Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Κ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 9 ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ

ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ

ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ

1 2 3 ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

:) :) :):):):)

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΟΟΟΟΛΗΗΗΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ!!!!!

ααααα ΠΑΡΕ ΚΑΙ 1 ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ

bourigue se efxaristo kai sta dika sou.

neli mou ax makari na kano kai ego tin idia anakinosi me afti pou ekanes esi simera.

TONIAAAAAAAAAA DEN IPARXI TIPOTA ALO.AFTI TI FORA PREPI NA EXO MORAAAAAAAAAAAAAA

Είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά!!!

Εγώ είμαι στην 1η μου και ξέρω ότι δεν μπορώ καν να φανταστώ τα συναισθήματά σου...όμως ξέρω ότι θα τα καταφέρεις όπως όλες μας αργά ή γρήγορα!!!

Και ένα καρμάκι για πολύ πολύ καλή τύχη!!!! Μετά όλα θα ένα κακό όνειρο...

Τζωρτζίνα μου... αγάπη μου γλυκιά, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να'χεις τα πιο όμορφα νέα σε λίγες μέρες! :)

Ξέρω πως είναι αδύνατον να μην σκέφτεσαι όλα όσα σκέφτεσαι... :unsure:

Αλλά μη στεναχωριέσαι, σκεφτόμαστε όλες εμείς θετικά για σένα και σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια... Οπότε, υπερκαλύπτεται η όποια αρνητική ή απαισιόδοξη δικιά σου σκέψη!! :woohoo: :)

Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα σου!!! ;)

oliax mou se efxaristo poli poli.

irene den xriazete kai na min xriasti pote na katalavis na ine i 1 kai i teleftea sou prospathia kai me didimakia.efxome gia arxi to savato na sou paroun megala kai gera oaria pou amesos na ginoun dinata morakia.

roulaki mou ta exo ligo psilopeksi moni mou.ala elpizo na pane ola kala.ola kala gia oles mas.

gorgina έγραψε:

roulaki mou ta exo ligo psilopeksi moni mou.ala elpizo na pane ola kala.ola kala gia oles mas.

Τζωρτζινάκι μου, τη γνώμη μου γι'αυτό στην είχα πει κάποτε.. θυμάσαι;; Δε θα'πρεπε να το περνάς μόνη σου όλο αυτό... στο κάτω κάτω, οι αδελφές σου σε αγαπάνε και νομίζω θα'θελαν να'ναι κοντά σου για υποστήριξη.. για βοήθεια.. κλπ κλπ..όπως θα ήσουν κι εσύ κοντά τους σε μια ανάλογη στιγμή.. Τέλος πάντων, αυτό είναι εντελώς προσωπικό!

Σου στέλνω μια μεγάαααααλη αγκαλιά... δεν είσαι μόνη σου! ;)

...και μην ξεχνάς η στεναχώρια που μοιράζεται είναι μισή και η χαρά διπλή!!!

Τώρα που το είπες δεν ξελάφρωσες λίγο;

Αχχχχ μακάρι να είχα αδελφές να το μοιραστώ κι εγώ...Εγώ θα το πω στους γονείς μετά την ωοληψία γιατί ειδικά η μαμά μου με αγχώνει υπερβολικά.

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και θα περιμένω με αγωνία νέα σου!!!

:) ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΠΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ

ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ,ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,

ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

ΑΥΤΗ Η 6 ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!!! :kiss::kiss:

gorgina καλημερα!!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΙΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΟΑΤΑΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ/ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ/Α ΣΟΥ!!!

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ!!!!

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ" ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

gorgina κορίτσι μου, εύχομαι η Παναγιά να σε βοηθήσει αυτή τη φορά κ το όνειρό σου να πραγματοποιηθεί. Είχα παρακολουθήσει κ την προηγούμενη προσπάθειά σου, αν κ τότε δεν ήμουν ακόμη μέλος.. Μάλιστα την είχες κάνει στο κέντρο που έκανα κ εγώ τη 2η μου προσπάθεια (για αδερφάκι του μικρούλη μου).Υπομονή να περάσουν οι μέρες κ δεν μπορεί, αυτή τη φορά θα είναι θετικό!

Οτι σου συμβαίνει να το μοιράζεσαι,ειδικά με ανθρώπους που σε αγαπούν , όπως οι αδερφές σου ας πούμε.Στους άλλους είναι περιττό!

Και φυσικα καλά έκανες που το μοιράστηκες και με εμάς αφού ο πόνος που μοιράζεται , απαλύνει.όσο είναι αυτό δυνατό....Θα περάσει όμως και σε λίγες μερες σου ευχομαι να μας πεις και εσύ τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής σου!!!

Καλή τύχη

evipapa se efxaristo poli poli gia tis efxe sou.

argyro mou se pio giatro tin ekanes.efxaristo gia tis efxe sou.telika ekanes aderfaki sto pedaki sou?

purple mou me to kalo na genisis to moraki sou makari na gino kai ego toso glikia egioula opos esi.

2002 gia efxome kai se esena na exis grigori kai me mora epitixia.

gorgina, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!! :kiss:

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΑΛΛΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ(Α) ΠΑΙΔΙ(Α) ΣΟΥ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!! ;) :silly: :P

to agoraki mou apo to stoma sou kai stou theou to afti,to xeri.

simera pira gia proti fora test egimosinis.se oles tis prospathies perimena tin 14rti mera kai ekana xoriaki.

genika exo mathi na kano ipomoni kai na min trexo oute na vgazo grigora simperasmata.

afti ti fora omos leo na to kano

kai an vgi arnitiko na perimeno isixa isixa tin deftera na kano tin xoriaki.

lipon apo pia mera na kano gia pio ekiro apotelesma?

emvriometafora ekane tis 5 tou mina.

gorginaki mou ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα!!!! σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εγω ειμαι στην 4η μου προσπα8εια και για χοριακη θα παω στις 22/10 εσενα εχουν περασει ιδι 10 μερες απο την μεταφορα συμπτωματα εχεις καθολου????

fotini mou diavazo ta nea sou kai sou efxome olopsixa na exis kai esi epitixia kai malista me didima.ego kanonika prepi na kano stis 19 tou mina xoriaki.

simptomata . poli elafri pono sto stithos(omos ixa prin kano emvriometafora kseris apo tis enesis)exo sxedon apo tins protes meres pola kai epimona ponakia periodou.ta opia nomizo stamatisan apo extes to apogevma.esi?????

kai gia ti test ti les?pia mera na kano.esi ekanes tis proigoumenes fores.

gorgina mou egw den ekana test tis prohgoumenes fores giati fovomoun mhn me ephreasei to arnhtiko apotelesma h 1h mou prospa8eia htan epityxhs alla palindromhse :dry: esy eixes kamia epityxhmenh???? oso afora ta symptwmata egw eimai sthn 4h mera meta thn metafora to mono pou exw einai ligo prismeno sti8os

makari ola na pane kala auth th fora makari!!!!!

fotini mou na mas voithisi o theos pou mono aftos kseri ti travame.

kai ego emina tin proti fora. malon omos to exasa apo thromvofilia.tora pou to ksero pos exo kano kathe mera mia enesoula stin kilia.

afti ti fora mou ipan pos apo ta farmaka pathenoume diskiliotita kai den prepi na piezoume sxedon katholou.esi to ikseres afto?

Τζωρτζίνα, αν πάρεις τεστ, πάρε αυτά που δείχνουν από 10 μονάδες χοριακής και πάνω. Αυτό που ξέρω σ'αυτήν την κατηγορία είναι το self-clear.

Μακάρι να δείξει θετικοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Αλλά μήπως είναι νωρίς;; :unsure:

tin 4 mera 1 iora to vravi kai eno kimomoun kai genika imoun kala ksipnisa apo pragmatika frixtous ponous stin kilia.o antras mou ixe trelathi ponaga 2 ores kai fovomoun na kounitho kiolas.epemene na pame sto nosokomio.ego tou ipa kalitera na pethano tora para na riskaro an ime egios.telika pirame to giatro mou ipe oti itan kolikos enterou kai na emena ksaplomeni me pafsipono.meta apo ali 1 ora mou perase.

apo tote prosexo na min troo ospria kai prasina.pino kathe vradi mia koutalia eleolado kai to proi kai me viithai para poli.

afti itan mia kai monadiki fora katalavenis omos ti stenaxoria perasa stin skepsi pos oli afti i avartaxti poni mpori na epireasan ta emvria.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...