Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες,σημερα μια που επεσε η θερμοκρασια εδω στα βορεια αποφασισαμε να στρωσουμε χαλια,κ μια που στρωσαμε χαλια βαλαμε κ την Κωνσταντινα να καθεται στο πατωμα κ να παιζει,ανησυχω ομως διοτι τα χαλια δεν τα στειλαμε καθαριστηριο κ παροτι δεν εχουν εμφανεις λεκεδες σκεφτομαι τα μικροβια που φερουν ( καθοτι λεχωνα εγω λες και μπορουσα να καθαριζω χαλια μυ μπαινοβγαιναν τα πεθερικα με τις βρωμοπαπουτσαρες τους),τελος παντων,με τι λετε να τα περασω για να τα αποστειρωσω?αν και δεν πιστευω να επιβιωσανε παθογονοι οργανισμοι μετα από 6 μηνες,το ντετολ αποτι διαβασα δεν ενδυκνειται για χαλια ,απο την αλλη δεν θελω χημικα διοτι η μπουμπου παιρνει τα παιχνιδια της κ τα βαζει στο στομα,σκεφτομαι να τα περναω ξυδι ή οινοπνευμα,εχετε να προτεινεται κατι?θα αρχισει να μπουσουλαει σε λιγο κ ποιος την μαζευει,αυριο παω για καινουργια ηλεκτρικη σκουπα,μια που να ρουφαει κ τα πλακακια :P

Δημοσίευση

εγω τα εκανα πρωτα με καρπεξ,και μετα τα περασα με ξιδι και νερακι...πιο πολυ να φυγει το καρπεξ που σιγουρα ειχε μεινει...

ασε μου εφυγαν τα χερια....

και απο σκουπα εχω της miele την cat and dogs ειναι φοβερη και ρουφαει και πλακακια...βεβαια και η τιμη ειναι αρκετα τσουχτερη...πριν 3 χρονια την ειχα παρει 380 ευρω...αλλα αξιζε ;)

Δημοσίευση

πριν απο 3 χρονια ηθελα να παρω μια της μιελε η οποια τοτε εκανε 500 ευρω,ο αντρας μου πηδηξε ως το ταβανι κ φυσικα αγορασα μια αρκετα πιο οικονομικη της μποσ,κ τωρα παμε επιτελους να παρουμε μια μαλλον της μιελε,θυμαμαι οτι ειδα μια για μωρα κατι τετοιο,σας αφηνω ,πεφτω στα 4 να αρχισω να καθαριζω το χαλι

Δημοσίευση

Εγω να σου πω την αληθεια δεν τον αφηνα καθολου να κατσει στο χαλι... εστρωνα κατω ενα παπλωματακι, εβαζα απο πανω μια κουβερτουλα και απο πανω ενα σεντονακι και γυρω γυρω χοντρα μαξιλαρια και τον αφηνα εκει και στριφογυρνουσε και δεν μπορουσε και να βγει εξω απο τα μαξιλαρια... εκει εμαθε και να στηριζεται στα ποδια του... οσο ξυδι και να βαλεις το χαλι θα πατιεται καθε μερα...! Να προσεχεις μονο γιατι εκει στα χαμηλα εχει καμια φορα ρευμα απο τις χαραμαδες της πορτας και μπορει να κρυωσει...!!! ;)

Δημοσίευση

φρικη κοριτσια,εσκασε με το κεφαλι σαν καρπουζι στο χαλι κ τα ειδα ολα,με βλεπω να βαζω κ κουβερτα κ στρωμα γυμναστηριου απο πανω,Βενακι μου,χαθηκαμε!!!!φιλακια πολλα πολλα!

Δημοσίευση

καθοταν αρκετη ωρα,την ειχα και μαξιλαρια απο πισω,μετα αρχισε να χοροπηδαει πανω στον κωλο της κ μετακινηθηκε,δεν εδωσα σημασια ,ημουν διπλα της,κ ξαφνικα απλα εκανε πισω και ξαπλωσε ,με δυναμη κ μπαμ,πατησα μια τσιριδα ,αυτη απορημενη για κλασματα του δευτερολεπτου κ μετα το κλαμα,πηγα και ηρθα στον αλλο κοσμο,ευτυχως δεν εκανε ουτε εμετους ουτε κατι τετοιο,παντως καλη ιδεα ο ατμος διοτι σκεφτομουν να κανω κ το σαλονι

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΓΙΩΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ?

ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΟΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ

ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ;)

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ..

ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ (ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ)

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ :blush: )

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ...

ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ

(sweetmammy) ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ :huh:

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

εγω τα περασα με ατμο..ειναι πολυ χνουδωτα.

αν παρεις εναν ατμοκαθαριστη? ειναι πιο οικονομικος και αποστειρωνει πιστευω..

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΕΝΗ ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !

ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ, ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ?

ΓΙΩΤΑΚΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ? ΔΩΣ ΤΗΣ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ

ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑΚΙ :kiss:

Δημοσίευση

και εγω Ελενη μου με την μαμα μου τα στρωσαμε (αθανατες μαναδεσ!!) ,με αυτο το κρυο που εβγαλε ξαφνικα τι αλλο να κανεις ,ρωτησα εδω κοντα κ μου ειπαν 7 ευρω το τετραγωνικο,εχω αρκετα και ειναι λιγο ασυμφορο,η πρωτη μου κινηση ειναι να παρω μια ηλεκτρικη πιο εξειδικευμενη για το μωρο ,ειχα δει μια πριν χρονια της MIELE ,και ισως και εναν ατμοκαθαριστη,οπως και να εχει θα πατιουνται καθημερινα ,ειμαι κ σιχασιαρα ,αστα να πανε ,δεν μπορω να φανταστω να γλειφει τα πατωματα (το κανει το μωρο της απο κατω),αϊδιαζω ειανι δυνατον?μηπως ειμαι λιγο υπερβολικη?

Δημοσίευση

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ... ΧΑΘΗΚΑΜΕ ...ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΥΑ

ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ... ;)

ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ...ΘΑ ΤΟΥ

ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ !!! :kiss:

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

και εγω Ελενη μου με την μαμα μου τα στρωσαμε (αθανατες μαναδεσ!!) ,με αυτο το κρυο που εβγαλε ξαφνικα τι αλλο να κανεις ,ρωτησα εδω κοντα κ μου ειπαν 7 ευρω το τετραγωνικο,εχω αρκετα και ειναι λιγο ασυμφορο,η πρωτη μου κινηση ειναι να παρω μια ηλεκτρικη πιο εξειδικευμενη για το μωρο ,ειχα δει μια πριν χρονια της MIELE ,και ισως και εναν ατμοκαθαριστη,οπως και να εχει θα πατιουνται καθημερινα ,ειμαι κ σιχασιαρα ,αστα να πανε ,δεν μπορω να φανταστω να γλειφει τα πατωματα (το κανει το μωρο της απο κατω),αϊδιαζω ειανι δυνατον?μηπως ειμαι λιγο υπερβολικη?

ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

αυτο το κανει κα ιο δικος μου που και που οταν ειναι κουρασμενος,..εκει που ειναι καθιστος ξαφνικα ΝΤΟΥΠ! προς τα πισω..προν το πλαι..οπως βολεψει :huh:

ελενη τα περασα απλα με ατμο..δεν ξερω εαν εκανα καλα αλλα πιστευω πως ο ατμος τα σκοτωνει τα μικροβια ε?

και εμενα αυτα τα μαλιαρα ειναι shaggy νομιζω ετσι γραφεται.. :blush:

αυτο αμα το βρεξεις με νρα και ξυδια δεν στεγνωνει ουτε αυριο μεσα στο σπιτι ασε που δυσκολα βγαινει να τιναχτει..

οποτε καλη ηλεκτρικη και ατμο μια φορα στο τοσο...

δε νθα παθουμε μωρε τιποτα τα μικρα μας!!!!! :):):)

αντε ναι συναντηση ποτε???????

Δημοσίευση

VENI ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ

ΘΑ ΣΤΡΩΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΩΧ ΤΙ ΘΑ

ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ?

ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΩ :ohmy:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... ;)

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

7 ευρω το τμ ειναι πολλα για χαλια της μηχανης... εκτος αν εχεις χειροποιητα... εμενα μου τα εφεραν την παρασκευη και μου πηραν 5.50 ευρω για χαλια μηχανης και 7.70 για χειροποιητα...!!!

Παντως ο ατμοκαθαριστης πρεπει να ειναι πολυ καλη λυση για πολλα, οχι μονο για τα χαλια... βλεπω που διαφημιζουν καποιους και τους χρησιμοποιουν και για το αυτοκινητο, την τουαλετα, τις κουρτινες, τους καναπεδες, κτλ...!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...