Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

mixatz γεια σου και καλως ηλθες στην παρεα μας! βασικα ειμαστε πολλες οι εγκυουλες αλλα απ'την αλλη και πολλες που προσπαθουν! για να βρεις λοιπον την κατηγορια που σ'ενδιαφερει πας στην αρχικη σελιδα, πατας εκει που λεει φορουμ και επιλεγεις αυτο που ζητας. να ξερεις πως οι εγκυουλες ειμαστε σε "ομαδες" αναλογα με το ποτε θα γεννησουμε πχ μανουλες δεκεμβριου 2009, απριλιατικα μωρακια 2010, καλοκαιρινα μωρακια 2010, κτλ!!!

οποτε ειμαστε γενικα πολλες απ'οποια κατηγορια και να θες!

η δικια μου ΠΗΤ ειναι 30/3/2010

ελπιζω να σε βοηθησα!

Δημοσίευση

:laugh: γεια σας μανουλιτσες!!!!!!!!!!!!!με το καλο λοιπον!!ευχομαι να ειναι τοσο γουρλιδικο αυτο το mammyland που να μη μεινει καμια εξω απο το κλαμπ των μαμαδων :) φιλιααααααααααααααααα σε ολες σας!!!

Δημοσίευση

Είμαι και εγώ στο club!!!! ΠΗΤ 18-06-2010!!!

Εύχομαι σε όσες περιμένουμε παιδάκια να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη, σε όσες είναι ήδη μητέρες να χαίρονται τα αγγελούδια τους και σε όσες επιθυμούν να αποκτήσουν παιδάκια πολύ σύντομα να μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα ;)

Δημοσίευση

bourique ειμαστε πολυ κοντα!!!!εγς εχω ΠΗΤ 14 δεκεμβρη!!!!Που γεννας αλη8εια????Εγω Λητω!Λες να συναντηθουμε σε καμια αιθουσα τοκετου???χαχαχα!!!!

Με το καλοο να γινεται οολες μανουλες παντως!Και να μην απελπιζεστε με τιποτα!!!Κ εγω εχω τραβηξει τα παντα! Μεχρι και παλλινδορμο κυηση ειχα πριν ενα χρονο! Ομως στο τελος οολα πανε καλαα!!!! Για ολες τις ανυπομονες μανουλες!!!

φιλιαααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...