Μετάβαση σε περιεχόμενο

ο μπεμπουλης σε νεες περιπετειες!!

Recommended Posts

θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη εχω 2 μηνες μπροστα μου πρεπει να κανω υπομονη και κουραγιο και να ειμαι προετοιμασμενη για ολα

αλλα να σας πω και κατι? φοβαμαι να εχω τοση αισιοδοξια γιατι ετσι πηγα με χαρα την περασμενη εβδομαδα να μετρησουμε το κεφαλακι του και με την χαρα εμεινα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 114
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι ευχαριστα νεα!

Ευχομαι πραγματικα ολα να πανε κατ' ευχην κ ο μικρουλης σας να ξεπερασει ολα τα προβληματα.

Καλο κουραγιο... :)

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη εχω 2 μηνες μπροστα μου πρεπει να κανω υπομονη και κουραγιο και να ειμαι προετοιμασμενη για ολα

αλλα να σας πω και κατι? φοβαμαι να εχω τοση αισιοδοξια γιατι ετσι πηγα με χαρα την περασμενη εβδομαδα να μετρησουμε το κεφαλακι του και με την χαρα εμεινα..

Αναστασία μου,πρέπει να είσαι καλά πρώτα απ'όλους για τον μπεμπούλη που αντλεί δύναμη απο εσένα και τον μπαμπάκα του! :)

Όλα καλά θα πάνε!!! :laugh: Πίστεψε το και θα γίνει!Δεν θέλω απαισιοδοξία :silly: Θα τα καταφέρετεεεεεεεεεεε! :kiss::kiss::kiss:

βλεπω μια υποψια πεσιματος για χαλαρωσε μανουλα ειπαμε ο σπυρακος ειναι γιγαντας δεν μασαει ψιλα το κεφαλι και ολα καλα θα πανε φιλουρες :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Είδες που σου τα λέγαμε? Χαίρομαι που το αγγελούδι σου είναι καλά. Κοίτα να είσαι και συ το ίδιο για να μπορείς να τον στηρίξεις

Αναστασία εύχομαι από εδώ και πέρα να μας ανακοινώνεις μόνο ευχάριστα νέα για τον Σπυράκο. Είναι αγωνιστής άλλωστε και το έχει αποδείξει. Φιλιά πολλά να του δώσεις.

τώρα διάβασα το θέμα σου και χάρηκα πολύ με τα νέα σας!εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου να πάνε όλα καλά με το αντράκι σας,δώσε του ένα φιλάκι και από μένα...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ....ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΟΟΟΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

http://

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...