Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?????

GORGINAKI MOY ΟΛΑ ΚΑΛΑ?????

ΤΙ ΕΓΙΝΕ IRENE???ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ?????

CRAZY :kiss::kiss: Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΗΣ Κ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ....

IRENE ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!ΑΑΑΑΧ,ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ......

GORGINA ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ....

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ....ΑΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ,Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ...

kane ligo akoma ipomoni ta diskola perasan.

den tha di kai ton erotatis re gamoto simera.

irene.

afto me to thermometro tora to ida.ixe mplokari telika pio noris.

efxaristo pou me skeftikes.

avrio tetia ora tha ksero????????

Σίγουρα θα ξέρεις τέτοια ώρα αύριο!!!

Εκτός αν πάς σε κανένα μικροβιολογικό σαν το δικό μου που τις βγάζει την επόμενη μέρα!!!! Εχε χάρη που είναι απέναντι από το σπίτι μου....!!!!

ΑΑΑΑΑΑΧ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ.....ΗΘΕΛΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ!!!!ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ....

ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ????ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΤΕΣΤ....ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ....

ine diskola.ine poli diskolo.

na exis akousi 5 fores.lipomaste ala den....

den mporis na siniditopiisis oti olo afto

egine xoris.apotelesma.tosa farmaka,toses thisies,toso treksimo,tosi taleporia,tosa xrimata.

ine san na ta mazevis ola afta 1 kouvari na anigis to parathiro kai na ta petas sto dromo.

den antexo na to ksanaziso.

afou simera skeftomouna kalitera na min perasi i mera..

kai apo tin ali na perasi grigora na matho.

niotho poli anamikta sinesthimata...............

Εχεις απόλυτο δίκιο, είναι φυσιολογικά τα συναισθήματά σου...

Αλλά θα είναι η τελευταία φορά!!!! Γιατί όλα θα πάνε καλά!!!!

Δεν ξέρω αν το έχεις πει στο παρελθόν, έχεις αλλάξει γιατρούς και σε ποιους έχεις πάει;

GORGINA MOY,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η IRENE,ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ....

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΩΡΑ....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!

ne exo alaksi.kai genika exo psaxti.

oli mou lene pos ime apo tis poli efkoles periptosis.

apla lipoun i salpiges.

mou legane oti an oxi me ti 1 me ti 2 sigoura.

ta idia mou ipe kai o telefteos.

ine o ksidias.exo akousi ta kalitera gia afton.

kai ksero kai kopeles pou ixan poli megala provlimata kai eminan me afton.

ti na po tixi?den ksero.

Και εγώ ίδια περίπτωση, αφαίρεση σαλπίγγων μετά από 2 εξωμήτρια και μένα μου λένε ότι είμαι από τις εύκολες περιπτώσεις...Τι να πώ;;; Εσύ πως έχασες τις σάλπιγγές σου;

Εντωμεταξύ πέραν της πλάκας μεταξύ μας το άγχος καλά κρατεί και δεν έχω κόψει ακόμα το κάπνισμα...κάνω περίπου 6-7 τη μέρα και το Σαβ. πάω για ωοληψία...Τι θα κάνω;;;;

tis epeza poli kai espasan i xordes xa xa xa xa xa

lipon.itan idrosalpiges.kai i 2 voulomenes.

kai den imaste idia periptosi.

esi tha minis me tin proti.

ksero thelis na me rotisis kai poso xronon ime??????????????????

ala den to kanis giati exis kalous tropous.xa x xa xa xa

Η γριά κότα έχει το ζουμί...εγώ 36.

Εμένα ακόμη δεν ξέρουν τι ήταν, πάντως σίγουρα μισοβουλωμένες γιατί πέρναγε μεν το σπέρμα αλλά όχι το γονιμοποιημένο ωάριο το οποίο εντωμεταξύ μεγάλωνε κατεβαίνοντας...έτσι έχασα 2 παιδάκια...και έχω κάνει 2 χειρουργεία...δεν ξέρω ποια από τις δυό μας είναι σε καλύτερη θέση και δεν έχει και σημασία αρκεί αυτή η φορά να ναι η τυχερή και για τις δύο μας!!!!

ne vre irene mou afta den metriounte.nomizo ine pos to zi kai poso to antexi i kathe mia gineka.distixos gia kapies apo mas den irthan efkola ta pragmata.tha doume ti tha gini.

kala katholou tropous den exis??????

ti mou mostrarises tin ilikia sou.

gia na me kanis na sou po kai go e?????????

ntropisou????????????????

41.

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ....ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ....ΑΚΟΥ ΓΡΙΕΣ ΚΟΤΕΣ!!!!!

GORGINA,ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η IRENE????ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Κ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ....

irene ase tis malaganis.

voula 1 sou leo.

ego genika dino efkeries stous filous mou.

afto to xouneri omos pou mou ekane me tin ilikia mou(ekino to gries pou to pas)

lipon etsi kai mou ksanakani kanena tetio.i soupia.

fili me tin petheratis tha gino.

Ουουουου μένετε και κοντά, Περιστέρι εκείνη...χαχαχα

Θα περάσεις τέλειααααα, θα σου εξιστορεί κάθε μέρα τι εξετάσεις θα κάνει την επομένη χαχαχαχαχα

Εχεις δίκιο σήμερα δεν ήταν και από τις πιο δυνατές μας μέρες...Πήγαινε βολτίτσα θα ναι καλύτερο!! Και αύριο ξεκινά η καινούργια σου ζωή...

Φιλάκια πολλά!!!!

ΑΧ GORGINA MOY ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΟΥ!!! ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ . ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΞΥΔΙΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. +++++++++ΕΝΕΡΓΕΙΑΑΑ!! ΦΙΛΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...