Μετάβαση σε περιεχόμενο

ime stin 6 prospathia eksosomatikis

Recommended Posts

gia sas koritsia mou.ime idi stin 8 mera anamonis.se 6 meres tha kano ti xoriaki.den to mirastika amesos mazisas.giati den ithela na to sizitao katholou.eksalou sigoura katalavenete oti meta apo 6 prospathies ti na po??????

mexri kai tin 4 prospathia imoun enthousiasmeni poli.meta nomizo pos ta pragmata ginonte pio diskola.fisika kai ime esiodoksi kai elpizo na ine i teleftea.i alithia ine pos genika den milao efkola gia ta provlimata mou.eksalou den ine tixeo pos den exoume pi se kanenan tipota.oute kan stis aderfes mou pou me latrevoun.den thelo na tis stenaxoro.

glikes mou. afta ine ta nea mou.pola pola filia se olesas.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

GORGINA MOY ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

gorgina ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!

Γειά σου gorgina είμαι η Βασιλική, δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά ο τίτλος του θέματός μου τράβηξε την προσοχή! Σου στέλνω όλες μου τις ευχές για αυτή σου την προσπάθεια, μακάρι να είναι τυχερή. Το αξίζεις για την αποφασιστικότητά και το κουράγιο σου να κρατήσεις το μωράκι ή τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου! Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα από σένα!

Gorgina μου σου ευχομαι ολοψυχα ολα να σου πανε παρα παρα πολυ καλα και να ναι η τελευταια και τυχερη σου προσπαθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ!! ΚΙ ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΠΟΛΥ!!! ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

gorgina μου ευχομαι απο την καρδια μου αυτη η φορα να ειναι η τυχερη κ να εισαι εγκυουλα :kiss: εγω εχω κανει 2 προσπαθεις κ αποκτησα τον μπεμπη δε σου κρυβω ομως πως ειναι πολυ ψυχοθφορα η ολη κατασταση κ δεν θα ειχα το κουραγιο για τοσες προσπαθειες, γι'αυτο κ σε συνχερω θελη μεγαλη δυναμη κ μπραβο σου ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου προσπαθεια :kiss:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ!ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΜΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ!ΞΑΦΝΙΚΑ!ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ,ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΟΥ!

ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ!

GORGINA MOY!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ( ΕΝΑ Η ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ) ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ-ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΟ-Α.!!!!! :):):) ΜΑΚΑΡΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ!!! ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ;);););) ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

nemi.julie.biki.vassiliki.triseftixismeni.ninina.sas efxaristo pragmatika pou stirizete amesos tin prospathia mou.

voula mou glikia .stoxo ksanapi foto ti magoulitsa thelo na aneveni i psixologia mou.anastasia mou.isouna panta toso kali sa efxaristo.

katerina mou nomizo kai esi ksekinas se ligo E??? o theos mazimas.

neli mou mia xara ta les kai mou ta lene oli omos palios gaidaros perpatisia den alazi xa xax xa .

DORA1 έγραψε:

GORGINA MOY!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ( ΕΝΑ Η ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ) ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ-ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΟ-Α.!!!!! :):):) ΜΑΚΑΡΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ!!! ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ;);););) ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

dimetri kouklara se efxaristo para poli.........

pola filakia sto pedaki sou.

Gorginaki μου γλυκοοοοοο!!!!! εγω σου ξαναειπα οτι αυτη η φορα θα πετυχει!! Στον Αλχημιστη λεει ο Coelho πως οταν θελεις κατι παρα πολυ ολοκληρο το συμπαν συννομοτει υπερ σου ωστε να γινει πραγματικοτητα..ποσο μαλλον οταν το θελω σου ειναι και δικο μας!! ;)

Περιμενω με αγωνια τα καλα νεα!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτη η φορα να ειναι η τυχερη για σενα και σε εννεα μηνες να εισαι μια περηφανη μανουλα....Ο θεος θα ανταμειψει τις προσπαθειες σου, θα το δεις :)

Αναμενω με αγωνια τα ευχαριστα νεα σου ;)

Φιλια!!!

Τζωρτζίνα μου, στην έκτη προσπάθεια έμεινα κι εγώ έγκυος και έχει αλλάξει η ζωή μου όλη..κι εγώ σαν κι εσένα, κουβέντα σε κανέναν και την ανηφόρα οι δυό μας με τον άντρα μου, τί χαστούκια, τί απογοητεύσεις δεν λέγονται. Οι άλλοι θαυμάζουν την υπομονή και την επιμονή μας αλλά εγώ πίστευα ακράδαντα ότι ήταν ο μόνος δρόμος..μαζεύαμε τα κομμάτια μος κάθε φορά και πάλι απ'την αρχή! Και να που είχαμε δίκιο..τώρα περιμένουμε το αγοράκι μας και όλα αυτά τα έχουμε θάψει στο παρελθόν. Σού εύχομαι ολόψυχα η ιστορία μου να γίνει και δικιά σου και να είναι αυτή η φορά που θα γίνεις ευτυχισμένη. Περιμένω νέα σου με αγωνία.

voulaki thathela poli na tin exo edo ti magoulitsa na tin kaitazo mono??????????????efxaristoooooooooooo

roumpi mou makari koukla mou na trelatho mazi sou.

aaaaaxx omorfi mou tonia .to simpan???? kai i dinami tis skepsis???

ti na po........den exo kan ti dinami na skefto arnitika...

an simvi afto mporostamou orthonete to TIPOTA.den vrisko ali leksi na sou perigrapso...

....Δεν ορθόνεται το τίποτα,

μην σκέφτεσαι έτσι!

Αγαπημένη μου gorgina

σου εύχομαι να είναι κ η τελευταία προσπάθεια!

Για κάποιον λόγο που μόνο Αυτός ξέρει

το μωρό σου (ή τα μωρά σου) καθυστερούν

να έρθουν στην ζωή σας..... ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ όμως,

θα έρθουν κ θα γίνει πολύ ευτυχισμένη!!!

Ποτέ μην χάσεις αυτήν την επιμονή

κ αυτήν την αισιοδοξία που έχεις....

Συντομα θα τα καταφέρεις κορίτσι μου!!!!!!!!!

Σου αξίζει....... κάθε καλό!

Η Παναγιά μαζί σου

κ αναμένω κ εγώ τα ευχάριστα νέα σου.....!

Ο σποράκος μου σου στέλνει φιλιά

μαζί με όλα τα mammo-μωράκια,

για καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε φιλώ κ εγώ κ να ελπίζεις πάντα....

...ο δρόμος σου είναι δύσκολος

αλλά σε περιμένουν τα καλύτερα, στο τέλος του!

Αξίζει...!

ευχομαι μεσα απο την ψυχη αυτη τη φορα να ειναι και η τελευταια της αναμονης σας...θα ερθει ειναι στο δρομο...καλα αποτελεσματα.... :)

maria mou efxaristo poli.

antriani mou.makari na ine kai gia mena etsi ta pragmata.me to kalo na kratisis agalia to moro sou.kai ego pistevo se afto to dromo.eksalou ti mas vriski kai den to pername.

kali mou marimari ise panta toso kali.

to galaktero filaki sas to kratao poli glika mesa mou.

Τζωρτζίνα μου,εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι η τελευταία σου προσπάθεια!!! :)

Μακάρι σε 6 μερούλες να μας ανακοινώσεις τα πιο ευχαριστα νέα!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...