολα γιναν τοσο γρηγορα (αφου δεν πονας) και δεν μπορω να πω οτι καταλαβα γεννα. Το μετα το καταλαβα μια χαρα απο τα ραμματα..Νομιζω οτι θα ξανακανα επισκληριδιο γιατι ουτως ή αλλως δεν ενιωσα να εχω παρενεργειες που το φοβομουν και αυτο. Παιζει παντως πολυ μεγαλο ρολο και ο αναισθησιολογος. Πρεπει να ξερει καλα τη δουλεια του.

Δημοσίευση

Θα θελα να συμπληρώσω κάτι σε αυτά που έγραψα ....

Στην εποχή μας έχουμε καταντήσει το φυσικό και το φυσιολογικό να το λέμε "εναλλακτικό"!!!

Είμαι λοιπόν από αυτές που θεωρούν το φυσικό, το φυσιολογικό, το χωρίς ΠΕΡΙΤΤΑ φαρμακα, αυτονόητο. Οταν χρειάζεται ιατρική περέμβαση όταν π.χ. δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς από το να πάρουμε κάποιο φάρμακο σαφώς και είναι σωτήριο το γεγονός ότι αυτό υπάρχει. Απλά θεωρώ ότι θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τις παρενέργειες που έχει κάθε τι παρεμβατικό στην υγεία μας και σε μια φυσική διαδικασία όπως είναι το θαύμα του τοκετού, όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, ανάγκη.

Φυσικά έχουμε την επιλογή να παίρνουμε ότι φάρμακο θέλουμε π.χ.από το φαρμακείο, συχνά χωρίς καν την απαραίτητη ιατρική συνταγή, όπως το ντεπόν και να το καταναλώνουμε κατά βούληση).

Η γέννα (που εξελίσσεται ομαλά, υποβοηθούμενη σωστά, με πίστη στη γυναίκα, γιατί αυτό πιστεύω ότι παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο και όχι βέβαια οι περιπτώσεις που δημιουργείται πραγματικό πρόβλημα) είναι ένα θαύμα του γυναικείου σώματος όχι της επιστήμης.

Αυτά ήθελα να διευκρινίσω .

Δημοσίευση

ΑΡΓΩ έγραψε:

Θα θελα να συμπληρώσω κάτι σε αυτά που έγραψα ....

Στην εποχή μας έχουμε καταντήσει το φυσικό και το φυσιολογικό να το λέμε "εναλλακτικό"!!!

Είμαι λοιπόν από αυτές που θεωρούν το φυσικό, το φυσιολογικό, το χωρίς ΠΕΡΙΤΤΑ φαρμακα, αυτονόητο. Οταν χρειάζεται ιατρική περέμβαση όταν π.χ. δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς από το να πάρουμε κάποιο φάρμακο σαφώς και είναι σωτήριο το γεγονός ότι αυτό υπάρχει. Απλά θεωρώ ότι θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τις παρενέργειες που έχει κάθε τι παρεμβατικό στην υγεία μας και σε μια φυσική διαδικασία όπως είναι το θαύμα του τοκετού, όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, ανάγκη.

Φυσικά έχουμε την επιλογή να παίρνουμε ότι φάρμακο θέλουμε π.χ.από το φαρμακείο, συχνά χωρίς καν την απαραίτητη ιατρική συνταγή, όπως το ντεπόν και να το καταναλώνουμε κατά βούληση).

Η γέννα (που εξελίσσεται ομαλά, υποβοηθούμενη σωστά, με πίστη στη γυναίκα, γιατί αυτό πιστεύω ότι παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο και όχι βέβαια οι περιπτώσεις που δημιουργείται πραγματικό πρόβλημα) είναι ένα θαύμα του γυναικείου σώματος όχι της επιστήμης.

Αυτά ήθελα να διευκρινίσω .

Πολύ σωστά τα λες, εξέφρασα κι εγώ την άποψη μου σε προηγούμενη σελίδα.

Μαλλον μπερδευουμε μια τόσο φυσιολογική διαδικασία ( όταν εξελίσσεται ομαλά ) με το μαζοχισμό....

Δημοσίευση

Την πρώτη μου κόρη είπα θα τη γεννήσω σε μπανιέρα χωρίς επισκληρίδιο. Είχα κάνει και μαθήματα ανώδυνου τοκετού, είχα ακούσει και από πολλές κοπέλες ότι είχαν γεννησει χωρίς και είπα "εγω δεν θα τα καταφέρω;". Στην πορεία όμως όταν άρχισαν οι δυνατοί πόνοι έγινα αφίσα στο ταβάνι από τους πόνους. Πανικοβλήθηκα και έχασα την μπάλα. Μου έκαναν επισκληρίδιο και ουσιαστικά μου πρόσθεσαν επιπλέον πόνο. Δεν έκανε και πολλά και μετά τρελάθηκα στον πόνο. Δεν μπορούσα να ακουμπήσω την πλάτη μου!

Στη δευτερη κόρη είπα τα ίδια. Θα γεννήσω σε μπανιέρα και χωρίς επισκληρίδιο. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. Κρατούσα τις αναπνοές σωστά, βρήκα μια στάση που να με βολεύει (με τίποτα ξαπλωμένη) και όταν άρχισαν οι δυνατοί πόνοι βουτηξα στην μπανιέρα και σαν στρατιωτάκι, γέννησα.

Οπότε είναι πως θα σου κάτσει. Δεν είμαι ούτε υπερ, ούτε κατά. Αν ποτέ όμως γεννήσω ξανά (λέμε τώρα) δεν θα κάνω επισκληριδιο.

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ :dry:

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΕΛΕΓΑ :cheer:

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ.....

• 2 months later...
Δημοσίευση

loukoumas έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΓΗΘΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ).ΕΙΧΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΟΝΟ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ(ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ).ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 4 ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΡΥΠΗΣΕ ΠΙΣΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΡΥΠΩΝΤΑΣ ΜΗΝΙΓΓΑ.,ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ ΡΑΧΙΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΚΙΝΗΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΝΩΤΙΑΙΟΥ ΥΓΡΟΥ,ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΩΘΗΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΖΑΛΗ,ΑΣΤΑΘΕΙΑ,ΚΛΑΜΜΑΤΑ,ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΩΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΕΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.10 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ,ΘΗΛΑΖΑ ΞΑΠΛΩΤΗ,ΕΤΡΩΓΑ ΞΑΠΛΩΤΗ,ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΡΩΤΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!ΑΝ

ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!!

Ακριβώς αυτό που περιγράφεις το έπαθε γνωστή μου πριν τα Χριστούγεννα στο ιασω... Μόνο που την ταλαιπώρησε πολύ περισσότερες μέρες...

Μεγάλη προσοχή στο θέμα "γιατρός" αλλά και στο θέμα "αναισθησιολόγος"...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...