Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχχχ βρε κοριτσια ηθελα να ηξερα ποτε μα ποτε θα εχω να γραψω κατι ευχαριστο. ειλικρινα εχω αρχισει και απορω με την γκαντεμια και την κακοτυχια μας

χθες πηγαμε στην παιδιατρο για εμβολιο και στον ελεγχο που του εκανε(μετρησεις κτλ)τα νεα ηταν αποκαρδιωτικα....το κεφαλακι του ακομη στα ιδια κοντευουν να περασουν 3 μηνες και ακομη ειναι 44εκ.

περιμενα και εγω με μια αγωνια,με μια λαχταρα αλλα με αυτα εμεινα!!!

η παιδιατρος μου ειπε οτι πλεον δεν θελει να περιμενει αλλο,οτι του δωσαμε αρκετο χρονο και δεν ειδαμε αποτελεσμα αρα πρεπει να κινηθουμε αλλιως....και πως ειναι αυτο??? να παμε πια σε νευροχειρουργο!!!!!!

μιλαει επισημα πλεον και η παιδιατρος μου για μικροκεφαλια και συνοστεοση οποτε ο νευροχειρουργος θα μας πει πια τι πρεπει να κανουμε (αξονικη,μαγνητικη,αλλες εξετασεις η ακομη και χειρουργειο)

για αλλη μια φορα μου κοπηκαν τα ποδια,για αλλη μια φορα νιωθω να χανομαι,για αλλη μια φορα κλαιω μονη μου,για αλλη μια φορα ζηταω την ...κουβεντουλα σας για να μην τρελαθω επιτελους

ολα ερχονται το ενα πανω στο αλλο βρε κοριτσια ολα!!!!!!!!!!!

μπορει να μην χρειαστει χειρουργειο και να κανουμε μονο εξετασεις(ο γιατρος στον οποιο με εστειλε ειναι κορυφη,εψαξα γιαυτον και εμαθα τα καλυτερα..εχει κανει αμετρητες επεμβασεις και εχει βοηθησει πολλα παιδακια)εκλεισα ραντεβου να μας δει την τριτη που μας ερχεται το απογευμα στο παιδων αγια σοφια

σας θερμοπαρακαλω για ακομη αλλη μια φορα καντε μια ευχουλα να πανε ολα καλα για το παιδακι μου ειναι τοσο μικρουλης για να ταλαιπωρειται τοσο πολυ....

• Απαντήσεις 114
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καταρχήν σου έστειλα 1 καρματάκι για καλή τύχη. Αχ βρε κορίτσι μου μην στενοχωριέσαι και όλα θα πάνε καλά. Εφόσον ο μικρούλης σου ξεκίνησε και να περπατάει σημαίνει πιθανά πως δεν υπάρχει κάτι νευρολογικό που να εμποδίζει την ανάπτυξή του. Όλα θα πάνε καλά και η Παναγίτσα θα σας βοηθήσει για μια ακόμη φορά. Καμιά φορά γίνονται και λάθος στις μετρήσεις. Εμένα μια φορά το έβγαλε 44 και την επόμενη 42 πράγμα που δεν ήταν αληθές. Τι θα έλεγες να άλλαζες ακόμα και την παιδίατρο? Να πάρεις τουλάχιστον και 2η γνώμη. Αλήθεια στη Κέρκυρα πήγατε?

Όλα θα πάνε καλά να το θυμάσαι ο θεός όποιους αγαπάει τους παιδεύει λιγάκι παραπάνω :kiss:

Δημοσίευση

Αναστασια απ οτι εψαξα ειδα οτι αυτο -αν ισχυει-αντιμετωπιζεται με χειρουργιο και το παιδι ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ..Ο Σπυρος μπορει να εχει ταλαιπωρηθει αλλα αν χρειαστει να ταλαιπωρηθει κι αλλο με χειρουργειο θα γινει καλα Ευχομαι να μην χρειαστει τιποτα και να σταματησει edv αυτο το σκωτσεζικο ντους

Φιλια δωσε του πολλα Σε σκεφτομουν μολις πριν -σου εστειλα pm

Δημοσίευση

αναστασια μου καλη τι στεναχωρια εχεις κοπελα μου παλι πιστευα οτι ειχε τελειωσει αυτο το θεμα...

πολυ στεναχωρηθηκα

καθε βραδυ ο μπεμπουλης θα ειναι μεσα στην προσευχη μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι ολα καλα..

αν και ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε σου εχω πει για τον γιο σου..ειναι γιγαντας δεν υπαρχει περιπτωση και αυτο να το πιστεψεις να το δεις..

Δημοσίευση

sakoulina μου το 44 το εχουν βγαλει 3 γιατροι εδω και καιρο γιαυτο τρελαινομαι πιο πολυ

πηγαμε στην κερκυρα και μπηκε περπατωντας στην εκκλησια το μαναρακι μου

του αρεσε παρα πολυ

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ...ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΒΡΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!!!

Δημοσίευση

Αναστασάκι μου,όλα θα πάνε καλά!!!

Μην τον φοβάσαι τον Σπυράκο σου!

Γεννήθηκε αγωνιστής και θα παραμείνει! :)

Όλα αγκαλίτσα θα τα περάσετε,θα δίνετε δύναμη ο ένας στον άλλο!!!Και Να δεις που θα τελειώσει και αυτό το κακό όνειρο :laugh:

Θα τα καταφέρει ο μικρούλης σας!!! :)

Θα κάνετε ό,τι σας συστήσει ο γιατρός...και όλα θα πάνε καλά!

Θα βγει νικητής και απο αυτό :):):)

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη μαζί με πολλά φιλάκια για τον μικρούλη πρίγκιπα σου! :kiss::kiss::kiss:

Και ένα καρμάκι για καλή τύχη! :silly:

Δημοσίευση

Νατάσα μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά για το παιδί...

Μη χάνεις το κουράγιο σου! Ο Σπύρος είναι μαχητής και το'χει αποδείξει! Να παίρνεις δύναμη από αυτήν τη γλυκιά φατσούλα και να'σαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Η Παναγιά μαζί σας.. :)

Δημοσίευση

ΠΩ ΠΩ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ

ΠΟΣΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ !!! :)

ΔΩΣΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ

ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ) ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ!!!

Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ

ΞΑΝΑΠΕΙ ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!

ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ !!! :kiss:

Δημοσίευση

Αχ βρε Νατασουλα μη το βαζεις κατω!!ειστε πολυ δυνατη ομαδα εσεις οι 3(βαζω και το μπαμπα μεσα! :P )!!

Να λες δοξα το θεο που ακομη και χειρουργικα αντιμετοπιζεται και μετα ο Σπυρακος θα ειναι καλα!!ελπιζω βεβαια να μη χρειαστει καν χειρουργειο.. ;)

Ευχομαι με ολη τη δυναμη της ψυχης μου να περασει κι αυτο και να ειναι ο Σπυρακος παντα γερος και δυνατος!!! :kiss::kiss:

Παρε κι απο μενα ενα καρμακι για καλη τυχη!! :kiss:

Δημοσίευση

Εγώ από ότι κατάλαβα και θυμάμαι και λίγο το μωράκι σου είναι μαχητής και αγωνιστής. Οπότε μην φοβάσαι τίποτα. Με την βοήθεια της Παναγίτσας όλα θα πάνε καλά. Εσύ κοίτα να αντέχεις και να μην λυγίζεις και όλα θα είναι μία ανάμνηση σύντομα.

Περιμένουμε τα νέα σου και από τον νευροχειρούργο την Τρίτη.

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΟΥ.

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΗ.

Δημοσίευση

Εσυ δεν εχεις δυναμη;;;;!!!!εσυ που αντιμετωπισες τοσα;;;;;!!!

Εσυ θα το βαλεις τωρα κατω που η κατασταση αν και δυσκολη δε λεω,ειναι αντιμετωπισημη με πολυ καλες προοπτικες;;;!!!!

Μακαρι να ειχαμε λιγη απο τη δυναμη σου που τις περισσοτερες φορες πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο!!

ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!! ;):kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αααχ βρε κοριτσακι μου, τι αλλο θα σου συμβει πια? Εχω μεινει μ΄ αυτα που διαβασα :blink: Ειναι σοβαρη η κατασταση δηλαδη? Και αν δε του κανουν χειρουργειο τι θα γινει? Συγνωμη για τις ηλιθιες ερωτησεις μου αλλα δε το χωραει ο νους μου τετοια ταλαιπωρια..... Εσυ πρεπει να εισαι δυνατη, μην αφησεις να σε παρει απο κατω. Εχε πιστη και ολα θα γινουν, ο Σπυρακος σου θα τα καταφερει, δες το σαν να ειναι μια δοκιμασια ακομα! Ειμαι σιγουρη πως και παλι θα τα καταφερει, εχε πιστη κοριτσακι μου. Η Παναγια μαζι σας :kiss:

Δημοσίευση

ακομη δεν γνωριζω ποσο σοβαρη η οχι μπορει να ειναι η κατασταση το μονο που ξερω ειναι οτι τον δυσκολευει σε πολλα πραγματα οπως ομιλια και διαφορα πραγματα που κανουν τα παιδακια της ηλικιας του

μακροπροθεσμα μου ειπαν οτι θα εχει πιθανα μαθησειακα προβληματα και ποιος ξερει τι αλλο μιας και αυτην την στιγμη ο εγγεφαλος του στο συγκεκριμενο σημειο δεν εχει χωρο να αναπτυχθει

Δημοσίευση

αναστασια νοιωθω την αγωνια σου και το αγχος αλλα στηριξου στα ποδια σου γιατι εχεις πολυ δυναμη ακους?????

μην πεφτεις....γιατι ολα θα πανε καλα εντάξει?

θα δεις τι θα σου πει ο παιδονευρολογος και απο την στιγμη που ειναι αντιμετωπισιμο αυτο ειναι που μετραει..

ελα αναστασακι μου εχεις δυναμη και ο μπεμπουλης θα βγαλει παλι λαθος ολους τους γιατρους..

Δημοσίευση

Akouw apo ta alla koritsia oti exei perasei polla to zouzouni sou,den kserw alla lipame poly.

To idio problima eixe o dikos mou gios kai i alithia einai oti den einai kai oti eykolo.Me to pou akous xeirourgeio kai malista sto kefali xaneis tin gh katw apo ta podia sou.

Eyxomai na min xreiastei se esas.Emeis exoume kanei eidi apo 4 minwn kai mexri 1,5 xronwn eixame 3 xeirourgeia omos twra pia 2 xronwn exoun teleiwsei ola kai eimaste poly xaroumenoi ki emeis kai to zouzouni mas.exoume ena poly omorfo,olostrogilo kai megalo kefalaki :)

Eyxomai na min xreiastei xeirourgeio alla se priptwsi pou tha sas poun oti prepei na ginei ,prepei kai esy na eisai dynati kai na antimetopiseis tin oli katastasi.

Gia arxi aktinografies,aksonikes kai fotografies xreiastike o dikos mas neyroxeirourgos.

Ola an pane kala gia to zouzouni sou!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...