Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ....

ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ Κ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Η' COPY.ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ Κ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ Η' PASTE.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ...

Δημοσίευση

Τα μισο-κατάφερες!!!

Εγώ πάντως μόνο ένα τικεράκι κατόρθωσα να βάλω! Το δεύτερο, για το γάμο, δεν το δεχόταν, γιατί οι χαρακτήρες ήταν περισσότεροι και δε χωρούσαν στην υπογραφή... :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Θα τα αφήσεις όλα βήμα, βήμα όλα θα γίνουν. Κάθε άνθρωπος στα ζόρια βλέπει πόση δύναμη κρύβει μέσα του!!! Όλες περνάμε δύσκολα η καθεμία με τα δικά της θέματα αλλά σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι κ προχωράμε!!! Θα το δεις στο μέλλον θα βρεις ένα άνθρωπο κ θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένη κ όλα αυτά θα είναι μια κακή ανάμνηση!!! Σε ευχαριστώ πολύ, πιστεύω ότι είμαι έγκυος γτ έχω συμπτώματα αλλά μπορεί να είναι κ από τα φάρμακα, πάντως σκέφτομαι θετικά, λίγο έμεινε!!!
    • Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου!! Υπομονή δε μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς 
    • @Sia A θέλω να σε ευχαριστήσω παρά πολύ.  Προσπαθω πραγματικά να το αφήσω πίσω και να με νοιάζει ο εαυτός μου… με την περίοδο φοβήθηκα λίγο, ευχαριστώ που απάντησες… ελπιζω η χοριακή σου αύριο να σε κάνει να κλαις από χαρά! Το εννοώ!
    • Κορίτσια καλημερα σε όλες! Ποναει πολύ η κοιλια μου, εχω τόσο έντονη καφέ κόκκινη ροή και νιώθω λιγακι αδύναμη. Πρέπει να προσέξω κάτι; Γνωρίζετε εαν έτσι ειναι η περίοδος μετά από μια βιοχημική;  
    • Καλημέρα κορίτσι μου!!! Μη ψάχνεις να βρεις απαντήσεις γτ δεν θα σε καλύψουν πίστεψε με κ δεν νομίζω να σου πει κ όλη την αλήθεια. Κράτα μόνο το ποσό άνανδρος κ χεστης φάνηκε στο τέλος.... Γτ όλο αυτό το δουλεύε στο μυαλό του καιρό, δεν πατήθηκε ξαφνικά ένα κουμπί απλά βρήκε την ευκαιρία με το 3μερο να πει τέλος. Να ξέρεις κανένας νοήμων άνθρωπος δεν πετάει μια μακροχρόνια σχέση χωρίς πολύ πολύ σκέψη. Απλά εσύ δυστυχώς δεν είχες καταλάβει κάτι όχι από χαζομαρα αλλά επειδή το έκρυβε καλά, ήσασταν κ μακριά οπότε ειναι λογικό. Κ ναι μπορεί να υπάρχει κ άλλο πρόσωπο αλλά θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που σε νοιάζει,  χάρισμα της.  Για την περίοδο ναι κορίτσι μου έτσι είναι είχε ξεκινήσει μια εγκυμοσύνη κ τώρα η περίοδος θα είναι πιο βαριά από την κανονική κ σε ροη κ σε πόνο για να καθαρίσεις. Πάρε παυσίπονα κ να τρως κ να ενυδατώνεται καλά κ θα περάσει!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...