Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω ειχα καλούς γιατρους!!! Γιατρούς ομως που ειχα επιλέξει εγω. Και ο γυναικολογος μου και η παιδιατρος μας ειναι συζητησυμοι και οι αποχεις τους ειναι τεκμηριομενες.Ακόμα και αν διαφονω καταλαβαινω εκ των υστερων οτι εχουν δικιο. Ημουν ομως πολυ νευριασμενη με τον παιδιατρο εφημερευων που μας ετυχε οταν γεννησα τον γιο μου. Πιστευω οτι αυτός ο ανθρωπος, πρωτον ειναι σχετος με τον θηλασμο, δευτερον ειναι πολύ κακός γιατρός.

Θα σου πω την περιπτωση μας. Πρωτον οταν ερχοταν να με ενημερωσει για το μωρο..δεν με ενημερωνε. Μου ελεγε αν εχω κάποια απορρια, Δευτερον ο μικρος την τριτη ημερα παρουσίασε ωτιτιδα. Οταν δε τον ρωτησα τι ειναι το υγρο στο αυτακι μου ειπε οτι ειναι betadine. Οταν του ειπα οτι το μωρο κλεει οταν το βαγζ στο αριστερο στηθος- προφανος γιατι του πονουσε το αυτή- μου ειπε οτι το στηθος εχει προβλημα και δεν μπορει να τραβηξει το γαλα, εβαλα τον γυναικολογο να με εξατασει καιμου ειπε οτι το στηθος μου ειναι μια χαρα. Και το κορυφαιο απ'ολα του εδωσε εξητηριο χψωρης να ξερω οτι εχει ωτιτιδα. Κυριολεκτικα με το πορτ μπεμπε στο χερη και ανω ημασταν ετοιμοι να παρουμε το μωρο απο τον θαλαμο η παιδιατρος που εφημερευε μας ανακοινωσε οτι δεν μπορουμε να τον παρουμε γιατι θέλει ενδοφλεβια αντιβιωση. Ο δικός μας παιδιατρος πεταγε χαρταετο στο σπιτι του!!!!

Να μη μεγαλοσω και άλλο το ποστ και σου πω και άλλα κουλα, απλα πιστευω οτι οι μητερες που αμφησβητούν του γιατρούς εχουν καποιο λογο. Δεν το παιζουν γιατροί...η συμπεριφορα ορισμενων απλά δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη και θελεις να το ψαξεις παραπανω. Επίσης η συμβουλη το μωρο να θηλαζει καθε 2 ωρες. Αν πειναει σε λιγοτερο απο 2 ωρες δεν κανουμε τις ηρωιδες- δινουμε συμπληρωμα- ειναι αντιθετη με την επιστιμονική οδηγια- Το μωρο στο στηθος οταν θέλει.

Και ο γιατρος αυτός ειναι παιδιατρος 25 χρονια!!!

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Toulouse

Γενικα συμφωνω με αυτα που γραφεις

Καλο ειναι να αποφευγουμε τις γενικευσεις και τις υπεργενικευσεις

Καθε επαγγελματιας κανει λαθη ..κι εγω στη δουλεια μου (δουλευα με παιδια στην ειδικη αγωγη) ειχα κανει λαθη και "πληρωνα" τις συνεπειες

Προσωπικα αυτο που με ενοχλει δεν ειναι το λαθος αλλα ο χρηματισμος

Δημοσίευση

Εγραφα, εγραφα αλλα το μαμυ με πεταξε εξω..

Ελεγα λοιπον, οτι κ εγω μαζι σου ειμαι.Εμπιστευομαι τους γιατρους που εχω κ ισα ισα δε μπορω να αλλαζω γιατρους.

Στο θεμα μας, εδω γραφουμε εμπειριες κ λαθη οπου συνανταμε.Δεν ειναι κακο να πυροβολησουμε τους περισσοτερους νοσοκομειακους γιατρους που ΑΠΑΙΤΟΥΝ φακελακι,τους γυναικολογους οπου κανουν συνεχομενες καισαρικες, οπως και τους γιατρους που φευγοντας μας αφηνουν την καρτουλα τους(εμενα στο ικα οφθαλμιτατρος μου εκανε διαφημιση των υπηρεσιων του σε ιδιωτικο κεντρο).Παντου υπαρχουν καλοι κ κακοι αλλα στο θεμα της υγειας το λαθος θα ειναι μοιραιο.

Επι την ευκαιρια θελω να σε ρωτησω το εξης:

Γιατι καθε γιατρος λεει τα δικα του?Πχ οι παιδιατροι στο θεμα εισαγωγης τροφων.Την ιδια σχολη δεν τελειωσατε ολοι?Εδω θα συμφωνουσα αν μου ελεγες ειναι θεμα εμπειριας.

Στο θεμα εμβολιων?Παλι αν ρωτησω 10 μανουλες θα μου πουν 10 διαφορετικα προγραμματα εμβολιων.

Μακαρι η συζητηση να κρατηθει σε αυτο το επιπεδο για να μας λυθουν πολλες αποριες!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα. Από τότε που γνώρισα τον άντρα μου, που τότε ήτα φοιτητής της ιατρικής, εχω και την πεθερα μου παιδοχειρουργο και ξαφνικά εκεί που δεν το ήθελα έμπλεξα με γιατρούς.

Οι φίλοι μας που κάνουν ειδικότητα μόνο στα σοβαρά δεν το έχουν πάρει. Άλλος είναι on call και τα πίνει με τους φίλους του μέχρι που τον φωνάζουν και πάει ζαλισμένος, άλλος δεν ξέρει τι του γίνεται και κάνει πράγματα στην τύχη. Την ιατρική τη δέχομαι και τη σέβομαι. Αλοίμονο. Απλά οι γιατροί είναι άνθρωποι και έχουν τα κουσούρια τους.

Σε προσωπικό επίπεδο έχω δει λάθος διαγνώσεις και το κυριότερο να με στέλνουν χειρουργείο χωρίς λόγο. Το ίδιο και στην αδερφή μου.

Και για να μη λέω μόνο τα στραβά, γνωρίζω και πολύ καλούς γιατρούς που τους θαυμάζω. Θα μιλήσω για τον παιδίατρό μου στην Ελλάδα που γνωρίζει πολλά αλλά τα επαιρνε και χοντρά από τις εταιρίες για να προωθεί γάλατα. Τουλάχιστον παλιότερα. Για τώρα δεν γνωρίζω.

Στο θέμα του παιδιού μου, που έκανε μια μεγάλη ομφαλοκηλη, την είδαν δύο (γνωστοί μας) παιδίατροι στην Ελλάδα και κινδυνολόγησαν ότι θα χρειαστεί εγχείρηση. Στη Γερμανία την είδαν 4 και μου είπαν ότι θα περιμένουμε και κατά 95% θα περάσει μόνο του. Με αυτό θέλω να πω ότι η νοοτροπία του να φοβίζεις τον ασθενή είναι έντονη στην Ελλάδα.

Κλείνοντας θα αναφέρω πως εκτός από τους κακούς γιατρούς υπάρχουν και οι στραβοί ασθενείς... Δεν φταίνε μόνο οι γιατροί...

Συγγνωμη αν γραφω περίεργα αλλά η μικρή είναι στις γκρίνιες της. Πάρε ένα κάρμα για να διατηρηθεί το φιλικό κλίμα. Είναι ένα θέμα που μπορεί να αναψει φωτιές!

Δημοσίευση

και γω ξερω παρα πολυ καλους γιατρους,σωστοι ή μη επαγγελματιες υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα ,στην τελικη εαν δεν σου κανει ενας γιατρος βρισκεις εναν αλλο,στην Ελλαδα υπαρχουν σε αφθονια,ενα καρματακι κ απο εμενα για το καλωσορισες

Δημοσίευση

Υπάρχουν καλοί και κακοί γιατροί .....στην περίπτωση της μαμάς μου ήταν κακοί, της έκαναν πειράματα χωρίς να την βλέπουν σαν άνθρωπο, άλλωστε ήταν σε πανεπιστημιακό πώς αλλιώς θα μάθαιναν οι φοιτητές?!!

Ο μπαμπάς μου πρόσφατα πήγε στον καρδιολόγο του και αυτός με μια εξέταση αίματος θα μπορούσε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε (το μάθαμε αυτό από άλλους γιατρούς εκ των υστέρων!), τον έστειλε να κάνει άλλη εξέταση που τον γέμισε ραδιενέργεια και μετά σε άλλον χειρουργό για επέμβαση....μετά από μαρτυρίες άλλων ασθενών αποκαλύφθηκε ότι και οι 3 τους ήταν μια κλίκα για να παίρνουν χρήματα από ασθενείς που πραγματικά δεν χρειαζόταν να κάνουν επέμβαση!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι καλοί γιατροί είναι πολύ λίγοι, σπανίζουν!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Δημοσίευση

Καλησπέρα Toulouse και καλοσώρισες στην παρέα μας...! :)

Άνοιξες ένα μεγάλο θέμα και ελπίζω να καταφέρουμε να συζητήσουμε και να μην γίνουν παρεξηγήσεις :dry:

Οι γιατροί είναι άνθρωποι...Οι άνθρωποι έχουμε τις αδυναμίες τους. ;) Μέχρι στιγμής είχα την τύχη να ''πέσω''σε πολύ καλούς γιατρούς που αγαπάνε αυτό που κάνουν και βοηθούν πραγματικά :)

Εδώ και 5 μήνες,που είμαι μέλος στο mammy,έχω διαβάσει για φρικτούς γυναικολόγους!Σαν αποτέλεσμα πολλές κοπέλες έχασαν τα μωρά τους,πριν καλά καλά τα φέρουν στον κόσμο!Δεν θα σου κρύψω την αγανάκτιση και την οργή που μου προκαλούν αυτά τα posts.

Η ιατρική πλεόν έχει γίνει επάγγελμα και όχι λειτούργημα,όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.Πιστευω πως πολλοί γιατροί λοιπόν,το αντιμετωπίζουν έτσι.Άπειρα τα περιστατικά γυναικών που ,για παράδειγμα,έκαναν γέννησαν με καισαρική τομή ενώ δεν υπήρχε λόγος,απλά γιατι ο γυναικολόγος τους δεν ήθελε να χαλάσει τις διακοπές του Πάσχα :blink:

Παιδίατροι που χρηματίζονται για να προωθούν κρέμες και γάλατα σε σκόνη....

Φυσικά δεν μιλώ για όλους!

Υπάρχουν και γιατροί που είναι πρώτα άνθρωποι. ;) Και νομίζω πως αυτοί είναι όσοι αγαπάνε το επάγγελμα τους και υποστηρίζουν με όλη τους την δύναμη την ιδιότητα τους...

Πάω όμως και στην άλλη πλευρά...

Όταν μια μάνα χάνει το παιδί απο ιατρικό λάθος;Τι θα πεις σε εκείνη την γυναίκα που έχει εμπιστευτεί ό,τι πολυτιμότερο έχει πάνω στον γιατρό; :dry:

Σας μπέρδεψα λίγο.... :blush:

Θέλω να καταλήξω στο οτι οι γιατροί δεν είναι θεοί.Κάνουν λάθη,όπως κάνω κι εγώ στην δουλειά μου,όπως κάνουν και όλοι....

Απλά είναι διαφορετικό να κάνει η κομμώτρια μια λάθος απόχρωση χρώματος στα μαλλιά και είναι διαφορετικό να χάσεις ένα αγαπημένο πρόσωπο απο ιατρικό λάθος :huh:

Δυστυχώς τα περιστατικά είναι πολλά και πρέπει να παίρνουμε δεύτερη ή αν θέλετε και τρίτη άποψη.Για να είμαστε εμείς πιο σίγουροι και για να κάνουμε το σωστό.

Τι άλλο να πω...Πρέπει να είναι και οι ίδιοι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να παίρνουν πάντα στα σοβαρά τον ρόλο τους!

Εύχομαι οι άνθρωποι που επιλέγουν την συγκεκριμένη ιδιότητα να μπορούν και να την υποστηρίξούν γιατι αφορά ζωές!!!

:kiss:

Δημοσίευση

ο πατερας μου ειναι χειρουργος ορθοπεδικος σε ενα απο τα μεγαλυτερα νοσοκομεια της χωρας.Χειρουργει καθημερινα τα τελευταια 30 χρονια σχεδον.Τον θυμαμαι πολλες φορες απο παιδι να γυριζει στις 12,στις 2,στις 3 τα χαραματα απο εφημερια και να πρεπει στις 7 το πρωι να χειρουργησει.Τον θυμαμαι επισης να περναει 24ωρα στην κλινικη με φουλ δουλεια.Ειναι ενας ανθρωπος που εχει λιωσει τον πισινο του στα θρανια,διαβαζει ακομη κ τωρα,αυτος κ η κλινικη του εχουν παρουσιασει εργασιες σε μεγαλα συνεδρια,και τοσα αλλα θα μπορουσα να γραψω.Προσωπικα λοιπον θεωρω ηλιθιο οποιον τον κρινει "στο ποδι"!!του εχει συμβει να του "στησουν" φακελακι μεσα στο γραφειο του στο νοσοκομειο,να επιμενουν να χρηματιστει εχοντας καλεσει αστυνομικους με πολιτικα για να δημιουργηθει θεμα (στη συγκεκριμενη ιστορια οι αστυνομια συνελαβε τους 2 που προσπαθουσαν να χρηματισουν...),μου εχει πει απιστευτες ιστοριες με τσουρμο συγγενων να επιτιθενται σε γιατρο ετσι,γιατι δεν ασχοληθηκε αποκλειστικα μαζι τους (γιατι μια αλλη αντιληψη που υπαρχει ειναι οτι ο γιατρος πρεπει να ασχοληθει μονο με μας ενω απ εξω περιμενουν πολυ πιο σοβαρα περιστατικα).Οποτε,οταν κρινουμε το ΕΣΥ ,την δημοσια υγεια κ τους γιατρους μας καλο θα ηταν να βλεπουμε περα απο την μυτη μας.Το χαλι που υπαρχει οπου αυτο υπαρχει ειναι δικο μας χαλι.Γιατι δεν διεκδικουμε καλυτερη υγεια??Γιατι δεχομαστε να απαξιωνεται η δημοσια υγεια εις βαρος της ιδιωτικης? Εχω γνωρισει πολλους γιατρους στους οποιους θα εμπιστευομουν τη ζωη μου,εχω γνωρισει και "επαγγελματιες" γιατρους.Ολα υπαρχουν στη ζωη μας.Οπως επισης μου χει τυχει περιστατικο με φιλο να χρειαζεται γιατρο και περιθαλψη κ χωρις 2η κουβεντα να ξεσκιζονται στο νοσοκομειο,αλλα και περιστατικο στο εξωτερικο (στην Ιταλια) οπου αν δεν πληρωναμε να μας δωσουν το χαρτακι της αποδειξης να μην αναλαμβανουν να περιθαλψουν κ να παρεχουν πρωτες βοηθειες....ας μην κρινουμε τα πραγματα στην Ελλαδα ως "τρομερα,ασχημα κτλ" τη στιγμη που στο εξωτερικο μπορεις να σε αφησουν στο δρομο αν δεν πληρωσεις...

Δημοσίευση

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΚΑΚΟΙ" ΓΙΑΤΡΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΩΣ ΤΩΡΑ. ΠΡΙΝ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΛΙΚΟΕΙΔΗΤΙΔΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΑΥΣΗΠΟΝΟ Ο ΠΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΑ. ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΣΚΟΛΙΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ. ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΜΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ. ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ, ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΙΝΩΔΗΣ ΙΣΤΟΣ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ (ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑ ΤΟΥ).

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΚΛΑΙΓΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΛ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΗΡΑΜΙΣΕΙ. ΤΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΤΗΡΙΟ. ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ, ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ "ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"!!!

ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ. Η "ΚΥΣΤΗ" ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΗΤΑΝ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, "Α! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΩ"!!! ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΛΕΦΤΑ?

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30ΧΡ.Κ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 27 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ

ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ

ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ''ΓΙΑΤΡΟΙ''

ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ

ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ....

ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ Κ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΙ

ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΗ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΒΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ

ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ,ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΣΕ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΚΑΛΟΠ(ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ) ΣΕ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ....

ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΝΩ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝΕ ΝΕΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ

ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ.Κ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΗ

ΚΟΡΗ ΤΟΥ..ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΓΑΝΕ Κ Η ΜΑΜΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ

ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ

Κ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΙΩΣΕ...

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ????

Δημοσίευση

ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ...

ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ! ;)

ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ

ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΛΑ)! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

ΠΛΟΥΣΙΟΙ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ !!! ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΑ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ...

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ! ;)

Υ.Γ. ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ

ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ

"ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ" ! ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ;)

Δημοσίευση

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΕΑΝ ΒΡΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ..

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΑΝΕ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝΕ ΝΕΚΡΟ...

ΦΡΙΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΚΑΠΟΙΕΣ

ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ Κ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ....

Δημοσίευση

toulouse έγραψε:

...Περι ιατρικων λαθων, ναι γινονται, ναι στοιχιζουν ζωες, ναι δεν θα επρεπε να γινονται ομως θα συνεχισουν να γινονται και ολοι εχουμε κανει και θα κανουμε..Το θεμα ειναι να μην επαναλαμβανονται και να μαθαινουμε

Καταλαβαίνω πως το λες . Εισαι πλεον αποστασιωποιημενη απο καποια πραγματα και ετσι πρεπει να ειναι . Εγω ομως που ειμαι εν δυναμη ασθενής (οπως και συ αλλωστε) δεν μπορω να ακουω οτι "ναι γινονται λαθη και θα γινονται " . Γιατι μιλάμε για ανθρωπους , μιλάμε για ανθρωπινες ΖΩΕΣ !!!

Ενας γυναικολόγος που χανει ενα βρεφος το βλέπει σαν ατυχία και σαν κακο στατιστικό στοιχείο στην καριέρα του ...

Οπως και ο παιδίατρος το μωράκι που δεν θα θηλάσει γιατι δινει εσκεμμένα ή μη , κακες συμβουλες στη μητέρα ...

Πισω ομως κρυβεται μια μανα που κλαιει και σπαράζει για το παιδί της ! Που ειχε την ατυχία να πεσει σ΄αυτους τους γιατρους !

Δυστυχως οι γιατροι στην Ελλάδα εχουν απο μονοι τους χαλάσει το ονομα τους !

Δημοσίευση

επιτρεψτε μου να εκμεταλευτω το θεμα και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στη γυναικολογο μου που με περιμενε 16 ωρες να γεννησω φυσιολογικα ,και παρολο που το ποδαρακι του μωρου ειχε πιαστει στα πλευρα και δεν ελεγε να κατεβει,με επιμονη κ υπομονη γεννησα την "ανασα" μου,ειναι πολυ σημαντικο να βρεις ενα γιατρο που θα σου εμπνεει εμπιστοσυνη ,σε βαθμο να του εμπιστευεσαι τη ζωη σου με κλειστα τα ματια

Δημοσίευση

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ Κ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...Κ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ

ΘΑ ΕΙΠΩΣΤΕΙ Κ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...ΟΠΩΣ Κ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2008 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ.... ΝΑΙ Κ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ

ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΜΩΣ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΣΕΙ Κ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ

ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΤΕ Κ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ

ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΠΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ)...Κ ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΩΡΑ,ΗΜ/ΝΙΑ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΨΥΛΟ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΚΑΛΟΙ Κ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΠΩΣ Κ ΚΑΛΟΙ Κ ΚΑΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.....

ΥΓ.Κ ΓΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ 12 ΩΡΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...

Δημοσίευση

Τουλουσ μου ενα δικιο το χεις δεν μπορω να πω... εγω σου ειπα ετυχε να εχω καλούς γιατρούς που ομως τουε επελεξα. Επίσης η μητερα μου εχει πατα πολοθς γνωστους γιατρούς- πολλώεν ειδηκοτητων. Δεν θα αναλοθω λέγοντας για το ΕΣΥ ουτε για τους γιατρους στα Νοσοκομεια που ηθελημενα απαξιώνουν την Δημόσια υγεια και εχοουν δημοσιουπαλληλική και μάλιστα του χειρηστου ειδους νοοτροπία. Ούτε για την βλακεια ορισμένων γιατρών ?( βλ Γυναικολόγος στο ΙΚΑ Ευόσμου) κλπ.

Εγω θέλλω να σου πω οτι αναγκαστικά ψαχνουμε και στο Ιντερνετ και στα βιβλία και στις εμπειρίες άλλων και αμφησβητούμε γιατρούς και πρακτικές. Και πιστευω οτι καλός κάνουμε. Δεν μηλάω μόνο για το θέμα θηλασμού αλλά και για πολλά άλλα θέματα. Για το αναιτιο μπουκωμα με φαρμακα και αντιβιοτικά. Για την τρομοκρατηση των γωναιων με δηθεν σοβαρες αδθενιες... Μου εχει τυχει πραγματικά. Το παιδι μου νεογενητο πηρε ενδοφλεβια αντιβιωση με ενα σωρο χυμηκα εξαιτιας επιπολαιοτητας και του γιατρου και του προσωπικού για να μας βρησει κανονικότατα ο ΩΡΛ ( σε δημοσιο νοσοκομειο παρακαλω). Για γιατρούς που παριστανουν οτι ειναι υπέρ του θηλασμού ενω υπονομέυουν την προσπαθεια καθε μητερας, και που δινουν αβερτα κουβερτα γαλατα χωρις να εξεταζουν τις ιδιετερες αναγκεσ καθε παιδιου.

Η δική μου παιδιατρος εχει δψρεαν γαλατα στο γραφειο της... ποτε ομως δε με πιεσε η δε μου εδωσε δειγμα. Αντιθετα επεμενε και επιμενει να θηλασω. Αντιθετα το μωρο της κουμπαρας μου το ειχαν φλομωσει στα υποαλλεργηκα γάλατα ( ειχε και το δικό της - οπως και το δικό μου δυσανεξια στην πρωτεινη του εγελαδινού γαλακτός) το δικό μου μωρο αρχιζει να ξεπερναει την αλλεργια το δικό της ομως ....οταν την επεισα να αλλαξει παιδιατρο και να το χαξει καλυτερα το θεμα καταλαβε οτι για να απαλλαγει το παιδι της απο το προβλημα που θα του κανει δυσκολη τη ζωη επρεπε να μην ακουσει τον "γιατρο" αλλα να το ψαξει καλύτερα.

Και οπως εχουν πει κι άλλοι οι γιατροι ειναι ανθρωποι, εχουν γνωμη και αποψη, ειναι επαγγελματιες αλλά οχι πλεων λειτουργοι. Σεβομαι και εκτιμω πολλούς που ειναι λειτουργοι, που πρωτου σου πουν οριδηποτε το εχουν ψαξει και μελετησει, που δεν βγαζουν διαγνωσεις με το ματι και στην τυχη. Αλλά επειδη δεν υπάρχουν πολλοι τετοιοι γιατροι, εγω θα συνεχηζω να αμφησβητω και να ψαχνω.

Δημοσίευση

Μπορεί εσύ να σκέφτεσαι και να λειτουργείς έτσι. Μπορεί επίσης πολλοί να ξεκινούν την σταδιοδρομία τους μαυτο το σκεπτικό όμως δεν τους αφήνει το "σύστημα". Λοιπόν έχω γράψει την εμπειρία μου στο Ιπποκράτειο το οποίο είναι υποτίθεται δημόσιο νοσοκομείο. Διάβασε αν θέλεις το "Γεννα δια τηλεφώνου" για να καταλάβεις. Πέραν αυτού στον θάλαμο που βρισκόμουν υπήρχαν κοπέλες που έτυχαν ιδιαίτερης μεταχείρισης απο κάποιους γιατρούς και τελικά μου είπαν αυτές και οι συγγενείς τους ότι υποσχέθηκαν να τους δώσουν 1500 ευρουλάκια για να κάνουν την δουλειά τους,το καθήκον τους, αυτό για το οποίο ήδη πληρώνονται και υποχρεούνται να το κάνουν. Λοιπόν πιστεύω ότι το μεγαλύτερο εμπόριο είναι η υγεία του ανθρώπου. Δεν τα λέω προσωπικά σε σένα αλλά έχω χιλιάδες παραδείγματα χρηματισμού γιατρών οι οποίοι αν δεν τα πάρουν σε έχουν πεταμένη υπόθεση.

Δημοσίευση

εχω ακουσει ανθρωπους να κανουν ερευνα για καλο γιατρο με βαση τα ποσα παιρνει..δλδ,αφου παιρνει πολλα αρα ειναι καλος γιατρος :dry::dry:

προσωπικα εχω αλλαξει 2 φορες γυναικολογο,αυτος που εχω τωρα ειναι ο 3ος.Με ειχαν φορτωσει εξετασεις που ακομη και εγω που δεν ειμαι γιατρος απορησα κ οταν ρωτησα γιατι ολα αυτα (που θα γινοντουσαν σε ιδιωτικο μικροβιολογικο οπου ο γιατρος ηταν μετοχος) η απαντηση ηταν οτι ετσι πρεπει! και τιποτα αλλο. Με αιματοκριτη 30 στον 3ο μηνα της κυησης ο γυναικολογος απλα μου ειπε οτι θα κανω μεταγγισεις καποια στιγμη στο τελος της εγκυμοσυνης :ohmy: ετσι γινεται ελεγε.... και τελικα αφου εφυγα απο αυτον και κατεληξα στο γιατρο μου (στο Ελενα) μου αυξησε το σιδηρο,μου μιλησε για την διατροφη μου κ σε ενα μηνα εφτασε ο αιματοκριτης 34..και καποιες εξετασεις δεν τις εκανα,γιατι ο ιδιος λογω της εμπειριας του μπορουσε να κρινει,κοινως ο γιατρος πρεπει να αναλαμβανει την ευθυνη του "ασθενη",να εχει πειρα.Αυτο ειναι δυσκολο να το βρεις.

Αναρωτιεμαι μηπως και εμεις οι ιδιοι πρεπει να αναθεωρησουμε τα κριτηρια μας?Πως ψαχνουμε για γιατρο?

Δημοσίευση

Ετσι ακριβως. Οι αναιτιολογητες εξετασεις..αγωγες...κλπ κλπ....δεν ειναι ιατρική πρακτική. Ο σωστος γιατρος δεν σου λεει ετσι γινετε...σου λεει γιατι γινετε και γιατι πρεπει να γινει . Και εγω ειχα χαμηλο σηδηρο και αιματοκριτη σε οοολη την εγκυμοσυν. Και παρόλο που επαιρνα σημπληρωμα σιδηρου- αλλαξα τρια σκευασματα τζιφος δεν ανεβενε με τιποτα. και μου αλλαξε τελειος τις διατροφικες μου σηνηθιες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...