Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πύον στην καισαρική;;;;;

marker

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια

θα ήθελα την εμπειρία σας

γέννησα στις 18/9 με καισαρική τομη και όλα πήγαιναν καλά στο νοσοκομείο η τομή σούπερ και στο σπίτι πάλι σπούπερ στην αρχή

εδω και δυο εβδομαδες ομως αρχισε στην δεξιά μερια να τρέχει λίγο πύον

πήρα τον γιατρό και μου είπε οτι ειναι φυσιολογικό εξατράται τον οργανισμό και την επιδερμιδα, να μην ανησυχω και να βαζω οινοπνευμα και μπεταντιν και να ξύνω την τομή

οχι οτι ανησυχω , τον εμπειστευομαι απολυτα τον γιατρο μου

αλλά αν σας εχει τύχει πόσο καιρό εκανε να σας σταματησει γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι αυτη τη διαδικασια ολη μερα

σας ευχαριστω εκ τον προτέρων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΚΕΡ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΜΕ ΠΥΟΝ.ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΟΒΙΣΤΕΙ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΣ ΑΠ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ?

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ. :cheer:

Καταρχήν marker, να σου ζήσουν τα μωράκια σου!

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στην κουμπάρα μου .

Ο γιατρός της είχε πει ακριβώς τα ίδια με οτι αναφέρεις.

Απλά , όπως αναφέρει και η Αθηνά , πίεζε το σημείο της τομής για να αφαιρεί το πυον.

Χρειάζεται υπομονή , θα περάσει και αν παρατηρήσεις κάτι περίεργο τηλεφώνησε το γιατρό σου για να μην παιδευεσαι!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια

οχι οτι με αγχωνει

αλλα εχουν περασει πολλες μερες και εχω βαρεθει πλεον

και ακομα τρέχει η τομη

είναι ανοιχτη πραγματικα 2 χιλιοστα και ολο πυον βγαζει

δεν λεει να κλεισει

μου ειπε ο γιατρος οτι δεν χρειαζεται να παω μονο για ψυχολογικους λογους αν θελω να παω να μου πει οτι ολα ειναι καλα και να φυγω

αλλιως δεν συντρεχει λογος

τωρα τι να πω ουτως η αλλιως σε 1 εβδομαδα εχουμε ραντεβου

αλλα λογικα σκεφτομαι οτι θα μου πει οχι γυμναστικη ακομα

περιμενω κι αλλες συμβουλες κοριτσια μου

marker καλο βραδυ κ μενα μου ειχε συμβει κατι παρομοιο σ'ενα σημειο ειχε γινει κατι σαν σπυρι κ μου ανοιξε ο γιατρος μια τρυπουλα κ εφευγε το πυον, εβαζα μια γαζα πανω κ μπεταντιν κ κρατησε περιπου 10 μερες, απλα εγω οταν ηταν να σκασει μου εκανε λιγο πυρετο τωρα ευτηχως ολα καλα ο γιατρος μου ειπε οτι συμβενει αυτο σε μερικες γυναικες που εχουν κανει καισαρικη.....

μακαρι να περάσει γρήγορα ninina μου

εμένα μου είχε αφήσει ενα σημειο ανοιχτο για το λογο αυτο μου ειπε

ειναι πολυ συνηθες

αλλα μου εκανε εντυπωση που κραταει τοσες μερες

κοντευω κι εγω τις 10 και ακομα βγαζει πυον η βλακεια

σε ευχαριστω για την απαντηση

μακαρι να περάσει γρήγορα ninina μου

εμένα μου είχε αφήσει ενα σημειο ανοιχτο για το λογο αυτο μου ειπε

ειναι πολυ συνηθες

αλλα μου εκανε εντυπωση που κραταει τοσες μερες

κοντευω κι εγω τις 10 και ακομα βγαζει πυον η βλακεια

σε ευχαριστω για την απαντηση

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ...

ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.

ΤΟ ΠΙΕΖΑ ΕΛΑΦΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΑΛΟΙΦΗ BETADIN KAI ΓΑΖΑ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛ. ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ Η ΤΟΜΗ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣΙΜΗΣΙ ΜΗΝΕΣ.

ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. :kiss:

line_m123_beg_40_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220f4ef20e1e3eff1dceae920eceff520e5dfede1e9.gif

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΚΕΡ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ,ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.. :):cheer:

• 2 weeks later...

κοριτσια μου ευχαριστω

πηγα στο γιατρο νωριτερα μια χαεα την ειδε την τομη φυσιολογικο μου ειπε

την ανοιξε λιγο ακομα να βγαλει πιο πολυ πυον

αλλα παλι περασε μια εβδ και ακομα τα ιδια παλι σε μια εβδ θα παω να με δει

δεν μπορω κουραστηκα πια

εχει περασει 1ας μηνας

sofh μου να σου ζήσουν κι εσενα οι κορακλες σου

πόσο είναι τώρα;

δωσε καμια συμβουλη πως τα περασες τους πρωτους μηνες γιατι θα τα παιξω

ειμαι σχεδον μονη μου

μονο για το ταισμα ερχεται για κανα μισαωρο η μανα μου ή η πεθερα μου και ολα τα αλλα μονη μου

αχ να περασουν και οι παλιοκολικοι

να ηρεμξσουμε λιγακι

aggeliki μου μαλλον κι εγω αντι για μπεταντιν υγρο θα βαλω αλοιφη μπας και περασει γρηγοροτερα καλα που το ανεφερες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...