Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακι μου μην μου αγχωνεσαι θα την βρουμε την ακρη στο αγια σοφια ειναι και η παιδιατρος μας και μαλιστα την ειχα ρωτησει προχθεσ για τον μπεμπη ...θα σου πω απο το τηλ τι μου ειπε αλλα σηκωσε το καλεεεεεεε

• Απαντήσεις 114
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!ΠΑΡΑ ΜΟΝΩ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ....ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΙ!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΧΝΕΤΕ....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!

Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου κουκλα μου δεν ξερω τι να σου πω...δειξε δυναμη κοπελα μου πατε κ στο γιατρο που λες κ ισως να μη χρειαστειτε χειρουργειο..τις ευχες μου κ μια μεγαλη αγκαλια σε σενα κ το σπυρακο σου, θα σε σκετομαι κ θα περιμενω τα νεα σας.. :kiss:

Δημοσίευση

Αχ, βρε Αναστασια μου!

Μακαρι ολλα να πανε καλα!

Μακαρι κοπελα μου να τους βγαλει ψευτες ο Σπυρος μας!

Σε καταλαβαινω απολυτα!

Και εμεις μαλλον δεν θα γλιτωσουμε το χειρουργειο στα ματακια της!

Δειξε δυναμη κοπελα μου να παιρνει και ομικρος!

Αν το καρμακι δινει καλη τυχη σου δινω και εγω ενα!

Δημοσίευση

ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!

Δημοσίευση

Ευτυχώς ή δυστυχώς αντέχουμε πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζουμε και πολύ περισσότερο οι μανούλες. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς αλλά θα το αντέξεις και θα βγείτε και νικητές.

Τα παιδιά έχουν μεγάλες δυνατότητες και τα κύτταρά τους και οι νευρώνες τους έχουν τη δυνατότητα να αναπλάθονται. Και νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις όσο νωρίτερα γίνει η θεραπεία τόσο καλύτερη εξέλιξη έχουν τα παιδιά. Ο γιατρός εφόσον είναι τόσο καλός θα σας εξηγήσει τα πράγματα και θα σας καθοδηγήσει. Τίποτα δεν είναι τόσο φοβερό όσο ακούγεται.

Κι επειδή ανέφερες την πιθανότητα προβλημάτων ομιλίας και μαθησιακών δυσκολιών, σαν δασκάλα παιδιών με προβλήματα μπορώ να σου πω ότι με τη σωστή εκπαίδευση και φροντίδα όλα βελτιώνονται ή ξεπερνιούνται.

Παρεπιπτόντως κι εγώ Νέα Πέραμο μένω.

Δημοσίευση

Αγαπη μου εχεις ολες τις ευχες μου στο μαξιλαρακι του μπεμπουλη σου να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει τιποτα αλλο πιο περα (απο ιατρικης πλευρας), εξαλλου ειναι αντρακι δυνατο μη το ξεχνας ποτε αυτο ,και μη μου απογοητευεσαι γιατι μπορει να ειναι τοσο μικρουλης αλλα και το να βλεπει τη μανουλα του λυπημενη και απεγνωσμενη δεν ειναι οτι καλυτερο γι αυτον.

Γι'αυτο καλη μου πνιξε τον πονο σου και την απογνωση σου για τα απανωτα προβληματα και δες μονο το παιδακι σου και πως μπορεις να το βοηθησεις να περασει και αυτη τη δυσκολη στιγμη δεν λεω μανα εισαι και πονας αλλα η μανα επισης πρεπει να πνιγει τον πονο της και να προστατευει το παιδακι της .

ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ !!!!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ POST ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ .ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ .

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

μαιρη να σε ρωτησω σε ποιον κανατε τα χειρουργεια αν επιτρεπετε?

O mikros xeirourgithike se kliniki tis Germanias.

Oson afora ta problimata an den xeirourgithei ayto pou mas eipan tha einai oti den tha mporei na akousei,na dei kala,kinitika problimata ktl.alla apo tin stigmi pou xeirourgite den yparxei kanena problima giati exei xoro na anaptixthei o egefalos.

O dikos mas meta ta xeirourgia zei kai megalwnei san ena fisiologiko paidi kai san pote na min ypirxe problima.

Kserw eisai manoula kai ponas oso ta skeftese alla skepspou oti einai gia kalo tou paidiou sou an tha xreiastei xeirourgeio fisika kai an sou poun na xeirourgithei min to skefteis oute lepto,aksizei to risko kai na ksereis pws oso pio noris toso to kalitero.Emas mas eixan pei oti einai na ginei tha ginei mexri 2 eton,meta einai dyskolo na anaptixthei to kranio.ksekinisame 4 minwn kai 1,5 xronwn eixan teleiwsei ola,bebaia itan kai 3 xeirourgia,se esan tha einai ena logika an xreiastei ;)

Δημοσίευση

Οσο δυσκολη και να ειναι η κατασταση τα προωρα μωρακια εχουν πολυ δυναμη μεσα τους αυτο ειναι σιγουρο.μην σε παρει απο κατω πρεπει να ε χειςδυναμη και πιστη και ολα θα πανε καλα. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

Δημοσίευση

καθομαι και σκευτομαι απο που να παρω δυναμη σημερα ολη μερα με κοιταει και λεει μαμα μαμα...οπου και να παει σε οποιον και να ειναι αγκαλια μαμα λεει

οτι χρειαστει να γινει θα το κανω οτι χρειαστει,οσο και αν ποναω οσο και αν φοβαμαι αφου ειναι για το καλο του θα γινει αυτο ειναι το μονο σιγουρο

θελω να επλπιζω οτι θα μας λυπηθει ο θεουλης και δεν θα μας δωσει αλλες δοκιμασιες και ταλαιπωριες τουλαχιστον οχι αλλες για το μωρο μου σε εμενα ας δινει οσες θελει

θελω να ελπιζω οτι θα ειναι και η τελευταια μεγαλη μας δοκιμασια το ελπιζω και το παρακαλαω

Δημοσίευση

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ! ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ. ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Αναστασία μου κουράγιο και υπομονή.Ελπίζω και εύχομαι η Παναγία να σας βοηθήσει και να βγείτε νικητές από όλη την ιστορία και πραγματικά να μη χρειαστεί χειρουργείο αλλά και αν χρειαστεί θα είναι για το καλό του.Ξέρω πόσο σε τρομάζει η ιδέα του χειρουργείου οδικός μου που έκανε μία μικροεπέμβαση το καλοκαίρι και ήμουν μέσα στο άγχος αλλά όλα πήγαν καλά έτσι και σε σας.Πήγαινε τον στο γιατρό και ζήτα και δεύτερη γνώμη.Υπομονή κορίτσι μου και αυτή να είναι η τελευταία περιπέτεια σας.Σας φιλώ :kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ;; ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ.

ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΚΑΙ ΘΕ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΟΟΟΟΛΑ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ....ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

NΑΤΑΣΑ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :):)

Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ!!!!

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ Κ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΝΟΥΛΑ Κ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ!!! ;)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ βρε Αναστασία μου.. :( πότε θα πάρεις μια ανάσα κι εσύ!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην είναι τίποτα! Και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνουν δυσάρεστα! Όλα να πάνε καλά!! ;)

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλημερα σας ευχαριστω πολυ πολυ για την στηριξη και το κουραγιο που μου δινετε το χρειαζομαι παρα πολυ

μακαρι να ξυπναγα σημερα και ολα να ηταν ενα κακο ονειρο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...