Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά και μπορεί και να μην έχει και καθόλου συμπτώματα (βλ. Βούλα)...Εγώ πάντως και τις 2 φορές (που έμεινα έγκυος και τα 2 εξωμήτρια) είχα πόνο στη μέση, έντονες φλέβες στο στήθος, πονάκια και μουδιάσματα κάτω (όχι συνέχεια) και υγρά...πιστεύω ότι είσαι σε καλό δρόμο!!!! Μέτρησες καθόλου την θερμοκρασία σου;

Δημοσίευση

Eγω λεω να μοιαζει της Τζωρτζινας γιατι ειναι μια κουκλα ξανθια γαλανοματα! :P Βεβαια δεν εχω δει και τον αντρουλη της... ;)

Τζωρτζινακι σου ειπα ουτε εγω ειχα κανενα συμπτωμα! ;) οι ανακατοσουρες(τραγικες! :S )αρχισαν πολυ αργοτερα..

Το μαγουλιο θα γινει πολυ γρηγορα καλα γιατι την αλλη βδομαδα θα συναντηθει με τον ερωτα της!! :P

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: 37.2!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ανατριχιασα!!!!σημαινει οτι πολυ πιθανο να εισαι εγκυουουουουλαααα!!!!! :woohoo: :woohoo:

Αν ηταν να αδιαθετησεις θα επρεπε να ειναι γυρω στο 36 δηλαδη λιγο πιο χαμηλα αποτι συνηθως!!ενω αν εχει γινει συληψη ανεβαινει γυρω στο 37.1!!!!

εγω ετσι καταλαβα οτι κατι τρεχει τοτε που ειχα μεγαλη καθυστερηση! ;)

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

Φυσικα δεν ειναι απολυτο αν δεν εχεις οτι δεν εισαι, οπως η Βουλιτσα, αλλα υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να εισαι αν εχεις! ;)

tonia mou katalaveno ti mou les kai ksero tis prothesi sou.

min anisixis kouventa kanoume.irene .psixremia.

makari na ine etsi.tha doume.efxaristoooooooooooooooo.

iste?iste? ides gia megala sinesthimata.poso mikres ine i leksis.efxaristo.

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

GORGINA MOY ΤΟ 37,2 ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ????Η' ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΑ?

pantos tora exo 36 .9 oso gia pote tin metrane den exo idea.

Δημοσίευση

Ναι συμπεθερουλα καλα τα λες αλλα η Τζωρτζινα ειναι ολη μερα στο κρεβατι!!! :laugh: :laugh:

Αααααχχχχχ ποσο χαρηκαααααα με αυτη τη προοπτικη!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Τωρα θα σκασω εγω μεχρι να περασουν οι μερες!!!!! :silly: :P

Βαλε και το πρωι παντως να δουμε αν υπαρχει διαφορα! ;)

Irene μ'αρεσει που εψαχνες το τροπο κι εγω η γκαβη το ειπα μπαμ και κατω!... :S ειμαι παρορμητικη τι να κανω... :blush:

Δημοσίευση

Ναι ειναι πολυ ομορφη πολη!Τα Χανια ομως νομιζω οτι ειναι ακομη πιο ομορφα! ;)

Για το Ηρακλειο δε το συζητω...μεγαλο χαλι!!! :(

Λοιπον παω για μπανακι να ξεεβρωμισω ο βρωμικουλας κι επιστρεφω!! :silly: :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...