Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

Αααα δεν εχει ζεστο νερο και πρεπει να περιμενω να ζεστανει... :S

Θα ερθει σε λιγο ο αντρας μου με το μπεμπη που τον πηγε βολτουλα για να κανω μπανιο και θα με βρει οπως με αφησε!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι φχαριστας καλε;;; :silly: εγω ψοφαω για παρεα που με χει φαει η μοναξια εδω με τους καραγκιοζηδες που εχουμε μπλεξει!!! :unsure:

Παντως ποτε δε φανταζομουν οτι μπορεις να αισθανθεις τοσα πραγματα για καποιον που γνωριζεις μονο απο το ιντερνετ.. :kiss::kiss::kiss:

to kenourio vivlio tou coelko to lene mprinta.(entaksi den ine kai para poli oreo)lei oti to alo sou miso to vlepis, san, fos ston omo tou alou.(entaksi gia na to dis afto prepi na kseskistis stin proponisi)telos panton ine afto pou lene karma.(metaksimas den goustaro katholou to skiniko me tis palis zoes)

kale ..........ti ithela na po??????????????

me liga logia kai ego se goustaro.

Αααααχχχ ξεβρωμισα! :P τωρα παω να μπανιαρω το σμπομπακι μου.. :lol:

Ευτυχως που μου ειπες οτι δεν ειναι καλο για να μη το παρω.. ;)

Κι εγω δε θελω να ξερω οτι εζησα κι αλλες ζωες και μπορει να ημουν κατι κακο ή οτι με κυνηγανε αμαρτιες που πληρωνω σε αυτη τη ζωη κτλ..

Αλλωστε ποιο το νοημα εφοσον και να υπαρχουν δε θυμομαστε τιποτα;; :unsure:

Αμοιβαια τα αισθηηηηματα μωρο μουουου ,αμοιβαια τα αισθηηηηματαααα..που λεει και το γνωστο ασμα!! :laugh: :laugh:

ase voulamou ti na sou po tora......me tis petheres.ipame mia pasta flora tis irene mas esone.ala kai afti meta ta pire piso.ti na pis.ego edo perimeno.se 2 ores tha erthi kai o antras mou.i magoulotsa entaksi?

na iste kala simera perase i mera mou.avrio o antras mou tha erthi pio noris 6.30 kai ti deftera repo elpizo na ine apo ta kalitera tis zois tou

GORGINA MOY TI NA KANOYME?AΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ Η IRENE...ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΦΡΙΚΗ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ????

Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΥΤΧΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ 39 Ο ΠΥΡΕΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 37,5-38....ΑΛΛΑ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΛΑ....ΑΑΑΑΑΑΧ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ....

giorgina εύχομαι να είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σου,μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!

voula η μαγουλίτσα τί κάνει;;;καλύτερα;αχ από τις φώτο που την είδα και μόνο πιάνεται η καρδιά μου να ξέρω πως είναι αρρωστούλα,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

tonia όσο για τη δίαιτα άμεσααααα,πρέπει να χάσω κιλά,παραπάχυνα τουλάχιστον 7 για να γυρίσω στα φυσιολογικά μου,τώρα είναι ευκαιρία που είμαι σε φάση αδράνειας...γιατί τον άλλο μήνα μάλλον ξεκινώ και γω πάλι :woohoo:

τζορτζινα μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα?????? μεσα απο τη ψυχη μου ευχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!! τις επομενες μερες μετα το θετικο αποτελεσμα σε θελω στα μαγαζια να διαλεγεις ρουχαλακια εγκυμοσυνης,φορμμουλες ανετες κτλ!!! ξερεις τωρα!!!! ελα ελα ειναι καλος μηνας αυτος, θετικη ενεργεια!! χαμογελακια και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!

βουλιτσα μου!!!!!!!!! τι επαθε το παιδι?????????? δεν σε πηρα και καθολου τηλ,ειχα τα δικα μου ξερεις εσυ.. εχει πυρετο ??????????

voulamou san kotopoulaki tha ine me ta dekata.kane ipomoni,arki na min anevasi pali ti nixta.

kanto kai mia agalitsa apo mena.

zaza an thes na xasis kila perpatima sto parko.tha vlepis kai tis papies. kai tha skeftese pos tis taizi i tonia.

ΖΟΖΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

GORGINA MOY,ΟΝΤΩΣ...ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ Κ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ....

ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

καλό!!!!!!!!!θα ξεκινώ με περπάτημα και μετά για πιο εντατικά θα τρέχω και θα φωνάζω tonia,tonino,tonininininininino...θα σουρώσω θα γένω μακαρόνι!!!!

zoza2 έγραψε:

καλό!!!!!!!!!θα ξεκινώ με περπάτημα και μετά για πιο εντατικά θα τρέχω και θα φωνάζω tonia,tonino,tonininininininino...θα σουρώσω θα γένω μακαρόνι!!!!

aaaaaaaaa esi thes megali dosi.den sou ftani na tin thimase tha tin fonazis kiola????????? xi xi xi

pios tin akoui an di oti leme pali gia afti.

na sou po oti kai na pi emis to kinezo.entaksi?

mikroulaxristos se efxaristo.

Εεεεεεπ!!!σας τσακωσα παλι!!!!! :evil: :laugh: :laugh:

Ζοζα μπορεις να φωναζεις και..Λιιιιζαααα μπαναναααα,Λιιιζααααα!!

Μετα βεβαια μπορει να συναντησεις καποιους που θα σου φορεσουν ενα πολυ τρεντυ λευκο πουκαμισακι που δενει πισω... :blink::S:side: :silly: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμπεθερουλα ο γιατρος μου ειχε πει για τη μυτη τοτε που ηταν κι ο δικος μου αρρωστος,να του τη καθαρισω καλα με ορο και μετα να του βαλω otrivin για παιδια,το οποιο θα εχω χυσει το μισο και συμπληρωσει με φυσ.ορο.Το βαζεις στο ψυγειο μετα και αντεχει 7 μερες..Οχι ομως ολη τη μερα..το βραδυ για να κοιμαται καλυτερα. ;)

Βοηθησε πολυ γιατι τουλαχιστον κοιμοταν και ξεκουραζοταν...

Δε θα του κανει κακο...Να ανακουφιστει μωρε λιγακι το πουλακι μου.. :unsure:

Μικρουλα τι επαθες επαθες εσυ καλο μου;; :dry: ποιος σε πειραξε να τον σφαξουμε στο γονατο!! :angry:

voula mou na exete ena isixo vradi kai i trisas.ante kai to proi nane mia xara to poulaki mas.

vre kalos tin tonia tin kali sou kouventa ixame.

elega sti filimas poso omorfi ise sti diafimisi.kai na se skeftete gia na gini san kai sena..........den pistevo na nomizes tipota alo??????

Υβοννη έγραψε:

Αγαπη μου με ολες μου τις ευχες να πανε ολα καλα γιατι το αξιζεις!φιλακια.

______________-3b539339f706a2255042b0aa54e0d0f5.jpg

ax yvoni mou.telia.kai ithela toso poli ti skepsi sou kai tis panta kales efxe sou.se psaxname elpizo na ise kala kai na ta leme .

kali nixta.

Ειρήνη ευχαριστώ για τη συνταγή! Τώρα την είδα!!! :)

Τόνια, εδώ όλη μέρα έβρεχε!!! Τώρα το βράδυ σταμάτησε! :P

Βούλα, τι κουκλίτσα η Μαγουλίτσα!!!!! Φτου φτου φτου!! Να την χαίρεστε!!! :)

Τζωρτζινάκι μου, μακάρι να το'χα σκεφτεί...μια συνάντηση σπίτι σου για παρεάκι! Κρίμα... :(

Πάρτυ θα κάναμε στο σπίτι σου!!! :P :woohoo: :silly:

Αλλά δε χάνονται τα δικαιώματα... άσε που θα'χουμε και λόγο για πάρτυ... ;) ;)

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες σας!!!!!

Κι ιδιαιτέρως στην κοιλίτσα σου Τζωρτζινάκι μου! ;)

kalimeraaaaaaa pali sinefia simera.elpizo omos na exete kanonisi na pate voltitsa.opos kai na exi na perasoume oles oso ginete kalitera.

crazy orea idea????????????opos kai na exoun ta pragmata to spiti mou ine anixto. kalitera vevea na to giortasoume kiola.

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!! :) :)

Εμείς εδώ έχουμε λιγουλάκι ήλιο!!!! :woohoo:

Άντε μπας και στεγνώσει κι η μπουγάδα μου επιτέλους!! :P :laugh:

Μια βόλτα μέχρι το πατρικό μου θα κάνω σήμερα.. απόσταση 10 λεπτά με τα πόδια! :laugh: :silly:

Τι κάνεις Τζωρτζινάκι μου;;; Κοιμήθηκες καλά;;; :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...