Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

Υπομονη κορίτσια, θα έρθει να μας πει τα νέα της, και εγώ το σκέφτομαι συνεχώς ... εύχομαι να μην μπορεί ούτε το μήνυμα να πληκτρολογήσει από την χαρά της!!!!! Εγώ είμαι τόσο αισιόδοξη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

i xoriaki ine 0

to pio diskolo ine pou prospathis toulaxiston 1 mina na pisis ton eafto sou pos tha minis.kai stin teliki pos ise egios.

tora ti na mou po pali.lathos,telika den ixa dikio?

koritsia den niothoume tipota.

to kseroume apo tis 11.30.

fisika i zoi sinexizete.kai eftixos to on antropos antexi pola.

thelo fisika na sas efxaristiso pou me voithisate.apo tin arxi.

kai episis na po stis kopeles pou afti ti stigmi prospathoun pos

den xriazete na anxothoun,giati ego den petixa.

o kathenas me tin tixi tou ipame pos ola ine mesa sti zoi.

roula to tragoudi pou mou erxete sto mialo ine to vre mpagasa

thelo ligo xrono tha ta poume.

xilia efxaristo se oles.

Τι άδικο, κορίτσι μου, δε μπορώ να σκεφτώ ούτε να πω κάτι άλλο, τι άδικο..

Αν έχεις ακόμη αποθέματα δύναμης και χρημάτων, ξαναπάλεψέ το..Καταλαβαίνω ωστόσο πόσο έχεις κουραστεί.. Σου στέλνω μια αγκαλιά έστω διαδικτυακή...

gorgina μου κάθομαι τόση ώρα και κοιτώ το μνμ σου...δν ξέρω τί να γράψω άλλωστε το μνμ σου λίγο πολύ τα λέει όλα...αλλά σκέφτηκα ότι όλες εδώ είμαστε ένα,περπατάμε μαζί και στη χαρά και στη λύπη..είμαι εδώ για σένα και γω και όλα τα κορίτσια...μια τρυφερή αγκαλιά σου στέλνω.δν αγχώθηκα και ξέρεις γιατί;γιατί θα σου πώ αυτό που λέω και στον εαυτό μου κάθε μέρα...η απόκτηση ενός παιδιού είναι για μένα και τον άντρα μου ένα όνειρο που δεν θα μας το στερήσει κανείς,δεν επιτρέπω κανείς και τίποτα να με εμποδίσει από το να το κάνουμε πραγματικότητα,και ότι και να συμβαίνει μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά,είμαι σίγουρη.κάποια στιγμή θα έρθει,γιατί το θέλουμε πολύ και μόνο ο θεός ξέρει πόσο προσπαθούμε για αυτό...η σκέψη μου μαζί σου.

GORGINA MHN APOGOHTEYESE,KAI MH TO BAZEIS KATW. MERIKES GYNAIKES TALAIOWROYNTAI LIGO PARAPANW EWS ARKETA. ALLA MHN AFHSEIS TO STOXO SOY. KATSE ENA MIKRO DIASTHMA KAI XEKOYRASOY DIWXE TO ANXOS ENTELOS APO MESA SOY KAI MOLIS XEKINHSEIS NA SKEFTESE THETIKA KAI TA BREIS ME TON EAYTO SOY XEKINA PALI. ALLWSTE DEN TELEIWSANE OI EYKERIES SOY. SHMERA EMATHA PWS MIA GNWSTH MAS 42 XRONWN EMEINE EGYOS ME THN 8 FORA KAI MALISTA PROSPATHOYSE 10 XRONIA. TWRA EINAI PANEYTYXEIS KAI EXEI XEXASEI OLES TIS TALAIPORIES POY TRABHXE.OLES OI GYNAIKES EXOYN DIKAIWMA NA GINOYN MANES!!! FILAKIA

Τζωρτζινα μου δεν ξερω τι να σου πω..εκτος του οτι στεναχωρεθηκα πολυ για σενα..Ευχομαι να χεις δυναμη θαρρος και να μην το βαλεις κατω!!!Θα ρθει η στιγμη που θα τα καταφερεις,ειμαι σιγουρη!!!

Σου στελνω μια ζεστη αγκαλια!!!!

Φιλακια

:( :( :( Τζωρτζινάκι μου, δε μπορούσα να μπω τόση ώρα-τώρα βρήκε να μου κολλάει το mammyland... :(

Κι εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ... Δεν ξέρω τι να σου γράψω...

Δε μπορώ να σου πω προχώρα παρακάτω, δε μπορώ να σου πω ξέχασέ το και προσπάθησε ξανά... Μόνο εσύ μπορείς να το πεις αυτό, μόνο δικιά σου σκέψη και απόφαση πρέπει να'ναι.

Αυτό που θα σου πω είναι ότι όπως στη χαρά, έτσι και στη λύπη, είμαστε όλες μια αγκαλιά σφιχτή. Και ξέρω πως τα όμορφά σου μάτια δεν είναι τα μόνα δακρυσμένα αυτή τη στιγμή.

Επίσης όμως ξέρω πως τα χαμόγελα που έσβησαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα εμφανιστούν ξανά.

Σ'αγαπώ πολύ κοριτσάκι μου...

Μόλις νιώσεις έτοιμη, δώσε σήμα κι εδώ είμαστε.

Φιλάκια πολλά και μια μεγάλη αγκαλιά!

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ

ΛΟΓΟ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Κ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ

ΤΙΣ ΤΑΛΕΠΟΡΕΙΕΣ Κ ΤΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ

Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΤΟΝ

3 ΜΗΝΑ(ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Κ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ)Κ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ

ΕΓΩ Κ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΓΕΙΑ

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.......

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.......ΛΥΠΑΜΑΙ.... :(:(:(:(:(:(:(

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ :kiss:

ΟΠΟΤΕ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.....

gorgina ΜΟΥ ... ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΔΙΚΟ ΑΔΙΚΟ!!!

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ

ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ

ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ...

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ :kiss:

ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ... ;)

Τζωρτζίνα μου,μόλις μπήκα και είδα τα νέα σου :( Λυπάμα πολύ.Η ζωή συνεχίζεται όμως! :) Εύχομαι,αν το θέλετε,να έρθει γρήγορα ένα ζουζουνάκι στην ζωή σας και αν πάλι όχι,δεν είναι μόνο τα παιδιά που φέρνουν την ευτυχία ;)

Αλήθεια,έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο υιοθεσίας; :huh: (Συγνώμη που είμαι λίγο άκυρη :blush: )

Λυπάμαι πολύ Gorgina μου

για αυτήν την ...δοκιμασία!

Κάποιος λόγος θα υπάρχει, μην το βάλεις κάτω....

Θα τα καταφέρεις!!!!!!!

Μην χάσεις την πίστη σου....

Ένα γλυκο φιλί από μένα κ τον μπέμπη μου

για κάθε επόμενο καλό...!

gorginaki μου δεν μπορουσα να σου γραψω πραγματικα...δεν ηξερα τι να γραψω εγραφα εσβηνα....

σκευτομουν οτι ειναι τοοοοοσο αδικο ενα τοσο καλο και γλυκο πλασμα να αδικειται τοσο πολυ!!!

δεν μπορω να το πιστεψω μα γιατι σε ταλαιπωρει ετσι εσενα?? που λατρευεις τοσο πολυ τα παιδακια!!

μην απογοητευεσαι ομως κοριτσι μου και θα γινουν ολα καποια στιγμη αλλα ακομη και αν σκευτεις οτι ολα τελειωσαν και σταματησεις να σκευτεσαι οτι δεν πρεπει να το βαζουμε κατω

παρε κουραγιο και δυναμη απο τον σπυρακο μου που ακομη παλευει και συνεχισε!!!!!!!!!

εμεις ειμαστε παντα εδω,παντα διπλα σου και σαγαπαμε πολυυυυυυ

Κοπελα μου....Οτι κ να πουμε εμεις ειναι λιγο...

Ο χρονος θα γιατρεψει κ αυτη την πληγη....

Θα περασει ο πονος κ η απογοητευση καλη μου!

Ολα θα πανε καλα...καποια στιγμη!!!

Ειμαι σιγουρη!Το αξιζεις γι'αυτο θα συμβει!

Δειξε δυναμη κοριτσι μου!

Εμεις ειμαστε εδω για σενα!

koritsia gia sas.prin ligo girisame apo to nafplio.mas aresi poli afti i poli.pigame me ti mixani itan poli omorfa giati ixe poli kali mera.

efxaristo gia ta minimata.isaste i kathe mia me ton tropotis ksexoristi.

lipon i mia periptosi ine na to rikso stin klapsa,kai na gemizoume selides me thrinous.

i ali ine na kitame mprosta. oxi piso.

ego exo mathi na kitazo mprosta me klapsourizmata den kerdizoume ti zoi.

enoite pos molis mou to epitrepsi o giatros tha ksanakano.

kai ilikrina makari na imoun i monadiki pou prospathi gia 1 pedaki.

pistevo pos i klapsa ine kakomiria kai mizeria.

as dexomaste ti zoi opos erxete, kai na xeromaste gia afta pou mas dini.

afta sas ta grafo gia na me gnorisete kalitera.

gia kanena alo logo.

kapies apo sas oles aftes tis meres.me ales milontas pio poli me kapies ales ligotero.

thelo na kserete pos mou agiksate tin psixi.

kai fisika pos kai ego ime edo gia sas.

matsa moutsa iste glika iste trela.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥΣΕ "ΑΚΟΥΩ" ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!!

ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΠΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!

ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Είσαι άξια θαυμασμού!!!!Μπράβο σου χωρίς υπερβολή κ μακάρι όλες μας να μπορούμε να σκεφτόμαστε έτσι.θα ανταμειφθείς κάποια στιγμή κ ελπίζω γρήγορα, για την όμορφη ψυχή που έχεις. Σε ευχαριστούμε που είσαι εδώ!!!!

Ε λοιπόν μια τόσο δυνατή γυναίκα, με ξεκάθαρο στόχο για τον οποίο παλεύει στη ζωή της, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πραγματοποιήσει!! Μπράβο και πάλι μπράβο που στέκεσαι στα πόδια σου και κοιτάς μπροστά..

Κορίτσι μου, ΜΟΝΟ έτσι μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή τη κατάσταση..έχεις - απ ότι καταλαβαίνω - τη ζωή σου, τον άνθρωπό σου, και αυτά είναι αναντικατάστατα. Το παιδί θα έρθει αλλά μέχρι τότε είναι αμαρτία να παίρνουμε σαν αυτονόητα αυτά τα πολύτιμα τα οποία έχουμε κτίσει. Εστιάσου στη ζωή σου και μην την αφήνεις να σε προσπερνάει με κλάψα και μιζέρια όπως λές κι εσύ..η επόμενη φορά έρχεται και μαζί της φέρνει νέα δύναμη! Να'σαι καλά!

Gorgina τωρα διαβασα τα νεα σου.Απο οτι καταλαβα εισαι πολυ δυνατη .Μπραβο σου που δεν το βαζεις κατω..Εφοσον μπορεις ξαναπροσπαθησε μετα απο λιγο καιρο ..Ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα !!!!!!!

Το ξερα εγω οτι εισαι POWER Τζωρτζινακι μου!!!! ;)

Μπραβο και σε σενα και στον αντρουλη σου που σε στηριζει και κανει τα παντα για να αισθανθεις καλυτερα!

Αντε καντε μια εκδρομουλα κι απο δω να σας γνωρισουμε κι απο κοντα!! ;):P

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...