Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

Kαλημερα Τζωρτινακι και Crazy!!!

Πολυ μακρια θα πατε Crazy!! :laugh: :laugh:

Mπηκα να ρωτησω τι κανει σημερα το Τζωρτζινακι και παω να ετοιμαστω γιατι εχουμε τη συναντηση με τις υπολοιπες τρελοκρητικες!! :P

Εβαλες θερμομετρακι σημερα;;;;!!!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ax roulamou mi mou les gia mpugades?fanta sou ti exoun mazefti 15 meres tora.ala as ime ego manoula kai skasila mou.

poli tha ithela na ixa kai ego ti manoula mou konta.na tora sto tilefono milagae.

exo ksipnisi pali apo tis 5.genika nomizo kala ime.

ti na sou po re loula olo afto ine poli psixoforo.

na voithisi o theos na ine i teleftea fora.

Τζωρτζινάκι μου, αφιερωμένα με πολλή αγάπη!!! :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=CcNDCjmmV0U

Χαμογέλα, λίγη τρέλα θέλει η ζωή... κι όλα θα πάνε καλά!!!!!! ;):);):)

Μου φαίνεται έκανα "πατάτα"...

Έβαλα βιντεάκια, αφιερώσεις για τη Τζωρτζίνα μας και τώρα δε μπορώ να μπω στην τελευταία σελίδα... :(

Εσείς άραγε μπαίνετε;;; :unsure:

Καλημερα κ απο μας!

Ηρθαμε να πιουμε(η τσαχπινουλα-οχι εγω!) το γαλατακι μας μαζι σας!

Πως ειναι η διαθεση σημερα?

Τ ο θεμα σου gorginaki μου εχει εξελιχθει στο πιο in καφε του μαμμυ!!!!! :laugh: :)

Κ "μυριζει" καλη διαθεση κ θετικη ενεργεια!!!!!

κοιμηθηκε στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!πριν 3 λεπτα εκλαιγε σαν να ειχε να φαει μηνες!!!!!!!!! :P:P

anastasia mou telia parigtafi.eftixos pou apo to mammy den akougomaste the fonaza na sou tin ksipniso.gia na tin akouso.

i diathesi mou mperdemeni.........

omos oles kanete oti mporite gia ta kalitera.

den ides i crazy olokliri diskithiki katevase i kopela.ti alo pia na kani gia mena.roula kai gia sena enoite efxome ta idia.

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!!! Πολύ χάλια ύπνος σήμερα...και όχι από πονόκοιλο...αυτή τη μπουγάδα κι εγώ την έχω μαζέψει και απλώσει πάνω από 3 φορές (η μία τα ξημερώματα) τώρα πάω να την απλώσω για 4η φορά...

Gorginaki βλέπω η θερμοκρασία καλά κρατεί!!!!!!!! Θα περάσει και η σημερινή μέρα που θα πάει.....

Κι εγώ δεν βλέπω την τελευταία σελίδα των μηνυμάτων σας...γιατί;;;;

KALHMERA SE OLES!!!!!

Koρίτσια, σόρι, μάλλον φταίει που έβαλα δύο βιντεάκια και φαίνεται του'πεσε πολύ! :P

Ήταν το Χαμογέλα και το Όλα καλά του Σάκηηηηηηηηηη!!!! :P :laugh: :P :woohoo:

Τζωρτζινάκι μου, δεν ξέρω αν μπόρεσες να τα δείς, πάντως σου τα αφιερώνω με πολλή πολλή αγάπη!!!! :)

καλημέρα και από μένα gorginaki μου!!!

πέρασαν οι μέρες, αυτό ήταν! όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά, είμαι σίγουρη. τόση θετική ενέργεια απ΄το mammyland δεν μπορεία να πάει χαμένη! :):):) εξάλλου είπαμε, αυτός ο μήνας είναι πολύ γουρλίδικος!

εγώ έχω άλλες 11 μέρες αναμονή ακόμη......

Εγω τις βλεπω ολες τις σελιδες!!!

Και τα τραγουδοβιντεακια και....

Νοερα...βλεπω τις μπουγαδες σας απλωμενες :P:P κ τις στοιβες απλυτων της gorginas :laugh: :laugh: !!!!!!!!πολυ καλα κανεις!!! Οταν γινουν "βουνο" βαλε ενα σημαιακι στην κορυφη κ πες πως κατεκτησες το "εβερεστ"""! :laugh: :laugh:

Εγω ετσι κανω οταν δεν εχω κεφι!!!

Σημερα..... ειναι το 3ο που βαζω!!!!Το 1ο στην απλωστρα-το 2ο στο στεγνωτηριο!!!!!!!!!!

σας φιλω γτ η μικρη σφιγγεται κ κανει...κλανιτσες!!!Οποτε....ξυπναει!!!! :P:P

Από περιέργεια έβαλα θερμόμετρο το πρωί και είχα 36,1 και δεν είμαι έγκυος ούτε κρυωμένη άρα το 36,9 είναι πολύυυυυυυ καλόοοοοοοο!!!!

Πράγματι έχω τα νεύρα μου και σκέφτομαι ότι πρέπει να μαζέψω και τα καλοκαιρινά....

Δεν αντέχω καυγαδάκι Gorgina μου....μόνο αγαπούλες σήμερα!!!!

kalimera aliky.ante vre apo to stoma sou kai stou theou to afti.

ego tis 5 protes meres mono toualeta.kai fagito sto krevati.

epita vgika 3 fores volta.ala tora pali krevati oute sto saloni den pao fovame.

ala nomizo pos ipervalo.ego stis ales prospathies.den evgena katholou ekso.telos panton.kalo ine na filagomaste.

i pio diskoli mera gia mena ine i deftera.

malon oxi mera.

i stigmi pou perno tilefono na matho to apotelesma.

ola afta.........gia na erthi mia stigmi kai.........

ftou ftou ftou kale ....ti skeftome.?afti i deftera den

tha ine san tis ales.....

Ειρηνάκι σόρι... δεν ξέρω τι έπαθε με τα βιντεάκια! Και δεν καταλαβαίνω, άλλες τα βλέπουν, άλλες όχι;; Τι διακρίσεις είναι αυτές;;; Μπααααααααααααααααα!!!!!!!!!! :angry: :envy: :laugh: :P

Τζωρτζίνα μου άσε τους καυγάδες με την Ειρήνη! :P Βάλε καλύτερα κανένα ωραίο τραγούδι στο ραδιόφωνο κι άρχισε το τραγούδι!!!! Αυτή είναι εκτόνωση!!! Να σ'ακούσει όλη η γειτονιά!!! :laugh: :silly:

Αλίκη, 11 μέρες είναι, θα περάσουν! Από παρέα θα'χεις την καλύτερη!

Και να δεις που θα'χεις τα πιο όμορφα νέα της ζωής σου! ;):);)

Κορίτσια, φεύγω, πάω πατρικό! :woohoo:

Θα τα πούμε αργότερα! :) :)

΄ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??????????

ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ

ΠΟΥΜΕ :angry::angry::angry::angry:

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΑ :kiss:

masroraki mou kalimera.exo mia idea den erxese me tin pethera sou episkepsi na katevoume kai sti dikia mou??????

tha parakalesoume tin irene na tous ftiaksi pasta flora.

kai emis tha sigoureftoume oti tin efagan

elpizo na piasi amesos.ax ax ax ax

:cheer::cheer::cheer:

ΤΖΩΡΤΙΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΚΡΙΑ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ

ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΩΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ

ΕΧΕΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΣΧΟΛΥΤΑΙ

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ???????????

marsoraki na psisoume prota tin irene na mas ftiaksi tin pasta flora.

pantos i voula exi protini kai enalaktiki lisi.

karavi.fortoma.kai stin afrikiiiiiiiiiiii.

o kaliteros sindiasmos vevea gia sigouria na tous

dosoume kai tin pasta flora gia tis ligoures sto taksidi

Λοιπόν σενάριο: Θα τους κάνουμε δώρο (τώρα κοντά που χει και καλόοοοοο καιρό) κρουαζιέρα στο Νείλο σε ωραίο σαπιοκάραβο και βέβαια για πρωινό θα χουν μπόλικη πάστα φλώραααααα....μόνο που επειδή εμένα μου τέλειώσαν οι ληγμένες μαρμελάδες, κορίτσια φυλάξτε εσείς τις δικιές σας....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...