Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ...ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ 8 ΜΗΝΩΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ,,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙ,Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ?ΔΕΝ ΠΕΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΟΛΟΥ ΓΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ!!

Δημοσίευση

τι στιγμη που σταματησε δεν νομιζω οτι πρεπει να παρεις χαπι και εγω στον γιο μου που τα πηρα ειχα μετα μικρες σταγονιτσες οταν ξαναεμεινα εγκυος σταματησε εντελως, τωρα τι να σου πω καποια πιο εμπειρη ας σου πει

Δημοσίευση

Εγω θα σου ελεγα να μην παρεις χαπια. Ποσο καιρο εχεις να βαλεις το μωρο στο στηθος σου; Σε ενοχλει;

Την κορη μου την σταματησα σιγα σιγα και οταν αρνηθηκε το στηθος μου δεν ασχοληθηκα αλλο μαζι του. Επινα μονο φασκομηλο 1-2 ποτηρια τη μερα για 4 μερες και αυτο ηταν.

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΠΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΡΩΝΕΙ!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΣΕΣ 8 ΜΗΝΕΣ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΩ Κ ΕΧΩ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΕΙ 1 ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ Κ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ.. :blush:

Δημοσίευση

Ναι ετσι ξαφνικά!!!! Γιατι με κανεισ να ανισυχω!!!! Εγω θελλω να θηλασω μεχρη το μωρο να παθρνει δυο γευματα γαλακτος την ημερα τα οποια θα ηθελα να ειναι δικό μου γαλα που βγαζω με θηλαστρο- μεχρη να γινει ενος χρονων. Μη με τρομαζεις!!!!!!

Δημοσίευση

ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ,,ΠΡΩΤΑ ΕΛΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ,,ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΠΙΟΥ.ΩΡΑΙΑ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...